IRC-Galleria

atk-tunnillaMaanantai 04.09.2006 14:11

eka kunnon koulupäivä lukkarilla ^^ atkn tunti ja tosi turhauttavaa.... saatiin kokeet takas, ne lähtötasotestit, ja nyt opetellaan käyttämään wordia... ok... ei siinä mitää mut tää opetus on keskeytyny ny joksku puoleks tunniks ku ihmiset ei osaa :S ollaan tehty ny jotai sarakkeita ja sellasta. mut kyl mä opin hei vähä uutta :> jee. sain muute siitä kokeesta 18/20 eli niinku ysin. tätä atkta on viel kai kahteentoista asti...eikä tehä mitään. oon ollu oikeestaan vaan galleriassa ja harhiksessa koko aja :P toi opeki on ehkä vähän saamaton jotenki... tollanen nuori tyttö.

mun vauvalla on tänää eka koulupäivä kanssa ja eilen eka yö omassa kodissa :> <3 hyvin se pärjää. jee! tän rakkain<3 sormen päät on iha turrat ku on tekstannu vaan koko ajan. noi mun puhelimen näppäimet on huonot. vauvalla on ilmeisesti nyt jotai ohjelmaa ku sei oo vastannu :) hei nyt toi opettaja meni takas tonne eteen... jos tää vaikka jatkuis .... huoh.

jaha. alotettiin sit kokonaan alusta. mul on kivaa ugalabugala tekstiä toi mun word-juttu :P hei, en oo varmaa muistanu kertoo et meil on keskiviikkona tursajaiset tampereella ja oon otsahies yrittäny keksii sinne pukua. aattelin et teen lakanasta vaan itelleni jonku tyhmän. sit tulin siihen tulokseen (opetus keskeyty taas, ope ehti esitellä yhen näppäinkomennon) et teen itestäni haamun. ok, se oli iha kauhee idea :DD nauroin itteni kipeeks peilin eessä. se oli jotai nii kauheeta. kaiken lisäks ku näky vaan silmät ja suu ni näytin iha mieheltä x) no otin sen kaavun kyllä tänää tänne mukaan mut voi olla et keksin jotain muuta. siinä näyttää niin reppanalta enkä tiiä haluunko olla haamu ku mennään onnelaan xD toisaalta kukaa ei tunnistais mua ku örveltäisin ja sinne saa melkei mitä vaa vaatteita alle jos tulee kylmä. sit puhuttiin ernan kanssa jos pukeuduttais kasarityylillä.
äiti ehdotti et olisin lehmityttö tai mikskä sitä ny sanotaan mutten löytäny sitä hienoo lehmäliiviäni :< nyy.. eli kai mä sit vaan oon ystävällinen haamu. me muodostetaa jotai ryhmiä ja kaikkien pitäs pukeutuu samalla tavalla mut ei olla saatu yhtää suunniteltuu kaikki yhes eli oletettavasti täytyy vaan pukeutuu kaikki miten pukeutuu. nyy, ei voida voittaa pukeutumiskilpailuu. sinne tursajaisiin tosiaan tulee tampereeltaki piramkkilaiset ja tamkkilaiset. eli pääsen sit amelietin kanssa taas :>

nyt tuli välkkä eikä tehty mitään -.- voi huoh...tää on turhauttavaa... ois jo niitä meijän oikeita kursseja :P tää on tyhmää..... muut menee tupakalle mut oon vahva ja jään luokkaan.

nii juu, ja sit piti kertoo mitä tein viikonloppuna. meil loppu koulu jo torstaina koska perjantaina oli vaan amiksesta tulleille ruotsii ja enkkuu. mun ei tarvinu mennä :] jee... eli lähin torstaina koulun jälkee jo tampereelle. sain kimppakyydin ja se tuli kyllä tosi halvaks bussiin nähen. tulin sunnuntaina takas virroille bussilla ja ku ei ollu opiskelijakorttia se makso yhteensunntaan 19e!! vähän törkeetä. no kuitenki... torstaina mentiin yöks tomille ja perjantaina raahattiin sen kamat hämeenlinnaan. mei mahuttu autoon tomin kaa eli oltiin kuorma-auton takakontissa kaikkien kamojen keskellä :D ihmeen kevyesti ne kaikki kamat sit saatiin. tultii sit viel samana iltana takas tampereelle ja mentiin meille yöks koska tomilla ei ollu enää sänkyä raukalla x) sit lauantaina oli tehotoimipäivä. heräsin jo joskus yheksän aikaan ja lähettiin käymää kodinanttilassa äitin kanssa sillä aikaa ku tomi nukku. oisin löytäny sielt vaikka mitä mut mutsi toppuutteli ni mukaan tarttu vaan matto, pöytäliina, vessamatto, lukko ja keltanen säkkituoli, joka oli ylikallis ja sit sain tomin äidiltä viel kylpyverhon. olin ettiny oranssia pallon muotosta mattoo jo vähän aikaa. ikeassa se makso jonku 250e ja tuol jonku 200e (lävistäjältä 200senttiset). kyselin myyjiltä kauheesti mut sit ku lähin ite kiertelee ni siel oli sellasii 160senttisii jotka makso alle 40e O.O olin sillee et kiva ku esittelit nää halvimmatki xP reiluu... no otin sen sit tietty vaik oli vähän pienempi ni kaks sataa euroo halvempi...

ikeaan torstaina sit ^^ ootan jo. pitäs ostaa sellanen pallotuoli. mut on toi kämppä must jo vähä viihtysämpi ku on saanu pikkasen väriä. nyt jatku taas tunti. juteltiin nyt noitten tyttöjen kanssa ja tultiin siihen tulokseen et oltas kasareita. mennään kirppikselle tänää koulun jälkee. tarvis vaan viel jotku oikei räikeet sukkahousut tai jotai :D jos menis tiistaina jo heti koulun jälkee tampereelle valmiiks ni ehtis käyä viel kaupoilla ku tääl noi mahikset on aika vähissä. en vaa tiiä ehtiikö... no kattoo. mitähä sitä jaksais juua siel. ei oo paljoo kyl varaa pistää palamaa. onneks vuokra on tältä kuulta jo maksettu pois alta :P nyt toi opettaja sai jo suunsa auki. ihme nyhvö. nyt voi keskittyä tai keksiä ees jotai muuta tekemistä. jee, sain tekstarin.

päästiin syömään!!! nälkä!!! :]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.