IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 23:38

Ooooooooooo mustalaismusiikkia ja Ankia ja Baddingia ja Vesku Loiria ja jätskiä ja motskareita ja nuorisoo hengaamassa kylillä, soittavat iskelmää autoissaan. Aurinko häikäisee ja huomaamattaan manaa kun on kuuma...ei muista että juuri äsken vasta odotti tätä.

Uudet minihameet ja saappaat odottavat pääsyään kadulle...hiukset kaipaavat rakkaimpaansa, lempeää kesätuulta. Männynkaarnan punahehku, pitkät pikkukivien varjot asfaltilla, pölyisen nurmen seasta melkein häämöttävä uusi verso. Iltaan jatkuva autojen hurina joka talvella vaimeni paljon aiemmin. Enemmän on naurua ja iloa ilmassa taas. Ja vilkuilevia silmäpareja...hihi.... Mullan tuoksu! Maan elävä syli. Ja nuo linnut...kaikki nuo linnut...

Kahvituokio parvekkeella, hymy kasvoille takertuneena =) Oi kohta kun kukkasetkin tulevat...oi oi...ja pääskyt....ja mansikat, vadelmat, marjapensaasta syöminen ja koivunlehtien ja kuusenkerkkien herkuttelu....kuumat kalliot, lämpimät sammaleet....vesisateet...ukkoselle tanssiminen.

Tästä kaikesta kun nyt tällä kertaa osaisi ottaa kiinni, ennenkuin se on taas mennyt. Vaikka hyvinhän tuota jo viime kesänä osasin...nauttia =) Olla, elää.. rakastaa olemista. Olla rakkaudessa. Olla.

Om <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.