IRC-Galleria

koulutyöpäiväTiistai 24.02.2009 16:31

heräilin ja kirjottelin koulujuttuja ja tein ruotsin tehtävät loppuun mitkä olin jäljessä. eilen printtasin hakupaperit. hyvin edistyy (: kiva puuhailla ku auvo on töissä. ne tekee ny rempaa markuksen kanssa.

adiosSunnuntai 22.02.2009 18:28

kiitos ja hyvästi. assyt taas koettu :D oltiin vikat lanissa. wow. nyt pullokeräys ja himaan

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 16:21

pääsin timangissa tasolle 9. hhh, tuhma. siihen käytännössä tyssäs väkisinki ku aikaa oli joku reilu 5 sek :D poksia taas oon vääntäny vaikka kuinka monet lanit putkeen mut en kehity siinä selkeesti. pääsen aina siihen 7 kenttään ja kusen siihen. vammasta. koko aja junnaa samaa. outoo et tos kehittyy koko aja tasolla-parilla. mut voi olla et toi ysi on kyllä katto. en ehi ees kattoo mitä siin on ku se jo loppuu :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 16:14

apua, aapeli kaatu! pelattiin äsken väriV apan kanssa (: jee. kivaa. nyt aapeli palas ja kaikki hyvin ja homma jatkuu.

huomentaSunnuntai 22.02.2009 15:22

ja taas samantien setit huuleen. iha hyvin nukuin (: tolla uudella patjalla nukkuu nykyää melkei aina. niskat on jumissa ku ilmastointi hurras koko yön. muuten jees. en kyllä tajuu mistää mitää muttei sen väliä ku ei oikei tajuu enää auvokaa vaikka sitä huutas nimeltä :D tai sit siltä pitäs vaan taas tupota korvat reppanalta ku se ei osaa tupota niitä ite. ja mistä puheenollen, pitäs ostaa tuppoja. ja shampoota... täytyy taas käydä tän kuun lopussa santsauskierros. kesti aika hyvin kaks kuukautta kaikki ne jutut mitä ostin hirveen setin ku muutin.

hyvää yötäSunnuntai 22.02.2009 06:56

loppuaika pilkkimistä ja taisin torkahtaa auvon vatsalle ku kattelin sen peliä. joo.. kyl nyt alkaa olee jo uniaika. ja nettiki on pitkälti pysähtyny. vielä pitää päästä onnistuneesti nukkuu, onneks tila on raivattu. korvatulpat jos vielä sais. jos nukuttais vaikka... no vähintään kahteentoista ni ois siinä sit viel 6h aikaa :) 4 tehokasta datausaikaa ja se riittää kyl iha täysin. huomiseeen!

+1hSunnuntai 22.02.2009 06:12

käytin yhden tunnin pelaamalla wormssia ja viel pitäs jotai keksiä. syön taas toffifeita vaikka tiedän et tulee huono olo. no mut on iha sika hyviä. ja saapaha jotai tekemistä. pojilla on taas turhimmat mapit ikinä. dota-combo meni ohi ja se peruttiin skiiriltä :( auvon yhet kaverit pääs loppuun asti. finaali viel huomen.

miksei harhakuvassakaa oo enää ketää?Sunnuntai 22.02.2009 05:01

nyt on se illan tylsä vaihe ku kaikki muut häviää netistä ja ständit ja ruokailu menee kiinni ja pitäs keksiäkki iha omaa tekemistä :s joo, siis oon pelannu täs viimeset kaks tuntia aapelipelejä mut seki alkaa olee vähä tylsää pitemmän päälle. kokeilin kaikkia uusiaki mut hermot meni aika äkkiä. argh! vittu siel oli yks rasittava.
auvo ei kuule mitään ku sil on noi jutut pääs *huokaus* mitähä täs ny si tekis. mut hei, huomenna on vapaapäivä :D ihan sika vapauttava ajatus nyt ku sen tajus! huomenna ei tarvi mennä töihin ^____^ jeeeeee! sit maanantaina on taas yks päivä ja sit alkaa mun viikonloppu ma-ke. ah. ihan kivaa pitää pieni breikki töistä vaik ne onki kivoi ni iha joka päivä ei jaksa. yliopistoo mul toki on tollonki... mut huomenna ei :>> huomenna ei oo mitää. saa nukkuu nii pitkää ku haluu <3 ihanaa. ja oman kullan vieres ^^ eilen nukuttiin erillään ku auvo halus nukkuu tääl ja mä menin kuivumaan kämpille et oisin saanu hyvin unta. ja niinhän mä sainki ja heräsin jopa 10 min ennen kellon soittoo :D mut kultaa tuli ikävä jo kotimatkalla x< jotenki on nii tottunu. vaik hyvin pystyy olee erillään ni ei haluu <3 rakkauuuuus. mut joo. laneja takana nyt 24+12+2h ja vielä 12 edessä.

mahassa kiertää. ja tääl haisee pitsa ja alkaa tulla korvista pihalle tää roskaruoan määrä. lihon varmaan miljoona kiloo. no mut huomen ne taas lähtee ku ei kuitenkaa muista syyä mitää ku makaa koko päivän sängyssä. vähän tykkään auvosta >:) tulee koko aja vaa mielee ku vihaan sitä !! hmh!

hyiSunnuntai 22.02.2009 00:16

mul ei oo aikoihin ollu näin paha olo. mahaan sattuu iha sikana ja oksettaa. tässä makaan koneella puol kuolleena ja tuijotan eteenpäin. oon syöny iha vitusti ja liian epäterveellisesti. normaalisti oon saanu assyilla pidettyä homman kurissa mut nyt tuli kyllä ylilyönti ja ku oli töissä ja tuli nälkä. ja housut puristaa ja haluun verkkarit ja sassiin. sit pääsen vapautuu kunnolla. auvo käy tupakalla, se varmaan hakee ne tossa samalla. hyi. alkaa pikkuhiljaa olla parempi mut sattuu aina ku hengittää syvään sisää ku maha meinaa revetä muutenki. yyyh. en haluu nähä ruokaa vähään aikaan.

röyh.
järkyttävää.
haukotuttaa iha sikana ku ei saa kunnolla happee ku mahaa painaa nii paljo.

jeeLauantai 21.02.2009 23:51

olin töissä, lähes kokopäivän juttelin ihmisille ja pyörin, kuten tapana. tankkasin kahellakympillä ja se on kohta jo käytetty. rahat pitkälti loppu :D onneks taas joskus viikon päästä pitäs tulla palkka, ei tosin valtava mut taas vähä taskurahaa. eli siis mun assyt alkaa ny käynnistyä todenteolla :) alan päästä vauhtiin ja enää ei tarvi lähtee mihinkää. käytiin jo abc:llaki pirkkalassa. nyt tässä facebookkailen, pyörin harhakuvassa - yllättäen ja galtsuttelen. voi olla et kohta kallistun taas aapelin ja poksin puolelle :D auvo pelailee jotai vammasia dota mappeja.