IRC-Galleria

heiheiTorstai 24.05.2007 15:36

oon auvolla, tääl pyörin yksikseni :D on kipee olo, vilustunu. päätä särkee, heikottaa ja on koko aja samaan aikaan kuuma ja kylmä. mutta vitut siitä. pitää lukee. aikaa on enää alle 2 viikkoo. saan ihan just taas loppuun ton kielitieteen perusteet. tän viikon loppuun viimestään. sit oon lukenu sitä jo ihan liikaa. viimeset intensiiviset viikot on uhrattu kieliopille, ja vaan kieliopille. opettelen sitä 24/7 ja niin vitusti, että osaan kaiken etu- ja takaperin. oikeestaan pitäs lukee kaikkia tekstejä nyt et kielikorva kehittyis, mut siihen ei kyl riitä enää aika. aamulehtee oon koittanu lukee ja meijän kaikki lehdet on jo ihan lauseenjäsennetty :D täytyy vaa ny muistaa, etten juutu liikaa niihi lauseenjäseniin ku on kaikkee muutaki tärkeetä. nii ja sit täytyy käydä koululla juttelemassa äikän maikan kanssa. nyt pitäs puhdistaa korvat ja käydä röökillä. mulla kutiaa kitalaki ihan sikana. varmaan koivuallergiaa. pyh, allergiat on vammasille. en nöyrry. pitää vaa toivoo, etten räjähdä taas ranskassa.

nii, hei, en tainnukkaa kertoo siit viel :D keksittiin et lähetään ranskaan: mä, xaquilda , Hoksu^ ja Gilnor . Se oli aika extempore idea, mut toteutetaan se ny. Lähtö on 16. kesäkuuta ja joskus 27. tms tullaan takas. Tulee ulkomaatäyteinen kesä. Viime kesänä en ollu missää ni nyt käyn senki eestä :D Sitte oon pari viikkoo ihan rauhassa tääl Suomessa ja jännitän uusinta Potter-leffaa, minkä jälkee lähen Lontooseen viikoks ^^ joha on. Sit tuleeki jo tulokset ja sit ku toivottavasti pääsen ni tuleeki jo muutto Turkuun :) itseasias voisin muuttaa jokatapauksessa.... Vähän on kyllä jännää. Lontoo ei jännää nii paljo, ku siel ihmiset sentää puhuu enkkua, mutku ranskalaiset on nii tärkeitä sen oman kielensä kanssa.. Ja mun ranskan kielen taito ei oo parhaasta päästä :D on päässy vähä kulumaan vuosien varrella. no mutta eiköhän me pärjätä. julkisilla vaan pitää pelleillä, mutta kyllä se hyvin menee.... kai. oon ainut täysikänen siel :D pelottavaa. no mutta interreilausmeingillä lähetään.

ainii, se aamurööki. ei vaa oikei uskaltas mennä ulos jos sit tulee vaa enemmän pipi. no ei ny. ei tänne pelkäämää synnytty, meen ny moiikkkkkaaa--->

toiv auvo tulis kohta <3 nyy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.