IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 03:10

Meikä aloittaa kohta myös Terveys Chi-Kungin \,,,/

Sittenhä onkii reenejä... ma ja pe taekwondo, ke ja su chi-kung, ti ja to sali, sit aina kun joutaa niin lenkkiä. Ja kaikkea muuta touhua. Joogaa ja kaikkea hihhuilua. Hieromistakin pitäisi ehtiä opettelemaan. Voiko hierominen olla harrastus...?

Niin ja tota panhuilua ja okarinoa ja kitaraaki pitäs soitella. Ja piirrellä ja maalailla. Ja lueskella ja kirjotella. Ja kuunnella musiikkia. Ja opetella ompelemaankin. Sais tehtyä kaikkea kivaa. Ja kirjontaa.

Oikeesti =O MINÄ haluan oikeesti opetella ompelemaan ja kirjomaan... =D Noku...pitäs tehä kaikkia ihania ilosen värisiä silkkityynyjä ja niihin kaikkia kuvioita ja paljetteja ja kaikkee =) Ja sellanen sängynpeite =)

Noku mä haluun sen kukkakaupan!!!!!!! MÄ HALUUUUUUUN!!!!!!!!!!!!! MÄ HALUUUUUUUUN!!!!!!!

Ai miten se liittyy tähän? No tietenki möisin siellä kaikkia omiatekemiäni ihkujuttuja =) Daah....

Joo ja sit pitää opetella kans arometerapiaa ja väriterapiaa ja ayurvedaa ( onko se auyrveda vai ayurveda...) ja reikiä ja ja ja ja ja ja......

...huokaus...

Mut huomenna on taas taekwondo =) Jipii =) Kiva =) Hui...oonkohan unohtanu kaiken kesän aikana..voi ei...

Tiididiii laalalaaa onpa ihanaa =) On niin paljon kaikkee kivaa ja jännää elämässä =) Mut miks ei mun mese toimi? Se vaan jäkkää. Höh. En voi höpötellä...ai mut voinhan mä höpötellä tässä itteniki kanssa =D Hihiiii =) Kivakiva =)

Eh. Heha. Tein inventaarion keittiön kaappeihin ja löyty kaikkee jännäkivaoutoo =O Jee. Tulee herkullisia päiviä tässä =) Nyt pitää vähän muokata ruokavalioo kun on tota Vataa ja Pittaa liikaa ni meinaa vähän pää surrata ja nivelet on kovilla. Eikä oikein osaa keskittyä yhteen asiaan kerralaan. Ai miten niin? Noh, saipahan intuitiiviset käsitykseni siitä mitä mulle on hyväski ja mikä ei vahvistusta. Ja sain monta hyvää uutta vinkkiä. Enpä ollu tajunnu että etikka lisää tulta =O

Ja oi kun piti nukkua joku yö täs kesän aikana parvekkeella...nythän sitä vois mut en jaksa. Mut lämmintä ois mut en jaksa. Pitääkin mennä nukkumaan.

Jee. Saa taas katella kaikkia kivoja unia =) Ja onhan se muutenki kivaa.

Hihiii tittidiidii jipijipijipi jeejee =) Ja olipa pari ihanaa keskustelua tänään =) Yksi mesessä ja yksi puhelimessa =) Hihii =) Kivakiva =)

Noni. Nyt tyttö nukkumaan siitä. Mars mars.........

...ei mut hei.....miks englanniks on toi march niinku marsmars ja sitten se yks kuukaus? Mitäs tekemistä niilläki on muka keskenään? Nyt en ihan tajuu =OOOOO
Ja nyt suu kiinni. Nukkumaan siitä. Noh. Noni. Hus.

HUS siitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.