IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 01.01.2008 21:17

Sinne meni! Ja oli muuten ihan mielettömän antoisa ja kasvattava vuosi!!

Kiitos kaikki te jotka vähänkin elämääni olette liittyneet. Kiitos kiitos kiitos. Kiitos teillekin eikä mitenkään vähäisissä määrin kiitos jotka minua satutitte. Opetitte minulle paljon. Kiitos.

Kiitos kaikki te jotka minua tuitte ja olitte kavereitani ja ystäviäni. Voi miten sain paaaaaaaaaaljon lisää ystäviä ja kavereita =) Ja opettajia.... ohhoh.... =O

Anteeksi kaikki te joita vähänkin satutin tai loukkasin. Olen vilpittömästi ja syvästi pahoillani. Rukoilen loukkauksieni koituvan teille siunaukseksi.

Oli muuten kivat pirskeetkin =) Aina reenit =)

Luottavaisin mielin loikkaan uuteen vuoteen. Innolla odotan mitä kaikkea se tuokaan. Ja nyt kyllä otan itseäni niskasta kiinni ja kohennan tapojani ja elämääni. Toivon ohjausta ja siunausta kaikkiin valintoihini, tonnikalapurkin valitsemisesta elämäntehtäväni haasteisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Ja uskonpa mitä vakaimmin että oi tulen niitä todella saamaan. Niin paljon asetettiin tielleni menneenä vuonna tienviittoja ja vinkkejä yms, en voi enää mitään muuta kuin luottaa ja uskoa. Itse asiassa on muuttunut jo tiedoksi. Varmaksi tiedoksi. Minua ohjataan ja autetaan. Ja rakastetaan.

Kiitos kaikki enkelit ja korkeat olennot, kiitos jumalat ja kaikkeus! Kiitos kiitos kiitos!!!

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.