IRC-Galleria

jännä... x>Tiistai 09.05.2006 03:06

Kirjoita 21 tuntemasi ihmisen nimet alle. Älä lue jäljessä tulevia kysymyksiä ennen nimien kirjoittamista! Tehtävään saa haastaa myös muita, jos haluaa.


1. Tomi
2. Anna
3. Ulla
4. Mirka
5. Emmi
6. Emma
7. Elina
8. Mira
9. Mari
10. Meri
11. Miikka
12. Aino
13. Hanna
14. Krista
15. Petteri
16. Nea
17. Jonne
18. Inkeri
19. Maria
20. Sini
21. Jussi

Vastaa kysymyksiin niin, että vastaukset koskevat aina kyseistä numeroa vastaavaa ihmistä.

Kysymykset:

Missä ja milloin tapasit ensimmäisen kerran 10?
- oltiin samassa teatteriryhmässä muistaakseni seiskalta-kasilta lähtien

Mitä tekisit, jos et olisi koskaan tavannut 16?
- Jänkäisin Tomilta, kuka Nea on ja miten se liittyy Tomin elämään.

Oletko koskaan nähnyt 4 itkevän?
- Luultavasti olen, mutta koska nyt en muista ainuttakaan tilannetta, voi olla, etten olekaan :o

Olisivatko 13 ja 21 hyvä yhdistelmä/pari??
- Hanna ja Jussi :D jos molemmat ois vapaita, ni voisha sitä aina kokeilla. En kyl usko, et kantas välttis kovin kauas

Mikä tekee 7 erityisen?
- nyt ei tule kyllä mieleen :o

Kuvaile 9:
- blondi tyttönen, jolla on puolipitkät hiukset hartioille, asuu omassa kämpässä ja tykkää kissoista, mukava ja osaa pitää hauskaa. korviaan myöten ihastunut tupsuunsa :D

5 lempimusiikki?
- ei mitään tietoa itseasiassa :O

Voisitko koskaan asua 19 kanssa samassa kämpässä?
- Voisin, mutten tiiä mitä Veikko siitä tykkäis x)

Onko 15 vapaa vai varattu?
- Vapaa näillä näkymin :) (eli kaikki P:n kimppuun!!)

Mitä 17 ajattelee sinusta?
- En osaa yhtää sanoo :o tuskin se mua ainakaa vihaa, toivottavasti.

Mikä on 20 toinen nimi?
- O.O ei mitää tietoo

Oletko koskaan halunnut vakavaa suhdetta 6 kanssa?
- Emman? joo, kuule ihan heti :D

Missä 3 asuu?
- Tossa muutaman kilsan päässä, Ruotulassa.

Mitä mieltä olet 18?
- Inkeri on kiva ^^

Mikä on parasta 14?
- En tunne kristaa sen kummemmin :D ei olla pitkään aikaan nähty

Voisitko kuvitella riiteleväsi verisesti numero 8 kanssa?
- en oikeastaan :)

Miten tapasitte 11 kanssa viimeksi?
- Herra tuli käymää Tampereel ja soitti 5 minsaa aikasemmin meille, et nyt mä oon tulossa :D

Onko sinulla sisarellinen suhde 2 kanssa?
- Anna on mun sisko eli joo :D

Paras piirre 12?
- Aino on jotenki kauheen tasapainone ja ilone aina.

Luuletko pitäväsi yhteyttä 1 kanssa koko loppuelämäsi ajan?
- toivotaan <3<3

[Ei aihetta]Tiistai 09.05.2006 01:03

tänää oli oikei kunnon shoppailupäivä... kiertelin kaupungis iha sikana ku etin itelleni vihdoin ny ne kengät ja päädyin samoihi, mitä olin ekakski aatellu ku en jaksanu enää sit parin tunnin jälkee miettii. sit etin tomille viel lahjaa mutku en löytäny mitää kyllästyin ja päätin etten ostakaa mitää xP oonko ees reilu tyttöystävä.

tomi on ajelemassaSunnuntai 07.05.2006 17:53

päivitän galleriaa tylsistyneenä ja ilmiannan ihmisiä aikani kuluks... ja juttelen jonku pojan kaa, joka on turusta muttei suostu kertomaa kuka on. ilmiannoin senki. kävinpäs tänää suihkus... se oliki tänää mun päivän kohokohta.

tylsää...... tomi vois tulla jo kotiin sielt... täytyy varmaa mennä täyttämää wikipediaa... :P

[Ei aihetta]Lauantai 06.05.2006 19:14

ekaa kertaa tänä vuonna menossa ajelee pyöräl ^^ lähetää kohta.
tänää oli oikee shoppailupäivä. löysin itelleni suht halvat (tai ei halvat mut sellaset et viitin jo maksaa) korkkarit ja varasin ne. vaihteeks :D mul seisoo ny varmaa visi varausta ympäri keskustaa...no mut sama se. yhes kaupas käyn viel ja jos ei löydy sitte ni ostan taas vaa jotku ku menee hermot. tomi osti hienon hulahula-paidan x)

