IRC-Galleria



Hah, tulen ja vien teidän rakkaan uskonnon!!!! >:DDD Joo hehheh asiaan.

TODISTEET, jota kaikki niin kaipaavat, - tai sitten eivät.
http://www.brighton73.freeserve.co.uk/gw/paleo/400000yearslarge.gif
Vostokin jääporausdataa.

Alkuun saattaa näyttää, että CO2 ja lämpötila kulkevat nätisti käsi kädessä, mutta jos tarkastelee taulukkoa tarkemmin, huomaa, että ensin nousee lämpötila ja sitten vasta hiilidioksidin määrä. Miksi? Koska lämpimästä vedestä haihtuu enemmän hiilidioksidia, kuin kylmästä vedestä.
Vesien lämmetessä CO2 määrä nousee, kun kasvit eivät ehdi käyttää kaikkea, mutta ilmaston viiletessä hiilidioksidin määräkin laskee, koska meristä ei haihdu niin paljon hiilidioksidia. Ja mahdatteko tietää, mitä tapahtuu kun jääkausi loppuu? Arvatkaa, jos ette tiedä.

Lisäksi, vuosi 2007 on ollu ennätyskylmä jopa puolella asteella. Ja puhummehan nyt maailmanlaajuisesta ilmiöstä, joten Suomen vähälumiset talvet eivät ole minkäänlaisia todisteita, sillä siinä tapauksessa kyseessä on siis ollut vain ALUEKOHTAINEN poikkeama.

HadCRUT dataa, tämä riitelee tosissaan CO2-teorian kanssa:
http://images.dailytech.com/nimage/7390_large_hadcrut.jpg
Merissä on noin 50x niin paljon CO2 kuin ilmakehässä, joten kyllä sieltä myös paljon vapautuu, enemmän, kuin mitä ihmiset päästävä, mutta tyätä taas säätelee lämpötilat.

Suomennetaanpas laskelma: on määritelty, että ihmiset ovat päästäneet ilmaan noin 110ppm eli 868 Gigatonnia, kuulostaa paljolta, eh? Tämä määrä on noin 28.95% koko hiilidioksidimäärästä ilmakehässä. 868 gigatonnia on 0.0164% koko ilmakehän massasta. Jos säästettäisiin biljoona tonnia hiilidioksidia, se olisi vain noin 0.0333% koko hiilidioksidimäärästä ilmakehässä. Ja mitä IPCC aikoo säästää, on 100 miljoonaa tonnia, joka siis on taas 0.00333% prosenttia koko ilmakehän hiilidioksidista.

Laskelmat löytyy englanniksi täältä: http://www.ilovemycarbondioxide.com/calcs.html
Mahtaa olla paljoa vaikutusta :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.