IRC-Galleria

heheee z)Perjantai 29.09.2006 05:23

nyt on meininki päällä. oon kuunnellu tuiskua koko illan ;)
mä luulin sä fuulaat .. :D

grrrrrr........... x)

yhteiskuntaoppi takana x)Torstai 28.09.2006 03:52

nyt kerron vähä mietteitä kokeesta :D
ensinki ti-ke yönä jännitti ihan vitusti ja rutmi muutenki nii perseellään et sain unta ehkä säkällä jokus neljän aikaan ja herätys oli ennen kaheksaa. unta ei tullu paljoo, tappelin itteni ylös ja raahauduin kokeesee. onneks eväät olin tehny valmiiks. olin koulul vähä ennen puol9 ja lietsoin yleistä paniikkia x) jouduin panikoimaa viel ihan loppuun asti ku olin täydentäjä eli tyylii toka vikana listas. istuin suht edes ja niskat sai taas kuolla viimasta.

ku aloin tekee koetta bongasin 4 tehtävää mist mul oli kenties jotai hajua ja aloin vastata niihin. nyt pelkään pahoin et yks meni kokonaan nollille mut pah, ei saanu mennä :F yhteiskuntaopin kirjottaneille valaistusta et mulle nää helpoimmat oli ehdottomasti 1,2,5 ja 6. tota vitosta vähän pohdin et taisin selittää ohi tai sillee :S mut toivotaa et vähän pisteitä heruis... jos kävis opinportista tsekkaa. nyt niit juttuja vois jopa uskoo ku oon ite vähä enemmän ulalla ni ei tiiä kuinka monet kusettaa xP nojoo, sit kattelin joskus 12-1 aikaan sitä paperii et vittu mä osaa vastata enää mihinkää ku 6 tehtävään ois pitäny. päätin sit ottaa riskin ja aloin vääntää jokerii +9 puolueista. mul ei sinänsä ollu siihen tehtävään ku yleissivistystä tarjota etten tiiä kuinka meni a)-kohta oli tosi simppeli purkujuttu ja c):nki sain tehtyy mut keskimmäinen jäi hämää ku alko vituttaa joku termi siel lausees jote jätin sen oottaa :D tohon jokeriin mul meni ihan vitusti aikaa ja kello oli jo 2 ku sain noi pari kohtaa valmiiks. jätin b)-kohdalle tilaa.

aloin sit kattelee et mist perseestä viel yks tehtävä. mietin vähä aikaa EU-juttuja ja kolmostehtävää, oisin niihi saanu ehkä pari ympäripyöreetä juttua ni ei vitussakaa viittiny alkaa säveltää. tiesin jo aluks ettei mul oo taloustietoon mitää jakoo eli kaikki bruttokansantuotteet sai jäädä mun puolesta. se harmittaa ku piti lukee erikseen viel syventäen öljystä ja ku en lukenu ni sitä tietty sit kysyttii. hyvä mä. no meni ni meni.
siin ku vähä aikaa tappelin ni aloin lukee sit uusiks 8. tehtävää ja vaikkei se otsikko sinänsä sanonu mitää ni alottelin rustailee naisen asemasta kaikkee paskaa. kirjotin siis A:sta, koska se B oli taas jotai näitä uusia settejä ja ihan vitusti vaikeempi musta. nojoo, ku olin vähä aikaa sävellelly ni mulle alko jotenki sataa ihan sikana kaikkia juttuja tunneila. kumitin paskat pois ja vois siit irrota sit vaik 3 pistettä. emmä mistää uudistuksista tiiä mihin siin viitattii mut selitin kaikista tuista, mitkä helpottaa perheen perustamista ja työssäkäymistä. jee.

mä luulen et se mun arvosana pyörii siin C:n hujakoilla niinku arvioin aikasemminki :) ku laskin pisteet eka yhteen (arviot) ni meni M:ään mut nyt ku pelkään tota 5. tehtävää ni voi olla et se keikkuu sit siel C:ssä... pakko tarkistaa. toivottavasti sensorit on tosi kivoja.