no mut nyt pitää mennä, moimoi!!--->

yölläPerjantai 05.05.2006 04:36

mitenhä tää kirjottamine veny näi myöhää... mun piti kirjottaa tää jo joskus yheksältä ku tulin kotii o.O no sama se, pakotin äitin tänää kaupungille ostamaa sen mun puvun. se musta mekko josta mainitsin et olin varannu. äiti ny loppujen lopuks tykkäs siit kuitenki vaikkei aluks tykännykkää mustasta ajatuksena. mut tuol rekillä se nyt oottelee ^^ pidin sitä tänää jo iha innolla. kerroinkoha jo millanen se on. no kerron ny uusiks kuitenki varmuuden vuoks :D se o sellanen hiaton, iha ohuil sangoilla ja about polveen asti, saattaa olla iha vähä pitempiki, en muista tarkkaan. yläosa (rinnat oikeestaa vaa) on sellast pitsiä -ei röyhelöistä- ja aika kiree. sen jälkee se lähtee laskeutuu sillee vähä hulmuavana alaspäi, se helma o sellanen vähä laineileva ja ihanan kevyt. ei sellanen ahdistava ku juhlamekot yleensä. sit se kohta mis se kiree yläosa vaihtuu keveeks alaosaks o muka kiristetty sellasella suht pienellä silkki(?)rusetilla, jonka se nauha o kuitenki aika paksu. sit ne sen rusetin nauhat tulee tosi pitkälle sinne alas :) ette varmaa kyl tajunnu vieläkää muttei se oo nii väliks. Se oli siis sokokselta, varmaa eka vaate jonka löydän sieltä. oikeesti, siel o normaalisti kaikki iha perseestä, mutku äiti ny suostu maksamaa sen, aattelin et otan ettei tarvi sit miettiä.

ostettii ylioppilaslakki samalla ja oon mallaillu sitä täs ny koko illan :D oon nii taivaissa sen kaa. oon ylioppilas!! en tiiä käsitänkö sitä vielkää iha täysin. oltas ostettu ny siin samalla mulle se kuiviki mut siel ei oikei ollu kivoi... se vois periaattees olla kyl joku muuki ku valkone mut en usko et jaksan alkaa miettimää mitää muuta. valkonen o asialline ja se näyttää sit hyvältä lakin kaa. kenkii ei haettu viel. kokeilin niitä mu vanhojentanssi kenkii mut voi olla et hankin uudet. ne o sellaset iha perushyvät mut haluisin tonne sellaset huorekkaammat avokkaat.
nii joo ja ku pengoin vanhoi kenkiini ku etin niit wanhojen kenkii ni löysin parit sellaset kesäsandaalit mitä en ollu ees muistanu et mul on :D vähä siistii. pääsee testailee taas kesällä. yhet ihanat löytä kans mis o pinkkii<3

ainii, lisäilin turkukuvia eilen :) vihdoin ja viimein ku onnistuin pöllimää ne siniltä ja tomilt. ku puhuin eilen et mese potki mua pihalle koko aja ni luovuttii zippaamisesta ja tomi lähetti mulle ties kuinka monta kuvaa sillee yks kerrallaan :DD

nii ja sit päätin viel äsken et kuolen.. ku ton ehkäsytsydeemin ohjees lukee et saattaa edesauttaa aivohalvausta, ni aijon nyt sit saada sen ku mul o iha selkeesti noita oireita mitä tos on. oon tulos luulosairaaks :D koitan ny pysyä hengissä kuitenki, pitäähä mu päästä käyttämää tota mun uutta pukuu. siin o hyvä motivaationlähde pysyy hengissä... x) ok, en oo tosissani, älkää saako raivokohtauksia. tomi sano etten mä oikeesti kuole.

iha himo tylsääKeskiviikko 03.05.2006 18:43

tylsää joten puhun tänne ny ees jotai. ekoja juttuja mitä mieleen tulee.. elikkäs mul oli eilen iha saatanan täys päivä mut se meni loppujen lopuks iha pukteen. mul oli sellanen pitkälti minuuttiaikataulu ja ravasin ympäri tamperetta paikasta toiseen hoitamas kaikkii asioita. lähin aamulla siinä kymmenen mais ja tulin kotiin puol kymmene. oli aika tiivis päivä, mut kaiken pelasti et olin jättäny töihin raejuustopaketin säilöön <3 nii joo, ja ku kävin pellervossa hammaslääkäris ni se hoitaja repäs multa paikan irti !! sit se oli vaa sillee et "hupsis, pitää varata sulle aika" ja se sattu iha perkeleesti :S lähetän sen laskun sille... en tosiaa ala maksaa ylimäärästä siitä et joku repii multa paikan. JES. hammaslääkäri o viel nii kallista et vois lopettaa käymästä siel kokonaa xP ku siel ei tehä muuta ku revitään pois se vähäki mitä o saatu korjattuu :D

nojoo, sen hammaslääkärin lisäks olin töissä illan, siel oli sellanen peruspäivä mut sulkeminen meni vähä pitkäks ja jouduin taas läsäsee verhon kiinni asiakkaiden nenän eest. se kikka sano mulle just eilen ettei nii sais tehä muttei muutakaa voinu :D oon muute alottanu sen suklaakastike-lakon. vedän sitä nykyään iha työkseni siel. en mahu koht enää ulos sielt putiikista joku päivä.... no ehkä mahun kuitenki... no mut sama se. kävinpähä taas töissä ja olin saanu taas palkan. jiihaa. nyt oon taas askeleen lähempänä ulkomaan matkaa x) tai siis oisin siel jo ja se ois monta askelta takana jos joku ois prkl lähteny mun mukaa mutku te kaikki ootte nii kuivia ettette lähteny seuraks. ullan kaa meen toiv ens kesänä ku se pääsee ylioppilaaks.

