IRC-Galleria

Hannalle :PTorstai 25.01.2007 00:21

01. Kuka olet?
Nella

02. Olemmeko ystäviä?
Tosi pitkään tunteneita kamuja juuuh

03. Koska ja miten tapasimme?
Hanna muistaa sen paremmin :D olin tullu vaan esittäytyy et "hei olen nella margit isabella nyman, ollaanko kavereita?" %D ja hanna oli esitelly irtoovaa hammastaan. se oli ekana koulupäivänä ekalla luokalla ku istuttii vierekkäi

04. Oletko ihastunut minuun?
En nyt anteeks :S

05. Pussaisitko minua?
Pahassa humalassa

06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
öööh... en kyl keksi mitää mitä ei jo olis O.o

07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
Hanna

08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
Sitä on aika vaikee muistaa

09. Oletko edelleen samaa mieltä?
Jaa'a, mut oletettavasti ihmiset on vähä muuttunu tässä 15 vuodessa :D

10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
Kissanmaan kerrostalot, ylläri?

11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
Ulkomaan matka ei varmaan tekis pahaa, tosin mun raha tilanteelle se vois tehä vähä heikkoo :D

12. Miten hyvin tunnet minut?
Vaikee arvioida.. joten kuten

13. Koska näimme viimeksi?
baarissa :D edellisenä lauantaina

14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
kyl mä oon kaikki pystyny muistaakseni ilmasemaan :)

15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
täällähän tää on :p

SUURI HUMALAKYSELY inkeriltä^^Perjantai 19.01.2007 22:25

1. Minkälainen olet kännissä?
- Iloinen ja menevä

2. Milloin aloitit kännäämisen?
- yläasteella maisteltii siiderii, mutta kunnolla lukiossa

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellyttänytkään?
- en onneks :D

4. Kuvaile juomistasi neljällä sanalla.
- liikaa, tanssi, cosmopolitan, miehet

5. Mitä yleensä juot?
- makeita drinkkei kuten passion ja cosmopolitan. kelkkaa sillon tällön ku ei muuta keksi.

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?
- jorma ja valdemar :D

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa?
- joo

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereitasi?
- inkerin kaa ollaan aika paljo. sit emma ja mira sillon ku ollaan porukalla.

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?
- poukkoilen

10. Osaatko mielestäsi juoda?
- hmmh... juu, mutta usein päästän överiksi

11. Kerro pahimmista övereistäsi.
- no niitä on muutamia..mut jos jonku kertois..
1. baariin klo 10 ja mukana 20 euroa rahaa, ettei menis ihan yli. mutta kun tequila makso 2,5e niin laskekaapas siitä kuinka monta niitä join, aikaa meni paltiarallaa tunti. muuta ei sitten illan aikana tarvinu ottaakkaa ja kotona puolen tunnin päästä laattasin lattiat täyteen. nannaa.
2. 18-vuotis synttäreitten kunniaks päätin kiskasta pullon minttuviinaa alotellessa. tunteja meni vajaa kaks ja olin ihan sekasi, mutta silti ostin viel baarista lisää juotavaa. olin kotona yheltätoista.
en uskalla ees miettii paljo näissä molemmissa oli promilleja mutta ku netissä myöhemmin laskin ni se sano et mun ois pitäny kuolla. tässä mennään.

12. Kerro noloin tekosi humalassa?
- voivooooi :D emmä jaksa niitä hävetä. baarissa kuuluu riehua. krapula väärien ihmisten seurassa (kuten töis tai mummolas) pistää vähä hävettää.

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?
- miran kotibileet oli aika klassisia :D ja tykkäsin omistani ku täytin 17w. mitään yksittäistä en osaa kyl sanoo. (kiitos inkerille sen vastauksest ;>)

14. Mikä on lempijuomasi?
- cosmopolitan

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?
- aina ja molempia :D

16. Tappeletko kännissä?
- en, oon ylihyväntuulinen

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa?
- en oo viel kertaakaa ollu

18. Miten valmistaudut iltaan?
- kuuntelen jotai hyvää musaa, käyn suihkus ja meikkailen, katon jotku kivat vaatteet. sellasta perussettiä, en yleensä viiti alotella yksin niinku jotkut tekee.