ja sit illalla baariin ;D nyt kotona laskuhumalassa.

netti toimiii!!Tiistai 26.09.2006 16:37

HUOMENNA KIRJOTUKSET!!! IIKKKS!!!!!!
TOIVOTTAVASTI MENEE HYVIN!!!!!!!!!!!!!11
jos sais vaik C:n... B:ki riittää... mut siit ei oo sit nii suurta hyötyy kyl enää sinne yliopistoon. toivotaa C:tä :) M:ki ois tosi kiva ja siit sais jo 8pistettä. jihuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
lisäilin muute hottis kuvii galleriaan :D tollasia mis oon ala-asteel.

ja näin skeeriä unta ;>

höhöö, otin lukuloman koulusta. hii, vois tehä esitelmää.

taas näitä mitä mun ei pitäny tehäSunnuntai 24.09.2006 02:39

1. Luetko paljon kirjoja?
- En
2. Jos luet, mitä?
- Koulukirjoja
3. Onko sulla siskoja, jos on, monenko vanhoja?
- On, Anna 15v
4. Tykkäätkö löhötä?
- Joo
5. Miksi halusit aloittaa vastaamaan näihin typeriin kysymyksiin?
- Nää on kivoja
6. Mitä mieltä olet Paris Hiltonin biisistä; Stars Are Blind?
- En tiiä biisii...
7. Kuka on lempi näyttelijäsi?
- Se perjantai on pahimmassa :D
8. Mitä aijot tehdä huomenna tähän aikaan?
- Lukea
9. Mitä aineita sulla oli tänään koulussa?
- Yhteiskuntaoppia ja kakkua eli viikonloppu ;P
10. Tuliko sulle paljon läksyä?
- Ei
11. Onko sun ope kiva?
- On
12. Millanen se sun ope sit on?
- No ainaki se jaksaa paneutua ny tohon kirjottamiseen :) sain eilen just tärppimonisteen erikseen
13. Mitä mieltä oot Krisse Salmisesta?
- Se on mun idoli :D
14. Mitä uusia sarjoja aijot tänä syksynä alkaa kattoo?
- BB
15. Ketä julkkista inhoot eniten?
- En ketää...
16. Miks?
- en seuraa julkkisten elämää
17. Tykkäätkö RooliPeleistä?
- Ne vois olla ihan jänniä
18. Luetko paljon Demiä?
- en
19. Jos kiroilet, mitä kirosanoja käytät eniten?
- vittu
20. Joudutko olee koskaan yksin koulussa?
- harvoin
21. Millon sulla oli viimeks tylsää?
- äsken
22. Mistä aineista pidät?
- matikka, äikkä, filosofia esim..
23. Mistä taas et pidä?
- kielet. reaalista maantieto
24. Kuka sun mielestä on Cool?
- samius
25. Ootko nyt kannettavalla, vai tavallisella?
- kannettavalla
26. Jaksatko vielä vastata näihin kyssiin?
- Joo
27. Paras mainos sun mielestä telkkarissa?
- en kato telkkarii
28. Seurusteletko?
- Joo<3<3<3
29. Onks sulla sit ihastus?
- Joo ^^ mun vauva<3
30. Mitä levyä kuuntelit viimeksi?
- NRJ kokoelma 05
31. Mitä teet mesessä sillä aikaa, kun toinen on vaikka vastaamassa? Surffailetko netissä, vai mitä teet?
- Odotan tai puhun muille
32. Vai onko sulla mesee?
- On
33. Entäs kuvia netissä?
- On
34. Onks sulla finnejä?
- Aika vähän onneks
35. Entä pisamia?
- Ei
36. Mustelmia?
- usein on mut nyt ei tuu mielee mis ois.
37. Haavoja?
- ei muistaakseni
38. Mitäs pidit kysymyksistä? Kerro toki! :D
- kivoi :>

[Ei aihetta]Torstai 21.09.2006 23:45

taas treellä. meil ei toimi netti himassa :F vähä ärsyttää..

ihan arsestaTiistai 19.09.2006 04:23

nukuin päivärit ja nyt en saa unta. mul on viel iha päivä vaik kello näyttää kohta puol2. mitähä tekemistä täs keksis... istun koneella ja toivon et joku ois viel online. aika tylsää..tosi tylsää. onneks P on koneella.

