IRC-Galleria

pohjoses edelleenSunnuntai 22.10.2006 18:26

onpas tylsää.
heräsin tänä aamuna jo joskus kymmeneltä ku faija heräs ja alko metelöimää alakerras ja ku mä ja anna nukutaa tollasel parvel ni sinne kuuluu kaikki :E eli sain ihan vitun huonot unet. koitin kyl mennä nukkuu jo joskus 12aikaa mut kai se sit meni lähemmäs neljää ennen ku sain unta ku oli vähän paha mieli ja tekstailin koko illan. tänä aamuna oli sit aika tuskaa.. kierin sängys pari tuntii ja koitin saada unta uusiks sit aamul muttei siit mitää tullu. nyt tuntuu et aivot käy ihan sika hitaalla -.-
noi kaikki muut oli viel aamul heti lähös ihan innoissaan salille ku mä vast pääsin säkällä ylös. no, menin sit vähä myöhemmin ja kyl sitä energiaa sit jostain tuli. melkein kyl oli aika turha reissu... tai siis kyl se varmaan jotai autto mut melkei jos jumppaa himassa ni tuntuu enemmän :P ja saa paremmin hien päälle. nojoo, tulipaha sellanen parin tunnin virkee herätys.

sit ku tulin sielt salilt, söin. se oli periaattees niinku aamupala ku tuli aamul sen verran kiire. nojoo, ja nyt oon vaan löhviny ja koittanu keksii jotain. uimaan piti mennä mut noi muut ei taija oikein saada aikaseks. kuumaan porealtaaseen makaamaa oikei pitkäks aikaa<3 ah. ja sit saunamaailmaan. siel pitää muuten olla nakuna :P ghiihii, no ei, se on tosi ihanaa. sellanen naturalmeininki ja sit pystyy rentoutuu kunnolla.
illalla ois sit viel keilaus kasilta :) katotaan osaanko viel ollenkaa.

oli muuten ihana jutella eilen vauvan kaa asioita selväks<3 kiitän. nyt on taas paaaaljon parempi mieli :> jee!
mut nyt on pakko käyä äkkii tuol :S tarve. tuun koht takas kirjottelee. tänäänki jää BB näkemättä niinku eilen :( vähän perseestä. ku ollaan siel keilaamas. nyyh. eilen en nähny sitä ku noi muut katto jotai maailman turhinta leffaa joka oli muka tärkeempi. tänää on pakko nähä ku tulee tiputus. ees pieni pätkä lopusta :> et näkee miten käy. mut nyt ihan pakko mennä, iiks!

ainii, se viel et mun pitäs ostaa uudet aerobickengät. bikinit löysin perjantaina, sellaset perusmustat. aika tylsät, mutku unohdin vanhat virroille ni oli pakko ostaa. jotai muutaki piti viel sanoo mutten ny muista O.o--->

noni, takas. hehee, isi on ostanu ihan sikana karkkii tänne ^^ nami nami! dumlee, dominoo, suklaarusinoita, sipsii, marmelaadikuulii... <3 oli muutaki mutten nyt äkkii muista. nams, siihen se urheilu sit meniki :D tääl sais mun puolesta kyl toimia mese. ihan tymnää. tää huoneiston kone on siis linux eikä täs voi tehä kun vaan tiettyjä juttuja mitkä tonne on niinku ennalta-asetettu :< mitää juttuja ei esim voi asentaa mut on kaikkia hassuja pelejä x) frozen bubble :D
nyt oon onneks ees oppinu käyttää tätä nettii täs :P-->

moimoi, taas :) takas täällä jälee! tultii nyt uimasta. löhösin koko ajan saunamaailmassa (mis ollaa alasti) porealtaas ja ravasin niis saunoissa. tuli vähän rentoutunu olo. aattelin jo et pyörryn sinne.
nii joo ja multa ja annalta tuli kysyy sellanen valvojamies joita siel aina kirtelee et onks meitä seksuaalisesti ahdisteltu siel allasosastolla x) tai siis ku siel seisoo about joka toisella jätkällä joka siel kulkee vaikkei ne näkis ees naisia koska se ajatus on ilmeisesti jotenki tosi upee niitten mielestä -.- nojoo, joka tapauksessa.. vähä se valvoja oli ihuna<3 sellanen huolehtivainen ja kohtelias :>> vähän oli söpöö.. ghii. ja meitä ei seksuaalisesti kyllä ahdisteltu ellei sitä lasketa, et yks ulkomaalanen mies yritti puhuu annalle :D siin jos ois ollu ilkee ni ois voinu tehä paskasti jollekki miehelle et "toi kattelee meitä" mut must siel on kivaa. sit siel on keskellä sellanen iso allas raikasta ja kirkasta vettä ja en tiiä mikä siin on mut tulee ihan sellanen tunne ku ois jossai tyyliin ihmiskunnan alkulähteillä :DD tai sillee... vaikee selittää. tyyliin jossai paratiisissa. siin on ihana lillua ja sit siin on sellanen alastonpatsas. ei sitä osaa kuvailla. mut saa heittää kaikki kroppaan liittyvät estot vittuun ja lillua vaan :> aah.

nyt ois se keilaus viel illalla. ja sunnuntaisin ei tuu BB extraa :(( niin ku mä sitä ootin ja oisin kerranki ehtiny nähä sen... se pirita kyl saa mun puolesta luvan lähtee sielt. se on kauhee hissuttelija. tai sellanen pidättäytyny et tekis mieli hirttää se kattoon. mia on kans ärsyttävä ja ruma, mut sen aika ei taija olla viel lähtee :P kukaha kolmas siin äänestykses oli.. ei varmaa kukaa kovin ärsyttävä koska muuten muistaisin sen viel.

ihanan rento olo<3
nyt pitäs olla ihuna mies vieres.
sit vois vaan käpristyy kainaloon ja levätä siinä <3

ps. tosi vammasta ku jalat puutuu koko ajan ihan ilman syytä :S ei varmaan oo kauheen tervettä. vois mainita täst seuraavan kerran ku hakee pillerireseptii... jos jaksaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.