nii juu ja hain lakkiaismekonki. äiti kapinoi sitä vastaan heti ku se oli musta, mut pitää viel kattoo. varasin sen huomiseen ja käydään sit kattoo. se oli vika sellane (tai oli siin sit joku 44ki) mut siis ainut järkevän kokone ja tykkäsin siitä ^^ ainoo et se oli rill'sin ja makso melkei 150€ et ehkä katon viel jotai muuta. voi olla et päädyn vaa vaaleeseen jakkuun. pitäs vaa saada ny toi mutsi ostoksille sinne ku mulla varmaa yksin oo rahaa sitä ostaa :F siel oli tosi paljon sellasii tyllimekkoja jollasen oo halunnukki mut ne oli iha kauheen värisiä!! oikeesti, ei millää pahalla jos joku on ostanu sellasen mut ne värit vaa ärsyttää silmää. iha kauheita. yäk! en tajuu kuka pässi pistää sellasen päälleen :D haloselta en ehtiny kattoo viel kunnolla. nei vaa yleensä istu oikei kunnol.. se rill'sni oli ihana <3 vaik VÄHÄ ylihinnoteltu.. se oli sellane iha basic musta, jonka ostan sit jossen keksi mitää fiksumpaa.

ainii ja kävinhä mä sit nuorisoseuvolassaki mut siitä en kerro teille yhtää enempää :D ja mäkist ehin käyä ostamas mukaan Mc Fruitin, vai mikä se uus marja-juttu siel ny onkaa. ehin säkällä syyä sen bussissa. mut nams se on hyvää :>
vastaanotan tomilta muute just Turku kuvia. sain yhen jo toho galleriaan ku noi tutorit oli kuvannu siel. sini ku sendis mulle viel ne ryyppykuvat ni kaikki ois kunnos :D toivottavasti nei oo iha hirveitä. en muute ehtinykkää kertoo viel siitä ku laulettii sinin kaa karaokessa "Tahdon rakastella sinua" enkä kerrokkaan... x) mut hauskaa oli! nii joo, ja oon virallisesti turkulainen ku mul o niitten kuukausikortti joka myönnetään vaan turkulaisille.

Tää muute perustuu Aristoteleen syllogismiin:
1. Teesi: Turun kuukausikortti myönnetään vain turkulaisille
2. Teesi: Nellalla on Turun kausikortti
Johtopäätös: Nella on turkulainen.

Tää on sitä meijän kurssin oppimateriaalia ja sovellan sitä ny käytäntöön ni muistan sen :D Alotin muute lukemaasitä 2. kirjaa, myyntivoittoverotusta. se o aika helppoo tekstii. Jos en oo maininnu, ni ne aiheet muuten on oikeustieteen historia, verotus, sananvapaus ja lainanottaminen. tällee suomeks sanottuna, niil o siel vaikeemmat nimet :P

Mut nii juu, olin tänää fysiikan tentissä. nostamassa arvosanaa siis. mul o ny fysiikasta kasi, mut oli pakko käyä kokeilemassa. se koe oli kyl iha saatanan helppo et vois oikeestaa tulla kyl iha mitä vaa. jos jostai pisteet menee ni ekasta tehtävästä joka oli sellanen oikein-väärin-tehtävä, jonka jouduin aika pitkälle päättelee. muttei ollu yhtää sellasta ylihelppoo tehtävää.. tai sit kaikki oli... nii joo, oliha mul yksikön muutosten kans ongelmii ja sen miten kiihtyvyys lasketaan heitin lähinnä päästä ku en muistanu mut kuulosti ainaki iha loogiselta. jotai gepardia ja lentokonetta siin ainaki piti laskee ja sit jotai yksikköjuttuja just.. ja sit analysoida paria kaavioo et miten jotku kappaleet liikkuu niissä. siitäkää en ollu ihan varma, mut jos tosta ny ysin sais ni ois jo kannattavaa. ja viel lukematta :D ku en muistanu et mul ees on se. mutten kyl tajuu kuka hullu alkais oikeesti lukee sitä oppikirjaa siihen kokeeseen. se vaikutti jotenki silt ettei siit ois ollu ees mitää hyötyy o.o tai sillee... ku siin oli oikeestaa vaa laskuja ja sellast ja se kirja puhuu pelkästää jostai säteilyistä ja energian tuottamisesta, joist kysyttii tos kokees kaks kohtaa.. yks essee ja yks pikkukysymys, jonka lähinnä arvasin ja sitä esseetä en tehny ku oli vaihtoehtosia. eli iha jees. toivottavasti en vaa ryssiny mitää pientä juttua.. ja maol pelasti muuten taas :D yks tehtävä ois menny kokonaan harakoille ku en tienny mikä on jokuihmeenetuliite-juttu ja se oliki sit suoraan maolissa x> olin sillee et jee<3<3 ja viel muute just sit nimel sisällysluottelosta. ei se mikää vaikee asia siis ollu mutten tunnistanu sitä termiä. olin yksin siel Tanskasen valvonnassa. tuntu vähä hassulta. terveystiedon tenttiki piti olla mut se maikka oli pistäny sen just sille ajalle ku olin turussa ni se ny oli ja meni. pitää mennä kysyy jos saisin tehä sen viel joku päivä :( se ois nii kiva saada korotettuu. turhia kaseja laskemassa keskiarvoo - ei sillee jos ne kurssit ois ollu vaikeita mutku noi o just sellasii kurssei mitä oon tehny ekana vuonna vaa sillee et pois alta enkä oo lukenu ollenkaa niihi kokeisiin. ei sillee, enhä lukenu nytkää, mut nyt oon muutenki sivistyneempi niist asioista xP

puhelin-->
se oli joku ihme myyjä taas. yllätys yllätys. kysy mutsia, onneks sei ollu kotona, ois saanu muute raivarin :D sil menee aina hermot noihin myyjiin ja se paiskaa niille vaa luurin korvaan. oikein kyl, ku häiritsee toisten elämää. voi vittu, mese potkas mut ulos ja toi mesen lähetys keskeyty :F se oli viel iha sika iso tiedosto. grrrrrrrrr........ nyt menee taas toiset 6h...