[Ei aihetta]Maanantai 18.09.2006 14:01

huh. onneks kävin opinportissa. olin unohtanu lukee yen tärkeen monisteen. apua, pitää hankkii se käsiin heti torstaina tai koittaa lukee kirjasta. ei vittu jos ois unohtanu. selailin just vanhoja yhteiskuntaopin yo-kokeita ja kyl siel noi pari helppoo tehtävää on joista vois jotai herua.

ikävä tän kultamussukkaa<333

taas atk-tunnillaMaanantai 18.09.2006 12:14

maikka oli myöhässä ja nyt se tuli mut tunti ei alkanu viel. se vaan ilmesty tonne koneensa taakse :P varmaan girkkailee. oon ny mesessäki ku täs konees sattuki olee, en vaa ollu huomannu aikasemmi. olin viimeks net messengerissä. yks ihminen on online ja seki oikeesti nukkuu mut kone päällä :D hyvin menee...

nii tosiaan, heräsin tänää kuudelta ja bussi lähti vähä enne seittemää. löhöilin viel vähä aikaa ni meinas melkei tulla kiire. toin faijalta tv:n, kerroin varmaa, ja piti tuua se tänne ny, mut unohdin sen mutsin autoon -.- hyvä mä.. .toisaalta voin varmaa pyytää ullaa tuomaa sen tänne ku se tulee kattoo mua keskiviikkona, jee!! toisaalta lähen torstaina takas tre ja seuraavalla viikolla en tuu tänne ollenkaa eli en oikeestaa saa siit tääl ny paljoo irti pariin viikkoon :P päätin et mun on pakko ottaa omaa lomaa ne kaks päivää ennen sitä yhteiskuntaoppia tai muuten menee iha päin persettä. kertausta kertausta vaan..

hei, nyt se maikka alko puhuu mut ei päästä kuulema viel alkamaa ku ei oo videotykkiä ja joku äijä tulee asentelee sitä toho... aika turhaa taas. mut tänää käydään power point. se täytyy seurata koska en oo oikei koskaa päässy kunnolla käyttää sitä ja jotai esitelmiä joutuu varmaa pitämää ni se ois iha jees. ois voinu lukiossaki käyttää, jos ois osannu. ei se varmaa vaikee oo, mut jotenki oon missannu sen aina ku sitä ollaa käsitelty eikä mul itelläkää oo sitä. anna teki sil just eilen jotai platon-esitelmää himassa, mut sei auta mua paljoo.
onpas tää näppis muute löysä. iha sika helppo kirjottaa mut E ei oikei löydy. tulee aina R.. mielenkiintonen aihe, eikös?
apua, meijän luokal on ihmeellisiä ihmisiä. toi yks tyttö alko harjottelee jo valmiiks tota power pointtii ku toi maikka mainitsi siitä O.o ketä voi kiinnostaa noin paljo!!! ei voi käsittää... kaikki muut kattelee vaa jotai filmeja netistä :P ja yks vääntää power pointilla.. mul ei jotenki oo mitää motivaatioo tähän atk:hon. tai siis emmä tätä ny vihaa ja pääsin jopa tän takii kouluun mut tää on jotenki ihan vitsi. melkei yhtä paljon ku se tiedonhankinta tai joku sellanen... mis on kuiva kirjastotäti puhumassa meille miten käytetään googlee.

