IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 05:36

Mä nyt vaan oon tämmönen. Mun pitää kyllä laittaa aika moni asia uusiks nyt. Ei oo kauheen silleen hyvä tälleen. Tai siis ei oo hyväks. Noin niinkun elämän kannalta. Ja ihmisten ja universumin. Vaikka kivaa onki.

Joo. Huomenna. Tai siis sitten ku herään. Ni teen asialle jotain. Joo hyvä hyvä.

Nyt aa aa hmm hmm laalaa aa aa tuutilullaa pikku Pauliina menee nukkumaan..... .....haukottelee, laahustaa nalle kainalossa, sammuttelee valot, hyvät yöt kaloille ja sammakoille ja kotiloille ja kukille ja kaikille kivoille jutuille ja kiville ja patsaille, laittaa kantositeen käteen ja sitoo vyötäisille sen vyön jotta ei käsi loiki solisluuta rikki...pelottavaa jos vaikka heräis siihen ja sitten harmittais hirmusti... kömpii peiton alle...asettelee tyynyt ja taikaturvatavarat tyynyn viereen...on ihan hiljaista ja pimeää, patteri kohisee, lamput napsuu jäähtyessään ja Pauliinaa vähän pelottaakin, mutta urheasti huitaisee pelot pois, sanoo tontullekin hyvää yötä ja kiittää sitä ja Jumalaa kaikesta ja pyytää anteeksi kaikkea ja enkeliä vahtimaan. Ja jää pimeään makaamaan. Silmät kiiluu pimeässä...pikku Pauliina ihmettelee. Vaikka on niin iso tyttö jo. Vähän meinaa suupieli vavahdella. Mutta ehkä maailma ei tänäkään yönä kaadu.

Noh, hui hai, sittenhän sen näkee miten on käyny..... haukottelee ja tuhisee uneen....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.