IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 10.03.2008 16:03

Ai nii...se piti vielä sanoo että harmi ku mä en muuten tajunnu sillon joskus kun äitin... Alusta.

Äitillä oli kaksi ainutta esinettä jotka sillä oli kotoaan säilynyt. Tai no kolme. Oli lasinen jalallinen tarjoiluastia, kekseille tms. Sit posliininen vesi-tms kannu, ja sit on toi kirstu. Nokun niillä oli joskus tulipalossa menny kaikki. Ja muutenki. Ni sit kun äiti ja iskä muutti kerran ni se lasinen juttu meni rikki. Ja äiti itki niin hirmusti ja ihan vapis ja suuttu. Itki vaan. Se meni ihan muruiks ja muusiks koko astia. Ni voi ei....nyt vasta hokasin, että mun ois pitäny ottaa ne kaikki sirpaleet ja tehä äitille niistä joku nätti juttu. Tai en mä tiiä oisinko mä osannu kovin nättiä tehä mut joku sellanen. Vaikka joku mobile sommitella et se ois ikkunassa saanu kimallella auringonvalossa tai jotain. Vähän ois hionu vaan niitä sirpaleita vaikka hiekkaämpärissä pyöritelly ja silleen.

Ni sit äiti ois voinu syyä vaikka sen lempikeksejä ja katella sitä astiaa. Mut no onneks sillä on nyt siellä omat äiti ja iskä seurana ni ei se varmaan enää välitä koko astiasta =)

...eiku ai niin....ehkä Äitiä ois vaan ketuttanu katella sitä ku se ois muistanu sit aina miten se meni rikki....ni on se kyllä sit hyvä etten tehny... =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.