noni, nyt alkaa--->

nyt on powerpointit tehty eli ei tarvi enää kuunnella täl tunnilla. äiti oli ihana muuten tänä aamuna^^ se oli tehny mulle eväitä ku tulin bussilla. lämmitti ihanasti masua ku tuli kauhee nälkä. jee, kiitti äiti.

meijän piti tehä äsken esitys tol ohjelmal ja se oli aika yksinkertasta :P ei sittenkää mitää opeteltavaa ku kuvittelin. toi oli muute eka tehtävä/läksy minkä oon saanu tääl, aika löysää must sinänsä ... kirjastotädiltä oli kuulema tullu läksyy mut en ollu siel ni en ees tietäis mitä.
sanoin tomille eilen et oon mesessä tänää koko aamupäivän ku meil on atkta mut ei oo näkyny viel :( se kyl sano ettei iha aamulla pääse... kello on vast kymmene... oppitunnista menny tunti, johon kuulu jo välkkä ja kaikki on jo opittu. kaks tuntii pitäs viel kituuttaa. en tajuu ku toi maikka siirs tän tunnin alkaa viel tuntia aikasemmin sillee et tää tunti on viel pidempi -.- miks??? siin vanhas 10-12.30 ehti turhautua mun mielestä jo iha tarpeeks. no nyt on ainaki sit enemmän aikaa. voi huoh.

sit toi ope on viel nii hausta ku se sanoo sen power point sillee povö point tai sillee hassusti :D sillee muka englantilaisittain lausuttuna mut kuitenki iha perseellee. samantien vois sanoo vaa suomeks powerpoint jossei osaa x) tai siis se periaattees lausuu iha hyvin mut se povö kuulostaa aika humoristiselta. mitenhä tääl tunnilla jaksais olla. tulkaa joku ees mesee pitää mulle seuraa..
kirjotan muute tänne päivikseen nykyää iha sikana, pitäs tulostaa nää joskus ettei jää taas vetelehtii tänne nettii mis nei kuitenkaa säily enää tuhannen miljoonan vuoden päästä ku haluun lukee niitä. kuinkaha kauan galleria muuten aikoo olla pystyssä... ku se on nyt niin kauheen suosittu ja kokoaja vaa liittyy lisää porukkaa ni koskaha porukka kyllästyy ja lähtee menee. siis ei tää kymmentä vuotta voi millää kestää tää juttu O.o mä liityin joskusjoskusjoskus lukion alussa, ekalla muistaakseni eli oon ollu niinku ainaki 3 vuotta, yli varmaan. näkisköhän sen jostai millo on liittyny. varmaan asetuksista ehkä.

täällä taas. nyt on tuntia takana jo 3 ja alkaa kovasti riittää jo. tehään ny jotai ihme makroja tai jotai. huoh!!! menee hermot, haluun ruokaa :F tää atk on niin turhaa, mul on nälkä ja näytän kamalalta. hyvin menee. onneks tomi tuli meseen<3

vika päivä isilläSunnuntai 17.09.2006 19:52

lähtö on tunnin päästä about. sit pääsee näkee tomia<3 aattelin et meen virroille vast maanantaiaamuna ja ehkä skippaan ne todella kehittävät atk-tunnit joist oonki tilittäny tänne päivikseen. tomitomitomitomitomi<3<3<3<3<33<3<3<3<3333 ikäväääääääää <3<3<3<3<3<3
HEVARI
[x] Onko sinulla pitkät hiukset?
[ ] Pidätkö kaljasta?
[ ] Oletko moshaaja?
[ ] Etkö usko Jumalaan?
[ ] Onko sinulla pentagrammi jossakin vaattessa tms.?
[ ] Omistatko piikkejä?
[ ] Osaatko soittaa kitaraa?
[x] Osaatko karjua?
[x] Omistatko saappaat?
[ ] Kuunteletko heviä?
Yhteensä: 3

