IRC-Galleria

yleisiä hajatelmiaTiistai 12.02.2008 20:43

moikka mooi,
attelin kirjottaa kuulumisia pitkästä aikaa. jotai muutaki ku noita testejä välillä siis. no sanottakoon et alan pikkuhiljaa kyllästyä turkulaisiin :p turku sinänsä kaupunkina on ihana ja kiva ja mullon tosi kiva kämppä ja paras opiskelupaikka sun muuta, mutta joku täältä vaa puuttuu. ihmiset on tosi nihkeitä ja jäykkiä, periaatteellisia ja tylsiä. annoin turkulaisille puol vuotta aikaa vaihtaa tää mun käsitys, etten tuomitsis suorilta, mut niin se vaan näyttää olevan. kuppikuntasta ja tylsää porukkaa jotenki. tai siis et tuol yliopistollaki periaatteessa tuntee paljo kivaa porukkaa ja näin, mut sit ihmiset ei kuitenkaa pidä yhteyttä toisiinsa vapaa-ajalla sillee aktiivisesti tai jotenki. sit jos pyytää ihmisiä jonnekki ni säännöllisesti ne ei jaksa lähtee mihinkää - paitsi ulkopaikkakunnilta tulleet, jotka on täs poikkeus. muut vaa luuhaa omissa kämpissää ja mä kuivun tälläsee! ÄÄ! ihmeellistä menoo. voi olla et tampereen yliopiston kurssivastaavuudet alkaa kiinnostaa aika nopeesti... vidu!
ja seki on sit toisaalta tyhmää vaihtaa tampereelle ku tuol yliopistol on oikeesti hirvee hyvä opetus ja homma toimii tosi moitteettomasti. yliopisto on oikeesti tasokas ja näin, mutta ku ne ihmiset.. kaikki on niinku päällepäin kohallaan, mut sit se-joku vaa puuttuu. no kaverit ensinki on tampereel. sillo ku olin treellä ärsytti ku kaikki tunsi kaikki, mut nyt ärsyttää ettei tunne ketää! eikä tutustu vaik kuinka yrittää :S on tääki sakkia. toho meijän luokkaan jne oon tutustunu mut neki on aika pienet piirit loppujen lopuks. lukios oli must just hyvä, et oltii tunneil vapaasti ryhmät sekasi, mut sit sitä porukkaa oli kuitenki rajatusti, mistä seurauksena tutustu tosi moniin ihmisiin. tääl ollaa ny vapaasti ja ihan sekas, nii sekas, ettei kukaa tunne ketää ja opiskelijoita on noin 10 000. jotai rajaa. sit noi kymmenentuhatta ihmistä ripotellaa randomilla kaikille luennoille ja kaikki ei ees käy niillä, ni miten vidussa johonki voi tutustuu? sit bileissä toki näkee uutta porukkaa ja näin, mut sieltäki tulee juttelee vaa jotai hikisiä äijiä eikä mua niitten seura taas si kiinnosta yhtää. tai siis ku mullon mun kultsi <3 voisin tietty kaverii olla niitten kans mutku niil on vähä erilaiset käsitykset, ni sit siinä epäonnistuu ne vikatki uudet kontaktit :E järkkyääääää.
no mut turkulaiset on juntteja. en suosittele kenellekkään, ellet oo ite turkulainen.

