IRC-Galleria

apua apua.Keskiviikko 10.01.2007 00:16

oon ihan sekas... ei oikei tiiä mitä täs nyt pitäs ajatella. vittu ku ärsyttää. on niin vitusti kaikkee ajateltavaa ja tehtävää, vaikka todellisuudessa ei sit oo _mitään_ eikä oikein mitää mistä sais otetta ja elämänrytmi on ihan päin persettä unirytmi mukaan lukien. vois alkaa käydä salilla. vittu ku ei pysty...eikä saa aikaseks. tai saa, mut sit tulee vaan lisää ja lisää kaikkia pieniä asioita, vaikka hoidan kaikki heti, ja vittu!!!
loma ei tekis kyl nyt yhtään pahaa :F mut sit ei viiti pitää lomaa ku muuten viimestään löysistyy..ja tominki kaa riideltiin ja vittuvittuvittu. ei jaksa saatana ajatella näin vaikeita juttuja. vittuvittu. nyt pitäs ottaa asia kerrallaan. eli keskityn pääsykokeisiin ja piste.
mut sit on autokoulu ja kela ja posti ja avoin yliopisto ja ja ja. ku mä just aattelin etten ota mitään muita projekteja nyt keväälle et keskityn tohon täysillä :( ja sit otin nyt kuitenki. ja kultaaki haluis nähä. mutku mä en oikei tiiä et vieks noi muut jutut lukumotivaation eikä tuu sit luettuu täysillä... vai pitäiskö ne sit paremmin kiinni arjessa ja elämäs sillee et ois muutaki ku lukeminen. pysyis rytmi. ku ei oo töissäkään. työt kyl haittais mut se ois sentään säännöllistä. tajuukoha kukaa mitä mä tilitän aina tänne päivikseen ku mietin niin sekavia. ehkä pää vähä selkiää ku menkat loppuu... toivottavasti. täs mielentilas ei välttis kannata tehä mitään radikaalia.

vittu ku vituttaa ja stressaa vaan nii vitusti vaikkei oikeesti ees oo mitää mistä stressata!!!!

vittu...
nyt meen sänkyyn ja setvin pääni ja kuuntelen seuraavat 3 tuntia bäkkäreitä enkä tee mitää.
hakuihin on viel aika hyvin aikaa... mut pelkään et se lukemisen alottaminen sit vaan venyy ja venyy..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.