IRC-Galleria

Psychid

Psychid

Seems that rain pounds hardest on those who have no way to get out of it.

No jotta perkeleKeskiviikko 28.12.2005 23:31


Anteeksi karkea kielenkäyttöni.
Oltiin sitte tallinnassa, oli oikein mukava reissu ja mukaan tarttui sitten parin illan juotavat (katsastakaa uusi kuva "Minä" -kansiossa). Noista tallinnasta tuli Lasti: 4x0.5 metsämansikkalikööri, 0.7 xanté, 1L vana tallinna 40%, 0.5 saarenmaa 80%, 4x 0.5 40% viinaa, 0.7 Jameson, 2x0.5 minttu, 0.2 jim beam, 0.2 jack daniels, 0.5 pullo jotain kahvilikööriä. Lisäksi vielä 2koria + 4x0.5l sakua,

Däid. Oli muuten helvetin tuskaa raahata noita sieltä keskikaupungilta satamaan, satamasta laivaan, laivasta autoon ja autosta kotio. Varsinki kun putkikassissani kulki reilu määrä ystäväni juomia myös. Selkä ja niska ihan niin paskana ku vaa olla voi. huh.

Väsyttää ihan törkeesti ja oon ihan SAATANAN VÄSYNYT (anteeksi karkea kielenkäyttöni, tarttui matkaan tuolta laivalta ku siellä oli karskeita kiroilevia merikarhuja ja Armi-pultsari (josta enemmän tuonnempana)). Vedin viimeyönä tsetaa yhteensä joku tunnin ku ei saanu nukuttua..

Jee, sain mallitoimistosta postia ja kutsun koekuvauksiin ja kaikki tarvittavat sälät.. Eiku mallikansioo tekemään ja sit musta tulee maailman rikas mainosmalli. Eli itseään täynnä oleva paska joka pokailee pissiksiä ja käy yrjöömässä aina ruuan jälkeen. Noei vais, kuhan ny vähän kääshii jostain sais ni olis kiva, ei tarttis aina persettä myyvä.

I'm not one for accusations, mut se armipultsari oli koko laivan läppä. kävi pummii varmaa kaikilta juomaa. se konttas meiän hyvin (paluumatkalla hytti ja helvetisti juomia) taakse ja jumitti siinä varmaa puol tuntii. heitettii kaikkee karsii läppää sille ja se sano et se on 17 ja se haluu kikkelii ja drinkkii. (se oli joku 50v denso xD) harmitti ku oli MELKEEN SALEE PESÄ!!!! no hyi

Villi ku viili, mä meen nyt tsetailee. palaillaan

Piis out ja olkaa kilttejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.