nyt vois sanoo jo et PITKÄSunnuntai 30.04.2006 06:08

001: NIMESI: Nella
002. TOINEN NIMI: Margit
003. SUKUNIMI: Nyman
004. LEMPINIMI: Nepa, Snell esim..
005. SUKUPUOLI: nainen
006. IKÄ: 18
007. SYNTYMÄPÄIVÄ: 8.12
008. PITUUS: 160,5cm
009. HIUSTENVÄRI: päältä vaalee, alta brunetti
010. SILMIEN VÄRI: vihree
011. ROTU: finnish
012. KÄYTÄTKÖ SILMÄLASEJA/PIILOLINSSEJÄ: en
013. ONKO SINULLA PITKÄT VAI LYHYET HIUKSET: pitkät
014. SYNTYMÄPAIKKASI: Vantaa/Espoo/Helsinki
015. TÄMÄNHETKINEN OLINPAIKKASI: Koti
016. HOROSKOOPPIMERKKISI: Jousimies
017. KUINKA MONTAA KIELTÄ OSAAT: suomi, ruotsi, enkku ja ranska
018. PAHAT TAVAT: sormien naksuttelu, röyhtäily..
019. LÄVISTYKSESI: ei ole
020. LÄVISTYKSET, JOTKA HALUAISIT: napakoru
021. TATUOINTISI: ei oo
022. TATUOINTEJA, JOTKA HALUAISIT: en haluu
023. TÄMÄ PÄIVÄ: sunnuntai, vappuaatto
024. AIKA: 1:59
025. OLETKO VALMIS UUTEEN KIMPPUUN KYSYMYKSIÄ: tottakai


. : PERHE : .

026. ÄITISI NIMI: Pia
027. ISÄSI NIMI: Markku
028. ISÄ-/ÄITIPUOLESI NIMI, JOS ON: Ari ja Johanna
029. VELJIESI NIMET: Kalle
030. SISKOJESI NIMI: Anna
031. LEMPITÄTISI: Ei oo ku yks eli Tarja
032. LEMPISETÄSI: Niitäkää ei oo ku yks eli Pasi
033. SUOSIKKI-ISOVANHEMPASI: Ei voi nimetä
034. PAHIN SUKULAISESI: öööö?
035. PARAS SUKULAISESI: Äiti
036. TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA: Tuun
037. YMMÄRTÄÄKÖ KUKAAN SUVUSTASI SINUA: Kai ne

. : KOULU : .

038. KÄYTKÖ VIELÄ KOULUA: En itseasiassa
039. JÄITKÖ LUOKALLE: En onneks
040. SUOSIKKILUOKKASI: Kaikki oli tavallaa kivoi... lukion toka oli ehkä parasta :D
041. INHOKKILUOKKASI: toinen ja kuudes
042. LEMPIOPETTAJASI: Mirttinen ja Kauppinen
043. INHOKKIOPETTAJASI: En muista sen nimee enää :D meijän luokanvalvoja kasilla! Se oli kauhein
044. LEMPIAINEESI: filosofia, äikkä esim
045. INHOKKIAINEESI: ei oikeestaa mikää mut ruotsissa oon tosi paska
046. TUOTKO/TOITKO KOULUUSI RUOKAA: joskus kävin ostaa jotai naposteltavaa matikan tunneille mut ne ostin koulun sisältä eli "en tuonu"
047. PELASITKO/PELAATKO JOSSAIN KOULUSI URHEILUJOUKKUEESSA: En ku en oo koulussa. Enkä kyl muutenkaan.
048. TEETKÖ/TEITKÖ JOTAIN EXTRA OPPIAINEELLISIA AKTIVITEETTEJÄ: mitähä tää ny meinaa?
049. OLETKO/OLITKO SUOSITTU: Tosi feimös
050. LEMPITANSSISI: diskotanssi promillessa parissa ja wanhat <3<3
051. LEMPIMUISTOSI: Ei oikeestaa oo mut paljo hyviä
052. INHOKKITANSSISI: jotku ugala bugalat
053. INHOKKIMUISTOSI: ei tuu mielee mitää yhtä
054. NÖYRYYTTÄVIN KOKEMUKSESI: njääh

. : SUOSIKIT : .

