IRC-Galleria

Millaisia miehiä vedät puoleesi?Keskiviikko 11.04.2007 21:58

"Sinä herätät monenlaisten miesten mielenkiinnon, mutta useimmat ovat liian hermostuneita tehdäkseen mitään lähestyäkseen sinua. Ne, jotka lopulta rohkenevat, hakevat lähestulkoon poikkeuksetta lyhytaikaista suhdetta. Selkeästi fyysistä suhdetta. Heitä ei motivoi rakkaus vaan hauskanpito. Ehkä tämä sopii sinullekin – jos näin, hyvä. Muuten, ole varovainen ettet särje sydäntäsi."

:(
http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article120428-1.html

Oletko reilu itsellesi?

"Sinulla tasapaino antamisen ja ottamisen suhteen on kohdallaan. Olet reilu itsellesi olematta epäreilu muita kohtaan – ainakaan kovin usein. Autat muita mielelläsi, mutta et jos se aiheuttaa sinulle hankaluuksia. Samaten tarkistat asiat huolellisesti ennen kuin lähdet mukaan mihinkään vähänkään epäilyttävään. Asenteesi on järkevä."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article123763-1.html

Pystytkö antamaan anteeksi?

"Et ole kovin armahtavainen ihminen. Annat anteeksi joitakin asioita, mutta et niin monia kuin pitäisi. Yritä nähdä asiat enemmän toisen kannalta ja olla suvaitsevaisempi inhimillisiä heikkouksia kohtaan. Et ole luultavasti itsekään täydellinen."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article118768-1.html

Kuinka hyvin tunnet itsesi?

"Persoonallisuutesi on melko puoleensavetävä. Useimmat ihmiset – eivät kaikki – pitävät sinusta, kunhan oppivat tuntemaan sinut kunnolla. Nekin ihmiset, jotka eivät pidä sinusta, varmasti arvostavat sinua. Sanot kyllä mielipiteesi, mutta olet huomaavainen ja suvaitsevainen, joskus myös hauska – aina hyvää seuraa."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article121306-1.html

Kuinka mukava olet?

"Olet melko mukava silloin kun se sopii sinulle. Kun se ei sovi sinulle, osaat olla jokseenkin hankala. Jos vilkaiset kysymyksiin, joihin valitsit c-vaihtoehdon, näet missä tilanteissa olet liian jääräpäinen. Ystäväsi luultavasti kiinnittäisivät sinuun mielellään etiketin ”tulenarkaa”. Jotkut pitävät sinusta, toiset korkeintaan sietävät sinua. Hieman rennompi ja ystävällisempi asenne tekisi sinusta paljon rakastettavamman."

http://www.kauneusjaterveys.fi/testaa/testit/article116802-1.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.