IRC-Galleria

takana 33 hSunnuntai 23.03.2008 22:56

ei vittu. väsymys ja kaikki meni ohi. ei oo enää nälkä. toivon vaa et joku antais mulle jonku pumppuhaulikon tai jonku kunnon vehkeen ni ampusin ton yhen aivot pihalle. ei vittu mä vihaan sitä. näin sen tänään taas iha muutaman sekunnin ajan ja jos tappaminen ois laillista ni varmasti tappasin saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuvittelin etten osaa vihata ketää mut osaanpa saatana :EEEE
vittu mä hirttäsin sen jos saisin ikhjwqufghfdojiuweyvge8 09rfi9uf+0me9u hrfbhxeg89<tr2iub3oh2<grf3089u<2iohx<jbenpi9uobgpjreboohgji5k.h j0pocnklg mrå

öfd

päiväää....................
sarARSF7SYGDASHFCJOPDKVJHGHSAJIOKDLKFDIJUHFVBJIKSAPOVG VSDUIOPFCOLVD SPCOJFW SDPOVJ DNFDCVJJ NFIOJI

noni, nyt rauha. vittu ku on tarvinu syntyä tollanen homo maailmaan. kuolis pois saatana ni ei tarvis katella. mietin jo miten saisin sen hengiltä. ei varmaa tulis ees huono omatunto :EEEEEE ärg. ampusin sitä päähän sillee et sen pää possahtais palasiks ja verta lentäs ympäriinsä ja se jäis johonki seinää vääristyneen näkösenä. se ois ratkasu saatana.
*vetää syvään henkee*
nyt rauha.
agressio sikseen.
mut ku mietin tarkemmin ni ehkä sei kärsis tarpeeks jos tappasin sen. ehkä mun pitäs tappaa sen mies ni se kärsis enemmä >8D si se vaipuis masennukseen ja se sais ite tehä itsemurhan ja palaa helvetisssä keskenää. se ois sille oikei. tappamine ois liia helppooo. tai sit kiduttaisin sen kuoliaaaaks. sillee pala palalta. vittu.

........................
joo, nyt. unohdan kaiken.
nyt kerron siis mitä oikeesti tapahtu. tai enhä kerro. turhaa. mut joo... jos haluu elää ni pysyis ees vittu kaukana. luulis tajuavan.

haista paska.
toivottavasti luet tän huora ja tajuut lähtee menee.
kuole.
katon sua parhaillaa.
luuseri.

joooooooooooooooo........
oikeesti oon onnellinen. kaikki on hyvin eikä toi ihminen oo tehny mulle mitään. mutta vittu. ok nyttei enää. elä kurja elämäs loppuu. siin on sulle varmaa suurin kärsimys.

vois syödä.
kynnet katkee ku hakkaa näppistä
hyvä ruoka, parempi mieli.
kello on jo yheksän. tää päivä on menny tosi nopee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.