IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 04:19

Kävin ihan ite kaupassa. Oli pelottavan liukasta vaan. Tajusin että ei se oo ihme väsyttää ku kaikki normaalita askareet vaatii niin paljon keskittymistä ja huolellisuutta. Huh. Kaamee väsy. Unettaa niin. Ehkä noi särkylääkkeetki osasyyllisiä. Ja ainahan ku on kroppa rikki ni väsyttää.

Mut sitte aattelin sitäki että voi miten vanhuksilla ja kaikilla liikuntarajoitteisilla on aina tällästä ja ne on niin yksinäisiä...oi voi. Mullehan tää tekee vaan hyvää ku vähän rauhotun ja joutuu todella harjottaan zeniä. Maadottuu tää typykkä vähän.

Ja kun sit sitäki aattelin että vanhuksia voi väsyttää ja uuvuttaa sekin kun niitten kehothan on tavallaan koko ajan korjaustilassa. Ja se on hidasta se korjaantuminen niillä ni kai se nyt uuvuttaa. Tunsin ihan uudenlaista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kanssaan kun tuola jällää köpötin menemään. Ja kun pysähdyin kotimatkalla lepuuttaan kättä ja selkää kauppakassin kannosta niin aattelin että on vanhuksilla toisaalta rikkaampi elämä. Ehtivät pysähtyä, elävät hetkessä. Zen.

Huomenna Kelaan kyseleen uudelleenkouluttautumis tukia ja vaihtoehtoja. Jotainhan tässä on taas alotettava alusta. Ideoita itää...

Ei oikein luodu yhteys kun meditoi ja kun lähettelee taikoja ihmisille. Kai se on toi kun oma keho ei oo oikein kunnossa. JOs nyt keskittys siihen vaan. Pikkuhiljaa sitten taas alkaa koitteleen siipiään.

Ja nyt unten maille..liian myöhään taas venähti. Huomenna reeneihin moikkaamaan poikia ja salin reunalle istuun =)

Voi rakas maailma! Kylve rakkaudessa. Hyvää yötä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.