IRC-Galleria

kämppäkämppä!Torstai 17.08.2006 18:11

mul on tylsää.. oon tomilla eikä oikei tehä mitää. noi lähtee ny hakee tomin mutsin ku sei voi kävellä sateessa 500metriä.....ja jäin yksin koneelle. petteri osti digijärkkärin ja on nyt iha innoissaa siitä. tänää vois olla sellanen löhöpäivä ettei tekis yhtää mitää. makoilis vaa. sellaset tekee hyvää. tomi allekirjotti tänää muute vuokrasopimuksen, jee!! \o/ oon ilonen sen puolesta.

mä kävin tiistaina kattomas oman kämppäni. se on sellanen aika avara yksiö, jos on keittokaapit nurkassa ja pesuhuone, jos ei oo kyl yhtää ylimäärästä tilaa, muttei mitenkää erikoisen ahdaskaa. tosi siisti, ei mitää pinttymiä ees keittiös. huonekalut oli mahdollisimman neutraalit ettei ne ärsyttäis ketää. kaikki muut saa viiä kuulema omat paitsi sängyn. pitää ny vähä kattoo miten saan sisustettuu sen. ei siin koon puolesta kyl paljo vaihtoehtoja oo, mut saaha sellasel kaikel pienel sälällä aika kivan näköseks :) ens lauantaina on muutto ja papereitten allekirjotus! IIKS! ni joo, ja talo oli sellanen mäkeen rakennettu rivitalo et ylämäes oli yks kerroksinen ja alamäes kaks kerroksinen rivitalo. olin siel melkei eka siel asuntolalla (pari tyttöö oli ennen mua) ni oisin saanu valita minkä vaan %D otin sit sielt vikan, rauhallisimman näkösen talon. ja yläkerran kämpän päädystä 1. koska alakerrassa hais oudolta ja 2. ettei tarvi kuunnella yläkerras tömistelevien melua. ja se äijä joka esitteli niit mulle sano et se mun viereen jo tullu tyttö oli tosi hissukka eli ei pitäs olla mitää ongelmaa naapureis. paitsi et sit oon kuitenki ainut joka pitää ääntä :P mikrot ja jääkaapit oli muuten kaikki ihan uudet, mist olin aika yllättyny. yks seinämä oli kokonaan hyllyjä eli tilaaki pitäs olla. netti, vesi ja sähkö ja kaikki kuuluu ja 300€/kk... kyl sen maksaa mut vähempiki riittäis. ainut mikä mua vähä hämäs oli et siihen seinään oli lyöty sellanen ihme lauta O.O varmaan ku ihmiset haluu laittaa julisteita, tauluja etc ni ei lyö seinään vaan siihen mut se oli kyl ruma... aattelin jo et maalaan sen ite kysymättä valkoseks :D mut jollai se pitää ainaki saada peitettyy... yäks. ihme keksintöjä niillä. se oli hauska ku sinne yläkertaan meni sellaset hauskat kierreportaat ulkona. tomi suositteli mulle heti sitä yläkerran kämppää ku sil itellä tuli siel turussa niitä ötököitä ku oli alakerrokses. yäkkis. toivotaa et homma skulaa. se huono oli et pyykinpesukoneelle ei oo valmiuksia ja pesulassa yks pyykin pesu maksaa 2-6€. eli aika kallista musta. se kone oli kyl iha jumbo iso et siel pestää varmaa ne kaikki pesulan vaatteet tyylii samalla :D no ei mut kavereitten kaa pakko kyl pestä puoliks. tarvis muute käyä siel kelassa sit ku saa ne vuokrapaperit.

tulis jo se tomi.. :< ehkä pelaan wormssii sit yksin...ku oon koittanu ehottaa sitä tomille koko aamun muttei kelpaa... nyy.. ja toivotaa et siel virroil on kivoja ihmisiä!! mä niin toivon ettei ne oo kaikki jotai hippiäisiä. ainii, se vahtimestari/isännöitsijä mikä onkaa oli iha lande. se oli maailman landein ja iha vitun outo. toiv en joudu puhumaa sen kaa enää mistää. maailman juntein ihminen ehkä ikinä. ensinki se oli iha ihmeissää ku sanoin et aijon oikeesti muuttaa siihe. se kysy mult pariki kertaa et "Ootsä OIKEESTI tulossa?" Olin sillee et "JOO, kai ku nii on sovittu" :D sit se yritti änkee mua viel soluun vaik oli luvattu se yksiö ja ku sanoin et mennää sen sopimuksen mukaan ni se maris ettei aina tarvi olla nii kiveen kirjotettu juttu O.o vainii... yleensä vuokrasopimus on kyl.. ihme ei-se-oo-nii-justiinsa-asenne.. toivottavasti mun pää ei räjähdä siel. virroil vois olla kyl astetta lepposempaa olla töis ku tampereel ku ihmiset on nii hyväntuulisia. mutten mä mitää duunia itelleni hommaa. ei jaksa. tein päätöksen et sain spicestä tarpeeks työnteost koko opiskeluajakseni. elän mielummi tuilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.