055. NUMERO: 8
056. VAATEMERKKI: En osta merkkivaatteita
057. KENGÄT: Valkoset korkkarit
058. SANOMA: ööö?
059. TV-SHOW: Onks uutisvuoto show?
060. URHEILULAJI: Sähly
061. VIHANNES: Kurkku
062. HEDELMÄ: mandariini
063. ELOKUVA: en osaa kyl sanoo
064. LEHTI: Cosmopolitan
065. NÄYTTELIJÄT: en tiä
066. NÄYTTELIJÄTTÄRET: njää
067. KARKKI: kaikki karkki on hyvää ^^ apinat o parhaita
068. PURKKA: ei kyl väliä mitä on
069. TUOKSU: Snoooooooooopyyy <3
070. KARKKIPATUKKA: Kinder Bueno
071. JÄÄTELÖMAKU: mango
072. VÄRI: sininen, valkonen ja musta
073. VUODENAIKA: kevät
074. LOMA: kesäloma <3
075. YHTYE: ei jaksa miettii
076. LAULAJA: britney (YLLÄRI!)
077. RYHMÄ: mikä vitun ryhmä?
078. RÄPPÄRI: cheek
079. MUSIIKKI LAJI: pop ja iskelmä
080. ASIA, HUONEESSASI: sänky
081. PAIKKA, JOSSA OLLA: tomin vieressä :>
082. RADIOASEMA: NRJ
083. TV-KANAVA: MTV3
084. ROSKARUOKA: ranskalaiset
085. RUOKAYLEENSÄ: kana
086. LIIKE: lantionnosto selällään
087. KENKÄMERKKI: blendejä oon ny ostanu, muttemmä siit kummemmin tykkää
088. NOPEA RUOKA: kuuma kuppi
089. RAVINTOLA: salud
090. MUOTO: kaikki geometriset. ympyrä ehkä, mutta ei pallo
091. VUOROKAUDEN AIKA: 9-13.00
092. VALTIO: Suomi :)
093. OSAVALTIO: ei mikää
094. POJAN NIMET: tomi<3
095. TYTÖN NIMET: Nina, Jessica
096. OSTOSKESKUS: Itis
097. VIDEOPELI: njäh, ei oo
098. SHAMPOO: Paha sanoo ku niihi kaikkiin melkei kyllästyy
099. LAUTAPELI: Monopoli
100. TIETOKONEPELI: Worms Armageddon
101. AUTO: New Beetle ois unelma
102. MUSIIKKIVIDEO: en oo nähny pitkiin aikoihi yhtään
103. KIROSANA: Vittu
104. SANA: Homo ja mölli
105. KUUKAUSI: joulukuu
106. SARJAKUVAHAHMO: ei oo oikeestaa
107. KAUHUELOKUVA: inhoon niitä
108. JOUKKUE: isku volley
109. OMAISUUS: kännykkä


: TÄMÄ VAI TUO : .

110. KUUMA VAI KYLMÄ: kylmä
111. TALVI VAI KESÄ: kesä
112. KEVÄT VAI SYKSY: kevät
113. SHAKIRA VAI BRITNEY: britney
114. BUFFY VAI ANGEL: en tiä
115. DAWSON'S CREEK VAI GILMORE GIRLS: ?
116. JALKAPALLO VAI KORIPALLO: ei kumpikaan
117. KESÄ- VAI TALVIOLYMPIALAISET: iha vitun sama
118. HIIHTO VAI LUMILAUTAILU: lumilautailu
119. RULLALUISTELU VAI RULLALAUTAILU: lautailu
120. MUSTA VAI VALKOINEN: valkoinen
121. ORANSSI VAI PUNAINEN: punainen
122. KELTAINEN VAI VIHREÄ: vihree
123. VIOLETTI VAI PINKKI: pinkki, violetti o kauhein väri mitä tiiän
124. SISÄLLÄ VAI ULKONA: ulkona
125. KAMA VAI ALKOHOLI: alkoholi
126. KÄNNYKKÄ VAI HAKULAITE: kännykkä
127. KYNÄ VAI SIVELLIN: sivellin
128. TEHOTYTÖT VAI CHARLIEN ENKELIT: tehotytöt
129. STAR WARS VAI STAR TREK: ei kumpikaan
130. TATUOINNIT VAI LÄVISTYKSET: hillityt lävistykset

. : YKSITYISELÄMÄ : .

131. ONKO SINULLA TYTTÖ- TAI POIKAYSTÄVÄÄ: on<3
132. OLETKO IHASTUNUT: oon
133. RAKASTATKO KETÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ: joo
134. OLETKO KOSKAAN RAKASTUNUT: <3
135. KUINKA MONTAA IHMISTÄ OLET SUUDELLUT: ei mitää tietoo :o
136. KUKA SAI ENSIMMÄISEN SUUDELMASI: Esa
137. KUINKA MONEN IHMISEN SYDÄMEN OLET SÄRKENYT: ainakin yhen pahasti
138. KUINKA MONTA IHMISTÄ ON SÄRKENYT SYDÄMESI: ei kukaa sillee kunnolla, pettymyksii tietty on
139. PARAS LAINAUS KUVAAMAAN RAKKAUTTA: life is to love and be loved. meniköhän se noin
140. MINKÄLAINEN ON TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄSI/IHASTUKSESI: maailman nöhnin ja möllein x)
141. ONKO SINULLA HÄNESTÄ KUVA: paaaaaaaaljon
142. LUOKITTELETKO IHMISIÄ ULKONÄÖN VAI PERSOONALLISUUDEN PERUSTEELLA: molempien
143. OLETKO KOSKAAN SUUDELLUT YSTÄVÄÄ: oon
144. OLETTEKO VIELÄ YSTÄVIÄ: joo
145. POLTATKO TUPAKKAA: bilepolttoo enää nykyää
146. POLTATKO KAMAA/RUOHOA: en
147. OLETKO KOSKAAN IMPANNUT KAASUA: en
148. KOKAIINIA, HEREOIINIA TAI JOTAIN MUUTA: en mitään
149. ONKO KALJA HYVÄÄ VAI PAHAA: iha vitun pahaa
150. DO YOU LIKE SMIRNOFF ICE: menee mutten sillee tykkää
151. PIDÄTKÖ ENEMMÄN KALJASTA VAI LIKÖÖRISTÄ: likööristä
152. MINKÄLAISIA SAVUKKEITA POLTAT: mahollisimman laitteja
153. OLETKO NEITSYT: en
154. JOS ET, KOSKA VIIMEKSI SAIT: toissapäivänä

. : VOISITKO KOSKAAN : .