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?
- ei oo viel kukaan moittinu :)

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?
- ryyppäämisen kannalta ehdottomasti vappu! se on vaan nii paras :D mutta jos ny saa miettii muutaki ni juhannus koska sit ois yliopistohaut jo ohi.

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.
- emmä tiiä miltä se näyttää :D suht normaalia kai

22. Mikä on lempibiisisi humalassa?
- Britney - Oops i did it again tai Barbiegirl

23. Mikä on typerin keksintösi mitä olet kännissä keksinyt?
- siivota mäkkärin... tosin ei siinäkää mitää vikaa

24. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?
- kyl ne aina alas menee, mutten tykkää kamalasti

25. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoitus?
- ei sen oo nii väliä ku on tarpeeks humalassa

apua apua.Keskiviikko 10.01.2007 00:16

oon ihan sekas... ei oikei tiiä mitä täs nyt pitäs ajatella. vittu ku ärsyttää. on niin vitusti kaikkee ajateltavaa ja tehtävää, vaikka todellisuudessa ei sit oo _mitään_ eikä oikein mitää mistä sais otetta ja elämänrytmi on ihan päin persettä unirytmi mukaan lukien. vois alkaa käydä salilla. vittu ku ei pysty...eikä saa aikaseks. tai saa, mut sit tulee vaan lisää ja lisää kaikkia pieniä asioita, vaikka hoidan kaikki heti, ja vittu!!!
loma ei tekis kyl nyt yhtään pahaa :F mut sit ei viiti pitää lomaa ku muuten viimestään löysistyy..ja tominki kaa riideltiin ja vittuvittuvittu. ei jaksa saatana ajatella näin vaikeita juttuja. vittuvittu. nyt pitäs ottaa asia kerrallaan. eli keskityn pääsykokeisiin ja piste.
mut sit on autokoulu ja kela ja posti ja avoin yliopisto ja ja ja. ku mä just aattelin etten ota mitään muita projekteja nyt keväälle et keskityn tohon täysillä :( ja sit otin nyt kuitenki. ja kultaaki haluis nähä. mutku mä en oikei tiiä et vieks noi muut jutut lukumotivaation eikä tuu sit luettuu täysillä... vai pitäiskö ne sit paremmin kiinni arjessa ja elämäs sillee et ois muutaki ku lukeminen. pysyis rytmi. ku ei oo töissäkään. työt kyl haittais mut se ois sentään säännöllistä. tajuukoha kukaa mitä mä tilitän aina tänne päivikseen ku mietin niin sekavia. ehkä pää vähä selkiää ku menkat loppuu... toivottavasti. täs mielentilas ei välttis kannata tehä mitään radikaalia.

vittu ku vituttaa ja stressaa vaan nii vitusti vaikkei oikeesti ees oo mitää mistä stressata!!!!

vittu...
nyt meen sänkyyn ja setvin pääni ja kuuntelen seuraavat 3 tuntia bäkkäreitä enkä tee mitää.
hakuihin on viel aika hyvin aikaa... mut pelkään et se lukemisen alottaminen sit vaan venyy ja venyy..

pääsykoekirjat!!Tiistai 02.01.2007 18:18

pääsykoekirjat ilmesty ja nyt matkataan kohti yliopistoo x) mulla kävi viel nii vitun hyvä säkä et toi mitä olin valmiiks lukenu ni säily pääsykoekirjois!! jee!! akateemiseen äkkiä äkkiä ostamaan sitä toistaki! ghii! ainii, ja ilmottaudun tampereelle avoimeen parille kurssille jotka vois auttaa ^^ ihkuuu... nyt pitäs vaan alkaa lukee lukee. alan heti ku joululoma loppuu.. ghii!

hihiihiii!!
kirjat varattu ja tilattu! akateemisesta oli loppu x) vähä olin halpa! makso vaan kympin. ihan käsittämätöntä. oikikseen oli satasen. katottiin tänään tomin kaa lisää koulu ja opiskelujuttuja. nyt tomi lähti kebabille. ihana pitää vaan lomaa! eikä ajatella yhtää mitää. oon tänki päivän vaan maannu.. oi ihanaa. lomaaa.

