IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 14:27

Olipas puuhakas viikonloppu. Oho ihan. Yhtään en kerinny opiskeleenkaan. Hih. Mutta olipas mukavaa. Ja kertakaikkisen lupsakkaa on pötköttää uupuneena ja raukeena kippurassa miehensä kainalossa kun on masu pullollaan ruokaa ja hyvä mieli kun voinu auttaa miestään ku eihän siltä raukalta lopu ikinä noi hommat ja puuhat. Ja onhan se mukava yhteisen ajan viettotapa tälläsille aadeehoodeille =D

Hihi. Ja ku saa nähä tyytyväisen hymyn.... =)

Mut eniveis, vähä taas kiristää noi valtion virastot kun ne on niiiiin....!!!! Sossussa ei pystytä vaan antaan ihmisen tulostaa tiliotteitaan netistä vaikka on noi päätökset niistä kiinni. Nykypäivänä kun oletetaan jokaisella olevan kotonaan tulostimet ja kaikki (vaikka puhelintakaan ei virallisesti pidetä vielä perustarpeena) mutta kun jos ei ole? Ei ole. Ja kirjaston koneelta kun minen ala sellasia tulosteleen...se sitäpaitsi maksaakin ja se on huonoo kun jos ei ole sitä rahaa. Ei ole. Ei ole kun ne jumittaa sossussa. Kerpele.

Mut onneks mulla on nykyään ihminen joka auttaa. Mut noin ihan periaatteessa ärsyttää kun ei ne tajua. Kehtasivat vielä sossuntädit opettavaisena saarnata miten "ne on vaan ite puuhattava". Teki mieli sanoo rumasti.

Mutta Nordea pankissa oli eri kiva täti. Ei antanu mulle opintolainaa. WUHUU! Onneks!!! Ja melkein itkuun parahti kun teki laskelmiaan ja totesi että ethän sä pärjää mitenkään näitten aiempieskaan lainojes kanssa....hih...no niinpä. Ehdotteli ties mitä järkiratkasuja mitä ehottaa Kelalle ja sossulle, mut kaikki ne oon jo ehottanu ja yrittäny mutkun nuo ne ei jousta. Esim että yhistäis noi kaks mun aiempaa opintolainaa ni menis paaaaljo vähempi kuljua. Mut ehehehehei. Se on niin kovin mahdotonta.... Pankissaki ne aattelee enempi asiakkaan hyvää ku virastoissa....heh...on se jännä. Mutta näillä mennään ja vankasti.

Heijja svärje vai miten se åli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.