155. HYPÄTÄ BENJIÄ: en
156. HYPÄTÄ LASKUVARJOHYPPYÄ: en mut riippuliitää haluisin
157. UIDA DELFIINIEN KANSSA: joo<3
158. VUORIKIIPEILLÄ: kyl
159. SYÖDÄ PASKAA MILJOONASTA DOLLARISTA: maistaa ehkä mutten nielis :S
160. KÄÄNTÄÄ SELKÄÄSI YSTÄVILLESI HENKILÖKOHTAISEN SAAVUTUKSEN VUOKSI: toivottavasti en
161. VARASTAA YSTÄVÄSI POIKA-/TYTTÖYSTÄVÄÄ: en, joku roti sentään huoraamisessaki
162. CROSS-DRESS?: nytten tajunnu
163. VALEHDELLA POLIISILLE: vahingossa saattaisin
164. JOUSTA POLIISEJA PAKOON: turhaa touhua
165. VALEHDELLA VANHEMMILLESI: tehty mutta vähä kaduttaa :/
166. KÄVELLÄ TUNTEMATTOMAN LUO JA SUUDELLA HÄNTÄ: mietin tätä aika pitkään... mutten usko et menisin ellen sais siit rahaa :D siihe tarvittas sit se etten ois varattu ja oisin kännissä
167. OLLA EKSOOTTINEN TANSSIJA: tottakai hei
168. KÄVELLÄ RAVINTOLASTA ULOS MAKSAMATTA: voisin mut ois se kyl tyhmää

. : YSTÄVÄSI : .

169. PARAS YSTÄVÄSI: paha sanoo
170. TUNTENUT PISIMPÄÄN: hanna
171. SE, JONKA KANSSA HALUAISIT PUHUA ENEMMÄN: mirka varmaa
172. SE, JOTA HALUAISIT NÄHDÄ ENEMMÄN: emman kaa ei oo oikei ehtiny nähä
173. KUINKA MONTA YSTÄVÄÄ LUULET SINULLA OLEVAN: onhan niitä
174. KUKA TEKEE SINUT HULLUKSI JONKIN AJAN KULUTTUA: no nytten nää oikeestaa ketää ku en oo koulus ni ei joudu altistuu kellekkää liikaa
175. KENEN KANSSA VOIT OLLA IKUISESTI TULEMATTA HULLUKSI: vauvan<3
176. OLETKO KOSKAAN MENETTÄNY YSTÄVÄÄSI SEN TAKIA, ETTÄ HALUSIT MENNÄ SEURAAVALLE ASTEELLE: en mut seurustelu o kyl pilannu ystävyyksiä
177. HULLUIN: ulla varmaa :D
178. ÄÄNEKKÄIN: ulla
179. PARAS TUKKA: en osaa sanoo
180. VOI AINA SAADA SINUT NAURAMAAN: meri varmaa :D
181. PARHAAT SILMÄT: en osaa sanoo
182. PARAS KROPPA: en oo kummemmin vertaillu
183. URHEILULLISIN: kuka meist muka o urheilulline
184. SEKSISYMBOLI: mitä vittua??? :DD mä ;)
185. KÄRSIMÄTTÖMMIN: tomi
186. LYHYIN: mä O:>
187. PISIN: Petteri
188. PARAS LAULAJA: Kyl se kaikilta kännissä alkaa sujua
189. LAIHOIN: mira kyl
190. SUURIN HUUMEIDENKÄYTTÄJÄ: ei kai kukaa

. : OLETKO KOSKAAN : .

191. OLLUT JOSKUS TODELLA TURHAUTUNUT: en muista, en kai
192. MENNYT VANKILAAN: en
193. RULLALAUTAILLUT: kokeilin viime kesänä ku tomi skeittas :D melkein pysyin pystyssä
194. VARASTANUT MITÄÄN: pienenä
195. POTKAISUT JONKUN PERSAUKSIA: joo
196. HEITÄNYT JOTAIN LUMIPALLOLLA PÄÄHÄN: jos o hyvä tuuri käyny
197. RIKKONUT KALJAPULLON: en muista mut voi hyvinki olla
198. MENNYT BAARIIN ALAIKÄISENÄ: usemmin varmaa ku täysikäsenä
199. SUUDELLUT JOTAKUTA SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA: joo :S
200. MENNYT AJELULLE: useesti
201. MENNYT LOMALLE ILMAN AIKUISEN VALVONTAA: en suomen ulkopuolelle
202. OLLUT KONSERTISSA: joo jossain iha spurguissa
203. OLLUT TOISESSA MAASSA: kyl
204. PUHUNUT AIKUISELLE TAKAISIN: joo O.o
205. OLLUT AUTO-ONNETTOMUUDESSA: en onneks
206. RIKKONUT LAKIA: joo
207. ANTANUT RAHAA KODITTOMILLE: en kai
208. ITKENYT PÄÄSTÄKSESI ONGELMASTA ULOS: ehkä joskus pienenä
209. SUUDELLUT YSTÄVÄN SISKOA TAI VELJEÄ: en
210. SUUDELLUT VELJEN TAI SISKON YSTÄVÄÄ: en muista ainakaa

: MITÄ TEIT : .