Horoskooppi :) kiitti hannaTiistai 02.01.2007 18:15

Jousimiehen vuodenaika:

Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehetkin ovat eläinradan suuria optimisteja, jotka ovat valmiita tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jokaisella Jousimiehellä on oma vahva filosofiansa ja vankkumaton luottamus omiin ideoihinsa ja haaveisiinsa.

Hallitseva planeetta:
Jousimiehen hallitseva planeetta on Jupiter, joka kuvaa ihmisen mahdollisuutta löytää menestyksen ja onnen avaimet välittömästä ympäristöstään kunhan vain uskaltaa juuri tänään tehdä sitä minkä itse kokee oikeaksi ja tärkeäksi. Suurin osa Jousimiehistä sortuu elämään tulevaisuudelle sen sijaan että rohkenisivat tehdä ihanteestaan totta välittömästi. Nämä Jousimiehet tulevat kohtaamaan jatkuvia pettymyksiä vaikka asetetut tavoitteet tulevatkin täyttymään. Ihmisinä Jousimiehet ovat suoria ja rehellisiä, sillä he luottavat omaan filosofiaansa ja ovat valmiita ohjaamaan myös muut oikeille raiteille turhia hienostelematta.

Rakkaus:
Jousimies on ikuinen etsijä ja seikkailija, joka tarvitsee jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita pysyäkseen hengissä. Jousimies ei voi pysähtyä nauttimaan savuttamastaan menestyksestä, sillä hänelle tekeminen ja etsiminen on saavutettua tulosta tärkeämpää. Ellei Jousimies tiedosta oikein tätä etsijän ja seikkailijan rooliaan tulee hän kohtaamaan suuria vaikeuksia rakkauselämässään. Jousimiehen kumppanihan ei voi tietää ettei tämä rakkaussuhde tule koskaan valmiiksi. Kun yksi yhteisesti asetettu tavoite tai päämäärä on saavutettu täytyy Jousimiehellä olla jo uusi rauta tulessa kun puoliso sen sijaan haluaisi pysähtyä nauttimaan savutetun tuloksen iloista ja riemuista.

Seksi:
Seksuaalisesti Jousimies on myös ikuinen etsijä ja seikkailija, jonka mielenkiinnon ja eroottisen latauksen ylläpitäminen ei ole yksinkertainen tehtävä. Jousimiehen kumppanin on uskallettava elää riittävän vahvasti omaa elämäänsä ja tultava toimeen omillaan, sillä mikään ei ole Jousimiehelle vastenmielisempää kuin sitoutua täyttämään toisen odotuksia. Jousimies ei voi olla onnellinen ellei hänen parisuhteessaan tapahdu jatkuvaa kehitystä. Jotain pitää olla koko ajan vireillä tai rakenteilla, jotta Jousimies voisi kokea elämänsä mielekkääksi. Kun Jousimiehen elämä pysähtyy koti- ja perhe-elämän rutiineihin tulee hänen seksuaalisuutensa hiipumaan pelottavan nopeasti. Perusrehellisyydestään huolimatta Jousimies on altis pettämään kumppaniaan vaikkapa vain seikkailunhalunsa ajamana silloin kun vakituinen suhde on menettänyt jännitteensä. Toimivassa ja rakkauden täyttämässä suhteessa eläessään Jousimies pystyy tarjoamaan kumppanilleen loppumattoman sarjan huikeita seksuaalisia elämysmatkoja ilman mitään pelkoa itsensä toistamisesta.

