IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

tulin, näin ja kopioin.Maanantai 19.06.2006 17:40

Luet netissä kirjoittamani mielenkiintoisen tarinan, joka tekee sinuun vaikutuksen. Loppuun olen laittanut maili-osoitteeni ja päätät ottaa yhteyttä, eihän sulla ole mitään hävittävääkään. Huomaan, että olet käyttänyt hieman aikaakin sähköpostin laatimiseen, ja vaikutat kyllä fiksulta nuorelta naiselta ja päätänkin vastata sinulle saman tien. Kirjoitelemme melkein päivittäin ja alat vaikuttamaan varsin mielenkiintoiselta. Ehdotankin, että tapaisimme joskus kasvotustenkin ja jään jännittämään vastaustasi. Seuraavana iltana lukiessani myöntävän vastauksesi hymy leviää suupielestä toiseen. Sovimme, että tapaamme kahvin merkeissä viikonloppuna.

Tutustuttuamme kodikkaassa kahvilassa paremmin alkaa tuntumaan siltä, että taidan olla ihastunut tyylikkääseen olemukseesi ja pilkkeeseen silmäkulmassasi. Onneksi sovimme, että tapaamme vielä illemmalla, kun molemmat kerran olimme muutenkin kaupunkiin lähdössä.

Sitten illemmalla, kun olen lähtenyt baarissa pyörähtämään parin kaverini kanssa, tunnistan sinut tiskiltä lähtiessä yökerhon tanssilattialta. Juon siinä kaljan loppuun ja illan ensimmäisen rohkaisemana suuntaan sinua kohti. Ohi mennessä hipaisen kevyesti kiinteää peppuasi ja käännyt katsomaan, muttet tunnista minua. Odottelen vähän aikaa ja sitten siirryn taas lähellesi, tulen taaksesi vähän matkan päähän ja huomaan kuinka hiljalleen siirryt minua kohti. Lopulta peppusi liikkuu musiikin tahdissa ihan edessäni. Lasken käteni lanteillesi, käännät päätäsi ja huomaan ilmeestäsi että tällä kertaa olet tunnistanut minut. Viet kätesi käsieni päälle ja pidät ne tiukasti vartalollasi. Hiljalleen painaudut tiukemmin minua vasten ja käteni alkavat hyväilemään vyötäröäsi ja pakaroja. Huomaan kuinka pidät siitä ja hellästi suutelen niskaasi ja näykkäisen vähän korvaasi. Tanssimme siinä lähekkäin toisiamme hyväillen.

Kysyn, haluaisitko jotain juotavaa, johon vastaat myöntävästi. Otan sinua kädestä ja siirrymme tiskille, jossa ostan meille drinkit. Juttelemme pöydässä jonkun aikaa, välillä hellästi suudellen ja toisiamme hyväillen, kaikenlaisesta tyhjänpäiväisestä. Jossain vaiheessa tulee ilmi, että asun siinä muutaman kilometrin päässä yksiössä. Sitten huomaan kuinka musiikki vaihtuu hitaaksi, ja pyydä lupaa tanssiin. Suostut hymyillen ja siirrymme takaisin tanssilattialle. Vien käteni ympärillesi ja huomaan kuinka painat pääsi olkaani vasten. Teen samoin, ja antaudumme musiikin vietäväksi. Kappaleen lähestyessä loppuaan nostat katseesi ja hetkeksi uppoudun täysin ihaniin silmiisi. Hitaasti huulemme lähestyvät toisiaan ja lopulta ne kohtaavat hellän suudelman merkeissä. Samalla huomaan kuinka painaudut tiukemmin minua vasten.

Mietityttääkö miten tarina loppuu? Niin minuakin =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.