211. VIIME SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI: join itteni minttuviinalla puolikuoliaaks :D
212. EILEN: tulin turusta himaan ja kävin kahvilla
213. VIIME VIIKONLOPPUNA: luin
214. JOULUNA: oltii maalla porukoitten kans
215. UUDEN VUODEN AATTONA: olin kotona
216. HALLOWEENINA: arnoldsissa :D
217. PÄÄSIÄISENÄ: multa meni toi pääsiäinen oikeestaa vähä ohi...kotona olin
218. YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ: töissä

. : VIIMEISIN : .

219. ASIA, JONKA SÖIT: raejuustoo
220. ASIA, JOTA JOIT: vesi
221. ASIA, JONKA PUIT PÄÄLLESI: huppari
222. PAIKKA, JONNE MENIT: veskiin
223. PAIKKA, JONKA LÄVISTYTIT/TATUOIT: en mitää
224. HENKILÖ, JONKA NÄIT: jussi ja heidi
225. HENKILÖ, JOTA SUUTELIT: tomia
226. HENKILÖ, JOTA NUSSIT: tomia
227. HENKILÖ, JOLLE PUHUIT: äiti
228. LAULU, JONKA KUULIT : en muista enää

. : NYT : .

229. MITÄ SYÖT: en mitää
230. MITÄ JUOT: vois hakee kyl appelsiinimehua
231. MITÄ ON PÄÄLLÄSI: rintsikat :DDD
232. KENGÄT JOTKA OVAT JALASSASI: ei oo
233. HIUKSET: letillä
234. KUUNTELET: en mitää

. : KYLLÄ VAI EI : .

235. OLETKO VEGETARISTI: en
236. PIDÄTKÖ LEHMISTÄ: en
237. OLETKO NARTTU: en
238. OLETKO TAITELIJA: en varsinaisesti mut välillä se nousee pintaan
239. KIRJOITATKO RUNOJA: en kummosemmin
240. OLETKO NOPEA JUOKSIJA: en tosiaa
241. OSAATKO HIIHTÄÄ: osaisin jos jaksaisin
242: OLETKO BRITTI: en oo. arwen on
243. PUHUVATKO ÄÄNET SINULLE: ei
244. ANNOITKO BARBEILLESI KOSKAAN HIUSTENLEIKKUUTA: en :D anna pahoinpiteli ne meijän puolesta
245. OLETKO HETERO: oon
246. OLETKO VAMMAINEN: kovinki :D
247. OLETKO LIHAVA: en kai
248. OLETKO LAIHA: en
249. OLETKO LYHYT: ehkä iha vähä x>
250. OLETKO PITKÄ: en
251. OMISTATKO VAALEANPUNAISEN PAIDAN: joo
252. ENTÄ ORANSSEJA HOUSUJA: en onneks
253. NÄETKÖ LENTÄVIÄ APINOITA: en kyl
254. OLETKO PAHA: en :(
255. ONKO BRITNEY HUORA: paha sanoo ku ei tunne
256. OLETKO TEINI-IKÄINEN ZOMBIE: en kyl
257. PIDÄTKÖ MARILYN MANSONISTA: en
258. OLETKO SALAA TOISELTA PLANEETALTA: venuksesta
259. OLETKO KOSKAAN KOSKETELLUT JONKUN YKSITYISIÄ PAIKKOJA: yksityiset sikseen, mut joo ;)

. : SATUNNAISIA KYSYMYKSIÄ : .

260. JOS OLISIT ELÄIN, MIKÄ ELÄIN OLISIT: pupu
261. MUISTATKO UNIASI: juu
262. VOIVATKO IHMISET LUKEA SINUA KUIN AVOINTA KIRJAA: en usko
263. PUHUTKO PALJON: ku innostun
264. PELKÄÄTKÖ KLOVNEJA: en
265. PIDÄTKÖ HÄMÄHÄKEISTÄ: en
266. OSAATKO AJAA: en
267. OLETKO HEMMOTELTU PILOILLE: olin
268. OLETKO EPÄSOSIAALINEN: en
269. NÄETKÖ KUOLLEITA IHMISIÄ: en
270. ONKO VIIMEISIÄ SANOJA: ei

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.04.2006 04:43

Kuinkas kilttejä sitä oltiinkaan?
K= kyllä ja E= ei, jokaisesta K:sta
1 piste ! Sitten haastat "kiltit ystäväsi! "
REHELLISYYTTÄ KEHIIN, normijuttuja !

