IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 12:41

Hihiiiiiiii =)

Taas sain eilen kehua miestäni kylillä. Iiih. Ihan ekaa kertaa tai no tokaa mut lapsena ku kerran kävin ni ei nyt lasketa. Siis kävin KAMPAAJALLA!! OMG! Vähänkö olin ihmeissäni =) Rakas kyllä sano jo jouluntienoilla jotta että ei muutaku varaat ajan vaan. Ni nyt sitte vasta rohkenin ja raaskin. Ja arvatkaa jännittikö!

Kolme tuntia siinä meni, ja kyllä teki hirveetä kattoo ku piiiiiiiiitkiä pätkiä lenti ja aina vaan kampaaja sano että eiks me nyt vielä vähän otettas.... =D No nyt on sitten vähä alle olkapäiden ja kerroksittainen ja kihara ja väriäki löytyy! =) Ohhoh.

Kyllä on helpompi olla. Voi istuaki nii ettei tarvii kiskoa tukkaa välistä, turvavyön voi ihan noin vaan laittaa vaan kiinni eikä taistella minuuttia hiuksia välistä. Ja voi noin vaan sutasta nipsulla puoliponnarille ku näyttääki kivalta. Ei se suoralla tukalla nii näyttäny. Ooooooh. Mitähän kaikkia etuja tästä vielä ilmeneekään =O On ainaki kevyempi pää =D ...ja raksuki tykkää...heh...eheh.... =P

Kiiiiiiiiitos Rakas <3 Ja nyt meen ulos aurinkoon nauttiin ja putsaan raksulle taas uutta myyntiautoo....jos vaiks oisin vähä hyödyks...sais noita permanenttirahoja vähä takasi päin...köh... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.