IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 10.05.2008 23:20

Kävin sit äsken elämäni ekoissa tkd-kisoissa. Tai oman seuran sisäinen välienselvittely se oli... =) Mukwan-cup. Hävisin kaikki kolme matsiani, mutta ihan hyvin kai vedin eka kertalaiseks. Kai. Ja oli vielä vastassa vihree, musta ja en muista mikä se yks oli. Olikohan seki vihree. Ni ei huono, hengissä oon kuitenki =) Eikä ees sattunu. Paitsi tohon....ai nii....hehe...

Joo. Mun polvi on ollu täs pari viikkoo vissiin vähän säpäleinä. Sain melekosen tällin siihe reeneissä ja jäi kiva säärisuojan kulman kuva. Jatkoin kyllä sillon reeniä vaan mut lopussa joutu jo luovuttaan ku ei kärsiny enää kertakaikkiaan. Hyvin toi turpos ja seuraavana päivänä suht kunnialla vedin reenit ja kävin vielä salillaki, eikä toi sit sen kummemmin oo vaivannu. Paitsi kosketusarka ollu...ja ihan musta koko koipi =DD Ni sit ku turvotus viikon päästä vähän laski ni aloin tunnusteleen paremmin ni sellanen jännä tikku tuntuu tuolla ja vähän niinku sohjonen kohta. Sitte kävin ihan muissa merkeissä lekurissa tai oikeestaan sairaanhoitaja se oli ja sille näytin ohimennen mut se oli sitä mieltä että kyllä jos se murtunu ois ni et sä sillä kävelis...haha... Nauroin ja koitin sille kuvailla mun kipukynnystä, mut ei se...en jaksanu alkaa jankkaamaan. Ei siinä sitte, ei sitte kuvata. Ei se ees kattonu lähemmin tai tunnustellu tms. Eipä siinä. Eipä tuo oo vaivannu. Kosketusarka vaan.

Nii, ni tohon polveen vähän kosahti tuolla mut eipä siinä. Eli sinänsä ei ees sattunu tuolla kisassa, ihan turhaan pelkäsin ja arastelin siis. Ens kerralla sitte pistän kaiken peliin. Olipahan eka kerta ku tyttöjä vastaan matsaan =D Joo. Ohan ne..

Ja opinpaha tuolla paljon, ens kerralla sitte täysillä. Kivaa oli, se on pääasia =) Ja ältsin kivoi ihmisii. Ja vähäks meiän omalla Äki Tkd:lla on hyvä henki \m/ Tänks =) Tulihan sieltä yks voittoki kotiin =)

Kiitos kaikki =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.