IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 04:46

No ni. Nyt se sitten on. Joulu. Eli valo on voittanut.

Kaikki menee vielä siis hyvin. Kaikki menee vielä siis hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä kaikinpuolin hyvin. Kaikille. Menee menee.

Dippadaa meillä ei huolet paina. Vähän ny vihloo...eiku viskoo mut haha, hehe, sehän ny vaan on sellasta..phahahahha...

Ihmiset on vaan niin ihania =) Ooh. Ja rakkaus. Ja valo ja kaikki universaali hyvä ja ihana.

Kiitos ja om ja amen. Ja halleluja. Ja mihinkäpä tää tästä vieläkään kaatuis =D Maailma meinaan. Ei mut kaikkee kivaa täs on. Joulunvietto oli tietty ihanaa. Ja kaikki. Kiitos rakkaat =) Mutta nyt mulle varmaan paras vaihtoehto onkin tämä että olen yksin. Oisin vähän huonoa seuraa...väsyttää vähän..tai silleen. Tai siis ei ees mutku...tai jotain.. No hitto, tarviiko yksinäisyyden tarpeelle olla aina joku syy ja selitys...voihan sitä vaan olla. Ihmiset tekee kaikesta niin vaikeeta...yksinäisyydenhalukin tabu....

Ilosta ja myötätunnostahan mä itken jos itken. Joskus vaan tietty meinaa uuvahtaa, mut sehän menee nopeesti ohi. Mulla kun on toi ehtymätön ja The Virkistävin kaivo. Tai lähde. Whaeva. Ja ku mä tiiänki yhen jutun...lälläslää läälää =DD

Sen meinaan, että kaikki menee juuri niin kuin pitää =) Noni. Löytyhän se valo sieltä =)

Hihihii ja hiphei... Oli muuten kotitonttuni pitäny hyvän huolen kaikesta ku olin reissus. Kiitos =) Ja kaikille muilleki. Ooo kun nyt on enkeleitä ja tonttuja ja huu nous vaiks ketä liikkeellä =O Wau.

Muistakaahan rakkaat lapset mitä tässä oikein juhlitaan... Olkaatten siunatut ymmärryksellä ja sydämen viisaudella ja rakkaudella ja ilolla ja valolla ja sen sellaasel.

Heeeeeissuliveeeeei =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.