IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 01:18

Ja taas oli uutta kiva jännnää. Oli avoin ammattiin opiskelevien sotilaspenkkikisa Kouvolassa tänään. En ollu tod mitenkään valmistautunu, mitä ny tkd:ssa punnertanu... =D Puoleentoista vuoteen vissiin en oo penkkiä sanottavasti tehny. Jne jne seliseli. Mut voitin ihan ylivoimasesti. Ja se siitä itseasiassa tekeeki niin noloa. Kas kun muut tytöt oli mua melkein puolet nuorempia =DD Oon kerinny pikkusen enempi kummiski reenaileen kaikenlaista. Ja yllärinä tuli se, että kisa oli ikäänkuin helpotettu. Normisti naiset tekee spenan 60% omasta painosta, tuolla normi naisten suhdeluku oli miehillä ja naiset teki 50% omasta painosta. Toistot siis ratkasee.

Nii. Ni en nyt silleen kehtoo keulii voitollani. Aika noloohan toi oikeestaan on... =D Meinaan niinku mennä ees osallistuun. Siis kun on niin epistä niitä muita tyttöjä kohtaan. Niinku. Yks meiän poitsu oli kai kolmas ja yks mies voitti oman sarjansa. Meiän eli Poken joukkue vieläpä voitti joukkeena pronssia. Se oli kyllä kivaa. Jokainen meistä sai kaulaan tilpehööriä.

Mut pääasia että kivaa oli =) Sainpahan tilpehööriä...pari kaulakillutinta ja pokaalin. Hehe. (...mitähän hemmettiä mä niilläki teen.....mutinaa jupinaa) Ja oli kiva katella uusia maisemia =)

Jea. Huomenna taas uudet kujeet.... =) Hihiii....ihan uusia juttuja taas... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.