mutta nyt sit muihin aiheisiin. tänää taitaapi siis olla tiistaipäivä. kerranki viikko ei mee vaa himassa :) nyt on ylikivaa kaikkee. ensinki viime viikonloppu oli aivan upee. perjantaina auvo tuli tänne, käytii kaupassa ja relatttii ilta, katottii salkkarit ja syötii sipsii P: sit lauantaina käytii nopeesti töissä aamupäivät uimaan, shoppailtiin (auvoki löys vaatteita^___^) ja sit illalla mentii työkaverin synttäreille ja sielki oli superhauskaa. ehittii juhlia mut lähettii tarpeeks aikasi kotii et jäi parisuhdeaikaa viel illalle ;p sittenpä aamulla ei ollu ees krapulaa sunnuntaina ja lepäiltiin, saunottiin ja näin. jotenki oli nii ihana olla pitkästä aikaa kaksin rauhassa ja silti oli sosiaalisuuksia <3 ihan paras yhdistelmä.
noh, viikonloppuina on helppo keksii tekemistä ku on auvon kaa mut nyt on ollu aktiviteettia jopa viikolla. liityin elixiaan kanssa ja sinne vois mennä vaikka joka päivä jos ois tylsää (...?), sit ilkka kävi meil eile käymäs ja tänää tulee miikka! jee, kerranki saa jotai tekemistä. se on sit huomiseen ja torstaina onki sit jo ystävänpäivä! sillo ois vaikka mitä aktiviteettia koululla :) ja torstaina tietää jo et huomen näkee munkin eli se menee nopeesti, eikä kouluukaa oo sillo ku yks tunti, tosin oon töissä aamulla muttei se haittaa. sittesitte.. nii! sit on jo perjantai ja kaikki on hyvin. pääsen tampereelle <3 rakkaan luo. on se kiva vaa. tää kaukosuhde ei oo kiva :( on jotenki ikävä vaan iha koko aja muttei sille varmaa mitää voi. jos kesällä tilanne vaikka muuttuis *suunnitelma* x) noh noh, jos oon oikei ymmärtäny ni tampereen yliopistoon ei voi vaihtaa suoraan vaan pitää mennä pääsykokeesee (plää) ja oon sen aikaa ranskas eli jos asia on näin ni en voi sillo ainakaa hakee sinne ja sit ois iha tylsää tuhlata elämää siihen et muuttais sinne vaa vuodeks venailee, unohtais kaikki asiat eikä sit pääsiskää sinne tampereelle :p ja sit palais tyhjin käsin turkuun. voi olla ettei nää mun epätoivoset tampereenpakoyritykset ny toimikkaa. vaik ite inhoon sitä et ihmiset jumittuu kotikaupunkiinsa ni voi olla et teen itekki kovan vedon ja palaan tampereelle. se tietty helpottais jos auvo vois muuttaa tänne hetkeks mut silki on sit koulu sun muuta. amiksenha se sais tääl loppuun ku ei sil oo sitä enää ku vuosi mut sit se lukio on erijuttu. tai siis et se pitäs käyä viel siihen päälle ja se ois sit taas hankala.
koitan vissii selvittää vähä päätäni tänne, liikaa ajatuksia. ku pääsin tänne, kuvittelin ettei tarvi enää miettii tulevaisuutta 5 vuoteen mut unohdin et vaik on ny opiskelupaikka kunnossa ni sit on viel parisuhde mikä pitäs saada jotenki suhteutettuu tohon. ois se vaa ollu helppoo ku ois menny sinne tampereen yliopistoon. vamua. on se nii vammasta. ja must ois kuitenki jotenki polleeta valmistuu turun yliopistosta... enenmmä ku tampereen. mut sit jos sitä miettii muuten elämän kannalta ni onks sil ny sit ratkasevasti väliä. tai voihan sil olla työnsaannissa mut ehkä vaa lähinnä turussa.. koska nää on nii sisäsiittosia. ja sit harmittaa ku tää mun kämppä on niin paras! miksen mä voinu vaa syntyy turkuuun :E tai sit etten ois koskaa kuullukkaa koko turun yliopistosta. perkele. en muuta sano. no mut joo.. ehkä tää et stressaamalla parane. pitää vaa elää päivä kerrallaa ja ehkä tää turkuki aukenee jossai vaihees uudella tavalla (hope so..) mut kyl vituttaa silti ku rupee oikei ajattelee. ehkä ei pitäs ajatella liikaa. huh huh.

vitun turkulaiset, en muuta sano. ei ihme et niit kiusataa, vai onkoha niist tullu tollasii ku niit on kiusattu liikaa :D reppanat.

mut joo, miikka tulee tos tunnin-parin päästä et rupeen ny sit siivoilee. ainii, se piti viel sanoo et mult meinas mennä konekki sekas - tai meniki iha totaalisesti eilen. sei käynnistyny ja jos käynnisty, työpöydältä ei saanu avattuu yhtää ohjelmaa. sit meni kerio pois päältä. olin et voi vittu, mitä täs tapahtuu. ees selain ei auennu ja meni jo hermo. viruksen torjunta ohjelman sain auki melkei mut seki tilttas siihen avaukseen. käynnistin tuhat kertaa uusiks mut mikää ei auttanu. ny otin si netin pois seinästä ja sain jotenki taisteltuu viruksentorjunnan auki :D huh. ja si se oli saanu surrattuu sil aikaa ku olin koulus (meni törkeen hitaasti, tää kone oli muutenki ylihitaalla) ja sit oli 31 jotai virussettiä ja ny sain poistettuu ne ja kaikki on taas kunnossa ^______________^ ah armiasta. avautu mun ainut välineeni turun ulkopuolelle.

mut joo, meen toho lepäilee varmaa vähäks aikaa ja katon harhan.
moiks!--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.