Jousimiehen valttikortit:
Jousimies on sosiaalinen merkki, usein poliittinen, ideologinen ja elämänarvoihin keskittynyt tyyppi. Hän etsii laajoja ja yleispäteviä puitteita ajattelulleen ja toiminnalleen. Jousimies on liikkuva, levoton ja jatkuvasti näköalojaan laajentava ihminen, jonka mielen sulatuskyky on erinomainen. Sekä fyysisesti että psyykkisesti Jousimies on aktiivinen, kilpaileva ja kunnianhimoinen. Hänelle rituaalit, tunnustukset ja eliittiin kuuluminen ovat elämän suolaa. Jousimies tähtää kauas ja pyrkii jokapäiväisessä elämässä toteuttamaan omaa ihannettaan, mikä tekee hänestä melkoisen karismaattisen lämpimän ja puoleensavetävän ihmisen. Sisäinen motivaatio tähtää minän nostamiseen julkisuuteen tai korkeatasoisen elämän piiriin.

Jousimiehen heikkoudet:
Ihanteellisuuspyrkimyksiensä vuoksi Jousimies ajautuu helposti liialliseen sovinnaisuuteen, jota joutuu itsekseen sitten harmittelemaan. Poliitikoista löytyy helposti Jousimiehen heikkouksia: Fanaattisuus, asenteellisuus, äärimmäiset mielipiteet, itsekkyys ja tiedon valjastaminen asenteiden palvelukseen. Arvostuksen tikkaita kavutessaan alentuu Jousimies helposti kerskumaan saavutuksillaan. Jokapäiväisessä elämässä hänet tunnetaan "totuuksien lahjomattomana laukojana", joka ei kuvia kumartele vaan sanoo rumatkin asiat niin kuin ne on.

Jousimiehen sairaudet:
Seurapiirielämästä nauttivalle Jousimiehelle maksan seudulle asettuva taudinkuva ei liene vaikeasti ymmärrettävä juttu. Maksan vajaatoiminta, maksatulehdus, kuumeet ja reumatismi ovat todellakin tämän merkin listaykkösiä. Onko alkoholin käytöllä osuutta asiaan, se saa jäädä arvailujen varaan. Laajentumispyrkimys voi tulla esille myös ruumiillisessa muodossa aiheuttaen paino-ongelmia. Halu urheilla ja ottaa riskejä johtaa onnettomuuksiin, joissa etenkin raajat ovat vaaravyöhykkeellä.

[Ei aihetta]Maanantai 25.12.2006 16:28

joulu oli ja meni ja oli kivaa <3 kertoilen lisää myöhemmin mut oltiin kuitenki himassa tää vuosi ja lähisukulaiset oli meillä :) tapanina mennään faijalle lappeenrantaan. sieltä sitten enemmän. tän hetkinen saldo 17 lahjaa.

moimoi--->

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 14:36

VIKA KOULUPÄIVÄ! EI ENÄÄ TÄTÄ!! JEE!!
enää yks esitelmä ja pari koetta ja sit tää paska on ohi :D voi eeeei... ihanaa. sit pääsee lukee <2 ah yliopisto here i come <3

testeeeei jälleeMaanantai 11.12.2006 16:42

http://www.nic.fi/~jiiaho/aho1.htm
tuol oli paljon kaikki kivoi :)

Suhteenmurskaajako?
"OK! puolisosi huomioi sinut todella hienosti. olet saavuttanut tässä suhteessa ihannepuolison - onneksi olkoon!"

