IRC-Galleria

takana 25hPerjantai 01.08.2008 17:35

huomenta. täällä taas. mentii eilen nukkuu siinä viiden maissa ja herättiin yheltä. vähä tuntu lyhyeltä ku tossa sängyssä heräili koko aja ku toinen liikahti. ja se hiosti aika paljo. iha hyvät unet assyille kuitenki. ei oo mikää röpöolo ainakaa vielä. herättii just sopivasti ku alko megascreen :D ei ite ehitty mut katottii sitä tuolta katsomosta ja oli aika upeen näköne. viideltä tulee uus versio, sit pitää olla mukana. sit on jotai ihmisiäki varmaa jo heränny. oli äskenki tosi hyvin näyttöjä mut osa nukku.
mitäs muuta, käytii pelaa guitar heroo - tosin auvo rutis siitäki, ku ei saanu heti valua koneelle... no siinäpähä ny könöttää. noilla alkaa dota tänää.. no ehkei niitä pelejä oo paljoo. se on vaa aikataulullisesti ärsyttävän hallitsevaa.

no, hauskaa on kuitenki ollu ja .. ja ollaa oltu koneella :D ei kai tässä muuta voi ees sanoo. eiku ai vittu! mun pitää soittaa niihi duuneihin nyt!!!
joo, haen nääs töitä. ku aikataulu on vituillaa ni tajusin vast et kello on puol3. mul on aamu mut jotkut ei vastaa enää neljän jälkee ku lähtee töistä. täytyy ny hoitaa tää homma. ärsyttävää vaa lähtee tonne pomppimaa ku on nii pitkä matka ja just tulin... äh, nojoo. pakko kai se on ja haluun kuitenki päästä töihi. ny on lauantaiki. kuka ny ees vastaa. no toivossa on hyvä elää... kai sitä vois yrittää, mutten kyllä ny vielä jaksa. tunnin päästä viimestää. toi 25h alkaa näyttää jo aika uskottavalta :D mutta paaaljon on vielä edessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.