GOOTTI
[x] Käytätkö mustaa kajaalia?
[ei enää, luojan kiitos] Onko suurin osa pukeutumisestasi tummaa?
[ ] Ajatteletko usein kuolemaa?
[ ] Haluatko kuolla?
[ ] Tunnetko haluavasi kuolla?
[ ] Oletko sosiaalisesti olematon?
[x] Oletko kalpea?
[ ] Pidätkö Hot Topicista?
[ ] Pidätkö Tim Burtonin leffoista?
[nykyään harvemmin] Oletko ilkeä?
Yhteensä:2

SKEITTARI/PUNKKARI
[ ] Osaatko skeitata?
[ ] Käytätkö skeittikenkiä?
[ ] Teetkö typeriä juttuja kavereidesi kanssa?
[ ] Oletko joutunut tekemisiin poliisin kanssa?
[ ] Katsotko X-gameseja?
[ ] Onko sinulla läväreitä muualla kuin korvissa?
[ ] Pidätkö/onko sinulla mohawk?
[ ] Käytätkö bändi-paitoja?
[ ] Oletko kutsunut jotakuta teeskentelijäksi (feikiksi) lähiaikoina?
Yhteensä: 0 (ok, tätä en ilmeisesti oo :D)

PISSIS
[x] Käytätkö sanaa "niinku"?
[x] Shoppailetko Onlyssa/Vero Modassa/muussa vastaavassa?
[ ] Pelkäätkö gootteja?
[paljon on aika suhteellista O.o] Kikatatko paljon?
[ ] Katsotko O.C:tä?
[x] Pidätkö popista?
[x] Ryyppäätkö/poltatko?
[x] Halailetko ystäviäsi?
Yhteensä: 6

HIPPI
[x] Onko sinulla pitkät hiukset?
[josse on se ihme uppo-juttu ni en] Omistatko batiikki-värjätyn vaatekappaleen?
[ ] Haluatko pelastaa eläimet?
[x] Onko sota mielestäsi turhaa?
[ ] Pidätkö klassisesta rokista?
[ ] Oletko ikinä osallistunut protestiin?
[x] Oletko ikinä saanut yhtäkkistä mielihalua halata puuta?
[ ] Onko mielestäsi hauskaa istua ringissä ja laulaa yhden soittaessa kitaraa?
[x] Ajatko/haluaisitko ajaa Kuplalla?
Yhteensä:4

RÄPPÄRI
[ ] Käyttäydytkö räppärimäisesti?
[ ] Käytätkö yli-suuria vaatteita?
[x] Pidätkö räpistä?
[ ] Oliko Tupac maailman mahtavin räppäri?
[ ] Pidätkö afroista?
[ ] Käytätkö räppäreiden käsimerkkejä/puhut "räppärikieltä"?
[x] Pidätkö tanssimisesta?
[ ] Omistatko yli 40 cd:tä?
[ ] Oletko tummaihoinen?
Yhteensä: 2

EMO:
[x] Itketkö usein?
[ ] Käytätkö hupputakkeja?
[ ] Kuunteletko emoa?
[ ] Eivätkö ihmiset ymmärrä sinua?
[ ] Kirjoitatko runoja?
[ ] Oletko värjännyt hiuksesi mustiksi?
[ ] Leikkaatko itse hiuksiasi?
[välillä] Tunnetko itsesi (usein) yksinäiseksi?
[ ] Oletko itsetuhoinen?
Yhteensä: 1

NÖRTTI
[ ] Käytätkö silmälaseja?
[tietyistä aineista kyllä] Saatko hyviä arvosanoja?
[ ] Työnnätkö kyniä/laskimia/vastaavia paidantaskuihisi?
[ ] Valitseeko äitisi vaatteesi?
[x] Oletko usein koneella?
[ ] Kiusataanko sinua usein?
[x] Odotatko innolla kouluun pääsyä?
[ ] Oletko ujo vastapuolisen sukupuolen läsnäollessa?
[x] Pelaatko videopelejä?
Yhteensä: 3

Tän mukaan oon pissis tai tokana hippi :D hyvin menee