Mokailutesti:
"BINGO! suhtaudut töpeksintääsi aikalailla oikealla tavalla. mokia tulee aina joskus ja ne on vain hyväksyttävä elämään"

Luonnetesti:
"ihmiset näkevät sinut raikkaana, pirteänä, viehättävänä, hauskana ja käytännöllisenä sekä monista osioista kiinnostuneena. he pitävät sinua ihmisenä, joka on jatkuvasti keskipisteenä, mutta jolla ei ole noussut "pissapäähän" "
(huoh)

Rakkaustesti:
"rakkaus merkitsee sinulle MAHTAVAA kokemusta, otat rakkasi tarpeet huomioon vakasti. pettymyksesi on siksi myös ankara jos suhde ei toimikkaan. muista että ylämäetkin kuuluvat rakkauteen"

Masentaako?
"ei hätää kunhan muistat välillä rentoutua. lieviä masennuksen merkkejä nimittäin löytyy"

Itseluottamus:
"Vaikuttaa, että itsetuntosi on hieman laskenut. Voisit alkaa pitämään itseäsi enemmän arvossa ja luottamaan kykyihisi.... silti sitä ei tarvitse tehdä muiden kustannuksella"

Ammatinvalintaa:
"Sinä pidät työstä, jossa voit johtaa muita ihmisiä. Sinua motivoi työssäsi siin erityisesti vallantarve.
Suoriutumisentarve 14p.
Liittymisentarve 11p.
Vallantarve 18p."

Työintressitesti:
"Näitä henkilöitä voisi kutsua vaikuttajiksi. AMMATTEINA: markkinoija, yrittäjä, poliitikko.."

[Ei aihetta]Perjantai 08.12.2006 14:25

hyvää synttärii nella :> jee!
noi muut herätti mut joskus puol8 antaa lahjoi ja sain sen SingStar-pelin :D jee, olin vähä ilonen ja annalta sain pippelipillin <3 sit sain rahaa ja mitähän muuta.. Chili sen sen monitoimikoneen sain ^^ jibaa! nyt oottelee vaan jouluu ;> pöhnältä on viel saamatta <3 vähän jännää..
näin tän koko yön ihan sekavia unia :D muistan niistä tällee hämärästi ainaki 3, mut muistaakseni niitä oli enemänki. sellasia tosi lyhyitä eikä ne oikei liittyny toisiinsa mitenkää. ainii ja olin eilen passionissa ja tänää lähen reissuun ja huomenna on merillä pikkujoulut ^^ jihuu! tulee juotua ihan riittävästi.

<3 hih.
oon aika innoissani :> kaks koulupäivää enää ja niistäki toinen on pelkkii kokeita. hee! ja saan ehkä hyväksluettua yhen kurssin mikä ois 5 opintopistettä eli sittei ois niistä pisteistäkään enää huolta ^^ jihuu! ja huomenna on perjantai ja synttärit ja näkee kivoja ihmisiä ja saa lahjoja ja jajaja...<3<3 jee. oon alkanu tottuu jo ajatukseen et oisin 19 vee :) ja sit on pikkujoulutki samaan syssyyn viel.

ja mikä parasta: 2 aamua jäljellä!! luulin aluks et ois jopa 4 mut ens viikolla ei taijakkaa olla enää tunteja ku kokeet on jo pidetty. ah, mun huolet on ohi. parturi pitäs viel saada varattuu :p pääsin jopa käymään apteekissa vihdoin ja viimein.

JOULUJOULUJOULUJOULUJOULUUUUU!!
<3<3<3<3<3<3<3

onpas tylsää. tein kuviksen työn jo valmiiks ja nyt oon koneella ja oottelen ruokailua. apua kun on kurkku käheenä, ihan kuiva, yyyh. no viinalla seki huoli katoo :p no ei.. no mutta mutta.. mitähän tässä keksis. mesessä ei oo ketään. ei yhtään ketään vaikka oon kuvitellu et mul on siel ihan vitusti porukkaa. petturit, pah. meijän kuviksenjutut on kyllä vähän hassuja.. maalataan siel aina jotai neliöitä ja katellaa niitä sit kiinnostuneina. meneehä se koulu silleenki tietysti. mut ei kauaa enää! jes jes jes.