IRC-Galleria

huomenna lontooLauantai 14.07.2007 20:01

huomen ois tosiaa lähtö lontooseen illalla ja pitäs pakata. kävin huomenna kiireesti kaupungil viel vaihtamaan rahaa. vähän epäkätevää ku niil ei voi olla euro. pässit.
nojoo, sit ajattelin käyä ottamas uuden liittymän zerofortyn rinnalle. sellasen mis ois puhettaki. nyt on sit dna ilona 500min + 100viestii + zeroforty 1000 viestii. luulis riittävän. nii ni koska otin toisen rinnalle, mun piti tietty ottaa uus puhelinki ja sit aattelin et otan halvimman minkä sai kytkykauppaan, 4e/h. vaihtoehdot oli nokialta sellanen peruspalikkapuhelin ja LG:ltä 3G-puhelin ni otin si sen :D olin ekat 3 min pihalla mut opin si käyttää iha samal taval ku nokiaa. mul on tos DNA:ssa tietty eri numero, mut te ette rakkaat ystäväni tarvi sitä, koska voitte yhtä hyvi soittaa ja txt toho mun vanhaan liittymään. soitan vaa ite sit tosta numerosta ettette ihmettele. pitää raahata kahta kännyä mukana muttei se kyl mikää vaiva oo. ennenki ollu, sillo ku mul on sonera ja radiolinja molemmat. ku toises oli toi zeroforty ja toises halvemmat puhelut :D näin se toimii. mieitn aluks et oisko ottanu sen 500+500 liittymän.. et pystyisinkö tyytyy 500 viestiin kuussa... voi olla et se tulee realistiseks jossai vaiheessa, mut ny ainaki pidän ton zeron viel.

nii, nytpä pitäs jaksaa nostaa perse tästä ja pakata. ei siinä sillee mitää, oon kasannu toho jo vaatteet mitkä otan. tarvis vaa heittää ne laukkuun ja kattoo et on passi messissä, mutku en millää jaksais raahautua alakertaa ja ettiä sitä mun matkalaukkua D: käyn kattoo tosta mun kaapista jos nostin sen sinne. ainii, mut vittu munha piti ottaa ny se mitä sai vedettyy perässä ku se on nii kätevä. missähän vitussa seki si taas on. soitan mutsille.
tosin hei, onkohan se muuten liian iso.
se on kuulema annan huonees, venatkaas hetki-->
löyty. tää on kyl aika ruma. tällänen ruskeevihree.. liian luonnonläheine mun makuu. yäks. nojoo, sama se. tää on iha loistava nyt tähä tarkotukseen. mietin kyllä jo hetken etten ees tarvis mitää matkalaukkua. voisin ottaa vaa ton mun puuman kassin minkä saan käsimatkatavaraan ja sit käsilaukun. sit kaikki ois onnellisia.
kysyin ni kymmenen kiloo saa ottaa käsimatkatavaraks.. kepeesti. mul oli ranskassa just ja just 10 kiloo takas tulomatkalla ku olin änkeny sen iha täytee kaikkee ja se oli viel sellanen enemmä matkalaukkumainen ku toi kassi. mut kattoo ny. riippuu innostunko. ja sit jos vähä jäis tilaa jollekki matkamuistolle ni ois iha kiva.. mut joo. pitäsköhä täs ny si alottaa tekee jotai. mmh. testaan eka sen puuman kassin et paljo sinne mahtuu ja sitte jos ei mee millää ni sit pitää ottaa toi laukku....
jeps. näin teen.
nyt sit heti.
vois kuunnella musaa pitkästä aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.