IRC-Galleria

moiTorstai 13.09.2007 02:49

ei oikeestaa ihmeempää asiaa.
junan narrut vinkuu sisälle asti ku on ikkuna auki. tosta menee junarata. kuulostaa kauheelta. sitä kuuluu onneks tosi harvoin. rakennusmiehiäkää ei oo kuulunu kuukauteen. ne tekee varmaan ny jotain muuta ku toi viereinen talo on valmis. siellä asuu jo joitai ihmisiä. tai ainaki siel on valot joissain kämpissä.
nyt se vinkuna vaimenee. illan viimeset junat, onneks. ens viikon perjantaina mäki oon junassa matkalla tampereelle. tampere on kiva paikka <3

on vähän lötkö ja raukee olo. katoin tänää BB:n ja oli nimeämiset, muttei siinä oikeestaan mitään ihmeellistä. pitäs vielä käydä pesemässä hampaat. huomenna meen onneks vasta kahteen kouluun. ehtii aamulla hyvin puuhastella kaikkee pientä, käyä kaupassa ja pestä pyykkiä, ja silti voi nukkuu tosi pitkään. tossa on kauppa ihan muutaman sadan metrin päässä keskellä YO-kylää. se on kätevää että on lähellä mutta se on aika kallis kauppa. mutta ei viiti tuhalata bussirahaa siihen et menis jonnekki kauemmas ku ei kuitenkaa osta nii paljo mitää. jos huomen illalla jaksais vois tosin mennä käymään sittarissa ni ehkä saisin vihdoin viimein ostettua vessakoukut. mutta tuskin jaksaa.

koulussa on ollu kivaa. nyt ku kurssit on käynnistyny oon alkanu miettii että oonko ahnehtinu jopa vähän liikaa kursseja. tein just HOPSin ja kattelin et suurin osa tärkeist kursseist ois jo ens jouluna tehty ja se on ihan tylsää taas. valmistumiseen saa mennä aikansa. voisin keskittyä rauhassa aina yhteen asiaan kerrallaan. ensin tehä tän suomen kielen paketin rauhassa loppuun ja sitte vasta miettiä kirjallisuuden aineopintoja. ne kuitenki ehtii ja on 5 vuotta ikaa täs elämäs kuitenki eikä sillä mun valmistumisella nyt niin kiire et pitäs päästä muka kandiks kahessa vuodessa. sehä ois iha tyhmää. pitää vielä tarkistaa yks hyväks luku, muttei kyllä nyt jaksa. eikä varmaan huomennakaan. ehkä joskus sitte. aikanaan.

joku tekstas mulle, varmaan auvo. tein tänään loppuun kaks kirjotusjuttua kouluun ni ei tarvi niitäkää sitte enää miettiä. pääsin aika aikasi jo koulusta ni ehti hyvin. kaheltatoista. sitte meillä oli haalaripalaveri ja mietin sponsoreita. kaksin useempiaki heti mutta en tiiä lähteekö ne mukaan. toivotaan. mutta joo, ei mulla tässä oikeestaan mitään asiaa ollut.
auvo tulee perjantaina <3 ihanaa. ja porukatki tulee käymää viikonloppuna. neki näkee sitte tän mun kämpän. ku viel jaksais siivota. kaikki energia tuntuu jotenki menevän tohon kouluun nyt. tai siis et ku on niin paljon kaikkee epäselvää ni ei jaksa ajatella oikein mitään muuta. mutta kyllä tää tästä.
kerroinko muuten jo et pääsin arnoldsiin töihin kanssa? taisin kertoo. mutta meen sinne ens viikolla ekan kerran kokeilee miltä tuntuu ja voi olla et lopetan tuolla subissa sitten, koska se on aika rankkaa ja tylsää. ja vaikeeta. oisin mielummin melkein spicessä. tosin rahaa tarvii aina eikä oo varaa olla tekemättä töitä. noh, sen näkee miten tää tästä ny lähtee.
nii joo, piti katella tiliotetta ku se just tuli. rahaa on menny ihan törkeesti taas. luvattoman paljon. pitää lopettaa kaikki tyhmät menot. seki autaa tosin nyt paljon et mun ei oo tehny mieli juoda yhtään noitten fuksijuttujen jälkeen. tänäänki ois kai ollu joku tapahtuma mutten jaksanu sitte mennä - tai ei käyny ees mieles ku kerranki ois ollu vapaailta.
pakko alkaa varata saunavuoroja. mun on tehny mieli saunaan ny joka viikko iha sikana. onneks himassa oli just sillon ku olin siel viimeks. ah.
mut nyt se rahajuttu.

moih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.