IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

Skriits-momentsPerjantai 21.03.2008 22:56

Nyt mua kyllä alko vähän pelottaa yks juttu. Tai no siis pelottaan ihan törkeesti. Oikeesti. Hui stna. Oikeesti.

No helvata...mitä jos mun unelmat yhtäkkiä toteutuuki!!!!!!!?!?!?!?! Ni miten mun sit käy!!!?!?!?! Ihan oikeesti. Liian pelottavaa. Kuulu just sellanen skriiiits-ääni. Tiiättekö, kun levy soi lalalaa diipadaa...ja sit yhtäkkiä se takertuu kii... "skrriiiiits" Sellanen het korvia vihlova karmee kirahdus.

Miten mun sit käy? Jos...pelottavaa. Sit ne kuitenki vaan romuttuu ja sit mun sydän särkyy ja meen ihan murusiks ja sattuu...huokaus... En mä tiiä. Ja kun en tiiä kestäisinkö muutenkaan, kun se ois niin liian ihanaa....voi ei... apua. Mitä mä nyt oikein teen?

Se on niin turvallisempaa ihan vaan näin. Huokailla vaan ja haaveilla....huokaus. Huokausten tsunami. Skriits-moments.

Ja sit vielä katoin Zorro-leffanki just...voi miksi... Tunnaribiisiki niin liian ihana...en mä kestä tätä elämää. Kaikkee liian ihanaa olemassa... En usko kumminkaan. Blaablaa. Ihan joo...phuuh... No mut jos pääsen vielä tekemään sitä mun unelmatyötäki?????? Ou nou!!!!! Onks mun loppuelämä sit sellasta tylsää, ettei oo enää mitään unelmia??? Vai keksinkö mä sit jotain uusia? Vai onko se sit ihan silleen ihanaa kumminki? Ööööö......voiks ihminen olla silleen onnellinen jos se elää unelmiaan? Eh. No mut...ku...noku....

No mut mitä jos sit vaan taas sattuukin? Zorron vika. F´in Zorro. Äts. Zzzzip ja zzzzap. Puff * Nyt pitäs istua leveellä ikkunalaudalla ja juoda höyryävää kahvia ja tuijottaa naama lasissa sateeseen. Ja taustalla sois tää biisi... "I want to spend my lifetime loving you". Ja sit kuvakulma vaihtuis aina silleen jännästi liukumalla ja väliin klippi kun muija tanssii ja hame pyörii vaan ja hiukset hulmuaa ja pussailua ja....bnnngggnnnyärrrh..murrh... Äklöä rakkaushömppää. Pthyi.

http://www.youtube.com/watch?v=TtEslgOKdjg&feature=related

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.