KYSYMYKSET:
Oletko koskaan...
1. Polttanut tupakkaa? K
2. Ollut kännissä? K
3. Harrastanut seksiä vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa? K
4. Harrastanut seksiä saman sukupuolen edustajan kanssa? E
5. Varastanut myymälästä? K
6. Valehdellut? K
7. Pettänyt ystäväsi? K
8. Ollut vankilassa? E
9. Polttanut pilveä? E
10. Käyttänyt LSD:tä? E
11. Käyttänyt jotakin muuta laitonta huumetta? E
12. Antanut suuseksiä? K
13. Saanut suuseksiä? K
14. Nussinut jotakin, mikä ei ole ihmislajin edustaja? E
15. Nussinut jotakin, mikä ei elä? E
16. Pettänyt jotakuta? K
17. Käyttänyt jotakuta hyväksi? K
18. Maksanut jollekulle seksistä? E
19. Saanut rahaa seksistä? E (paitsi lahjojen muodossa :D)
20. Pelannut räsypokkaa? K
21. Lintsannut koulusta? K
22. Lintsannut koulusta kännätäksesi/ollaksesi pilvessä? E
23. Tanssinut alasti? K
24. Tanssinut alasti julkisella paikalla? E
25. Paljastanut itsesi? K poikaystävälle
26. Valittanut jollekulle? K
27. Suudellut jotakuta? K
28. Suudellut jotakuta samansukupuolen edustajaa? K
29. Kävellyt käsikädessä? K
30. Halannut jotakuta? K
31. Saanut kielaria? K
32. Seksifantasioinut? K
33. Homo-/lesboseksifantasioinut? E
34. Varastanut rahaa? E
35. Varastanut rahaa perheenjäseneltä? E
36. Varastanut huumeita perheenjäseneltä? E
37. Ollut syytettynä rikoksesta? E
38. Seurustellut jonkun kanssa, koska tämä on 'helppo'? K
39. Seurustellut jonkun kanssa, koska tämä luuli sinua 'helpoksi'? Eihän sitä voi tietää mitä ne aattelee :D tuskin
40. Kuullut itseäsi sanottavan huoraksi? K
41. Kuullut itseäsi sanottavan lehmäksi/ämmäksi? E
42. Katsonut pornoa? K
43. Nauhoittanut pornoa? E
44. Katsonut pornoa jonka olet nauhoittanut? E
45. Suudellut jotakuta liikkuvassa ajoneuvossa? K
46. Nussinut jotakuta liikkuvassa ajoneuvossa? tää ajoneuvo on ny vähä tälläne kyseenalanen nimitys mur jos täs iha autoo meinataa ni E
47. Käyttänyt seksileluja? K
48. Yrittänyt tappaa itsesi? E
49. Yrittänyt tappaa jonkun muun? E
50. Kertonut jollekin vihaavasi häntä? K
51. Kertonut jollekin rakastavasi häntä tarkoittamatta sitä? K

eli 29 kiltteyspistettä

kotona<3Sunnuntai 30.04.2006 02:24

täällä taas viihdyttämässä teitä ^^ nyt oon lakivalveutunu ja voin haastaa teijät kaikki oikeuteen! varokaas prkl! no ei vaa... mut ihana jutella taas kavereiden kans :) unohdin jo iha kuinka pieni paikka tää tampere on <3 tulin tänää ja ku menin kahville ni heti tuli vaik kuinka monta tuttuu vastaan <3 ihanaa!!

siel turus ei tuntenu ketää ja kuvittelin melkei et tääl ois melkei sama juttu mut ei ollukaa <3<3<3<3<3 *iloinen* nyt o todellaki sit lakia luettu oikei intensiivisesti. tänää olin jussin kaa kahvilla ja asetuin kotii, huomenna juhlimaa vappua \o/ oisin ollu valmis lähtee jo melkei tänää :D oli sen verran bailufiilistä mut huomen vasta! koskenrantaan kaikki sit ! siel kieritää taas, perinteitä pitää pitää hengis. teiniajat kunniaan!!! mä oon koskenrannassa viel 50vuotiaanaki, siel ryyppään lapsieni kaa :DD no vitsi vitsil... yök :S mut ihana olla taas tampereella. huomen o muute töitäki heti aamusta.

[Ei aihetta]Maanantai 17.04.2006 22:37

kuulkaas ihmiset x) nyt on niin että huomenna lähtö... hiih!! tasan 12 tunnin päästä heittelen kamoja autoon!!! melkei kaikki on jo pakattu, oottelen vikoja pyykkejä :D (must toi o aina ollu jotenki ruma sana... pyykki) Lukenu en oo tänää. Panikoinu vaa ja pakannu vaik ois ollu kyl iha hyvin aikaa... Nyt pitää vaa toivoo et kaikki on matkassa.

Elisa bugas tänää ni meni aamun nördäilyt vähä pilalle. Vika päivä ku ois saanu olla koneella oikei rauhassa. isi lähetti kannettavansa annan mukana mulle. otan sen mukaan sinne kurssille ni on vähän ees viihdykettä \o/ huomennahuomennahuomennahuomenna... ja sit se biletoppi pitäs kans löytää. ainii oonha mä muute käyny tänää ulkona. kävin pankkiautomaatilla mutten jaksanu pukee ku se o iha tos vieres :D naapurit saatto vähä kattoo ku vedän tuol yöpuvussa mut kai ne siihen on jo tottunu. toivottvasti tulee kivat kämppikset... xF jännääääääääääääää... nyt meen keräämää vikat kamat ja kattoo ne pyykit... sana yäk mut pakko :D

pikakertaus viel: viikonloppuna oltiin maalla ni en oo kirjottanu ja ku sunnuntai-illal tultii takas, menin tomin luo auttamaan sitä pakkaamisessa. siksi näin. no mut nyt saattaa jäädä tää galleriapäiviski sit vähäks aikaa ku siel ei oo nettii :( ellen pääse pöllimään jonku toisen wlanin mut se on aika epätodennäköstä... paitsi jos kävis oikei hyvä säkä.. no mut joo, kameraa en saanu sinne.. nyyyy. pitää ottaa tollanen antiikkinen.

mut nyt taas moooooooi<3 \o seuravaan kirjotukseen menee hetki mut koittakaa pärjätä!!

<3 luv u