IRC-Galleria

jännää!Maanantai 11.06.2007 05:01

hei, mulla iski bussissa ihan hirvee jännitys xSSS mä haluun kuulla jo tulokset! tää on piinaavaa! viel melkein kuukausi :( eikä mul oo ees töitä. oon ny kesälomalla ja vasta 6. päivä takas töihin. haluun jotain muuta ajateltavaa :S no se on et mä sain pikkusiskon perjantaina. se synty tayssissa ku olin töissä. Lily <3 ryntäsin heti ruokkiksella viemään äitille kukkia auvon kanssa ja sit menin heti töitten jälkee taas :) se oli niin pikkunen vielä. hassua kuvitella että siitäki tulee vielä iso niinku musta ja annasta. sit oon nyt käyny siel päivittäin. toiv äitillä ei oo siel tylsää. se tulee huomenna heti aamupäivällä takas. mä en varmaan oo sillon ees viel hereillä.
auvolla on huomenna työt uudessa firmassa^^ pientä varmaan jännää kamalasti.

mä muuten huomaan et mul on jääny toi suomen kieli ihan sikana päälle :D herätin tänää itteni jäsentämästä morfeemeja bussin niistä mainoksista. se on jo aika huolestuttavaa. tai siis ku sillon ku luin ni yritin tehä just sellasta et oppisin soveltamaa ja nyt se juurtu nii etten voi lopettaa xs Sit kertailen mielessäni niitä kirjan juttuja vieläki vaikka se koe on jo ohi. ihmeellistä.
no mutta nyt vaan toivotaan.

oon nyt auvolla ja dataillaa viereisillä koneilla. tai siis sillä meni hermot ku istuin tässä jonku pari tuntii ni sit se otti läppärin :P vois mennä viihdyttää sitä.
sain suklaata ^^ ranskaan 5 päivää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.