IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 02:47

Joo... Jalometalli on takana. .....jihuu... =)

On onnellinen ja haikea olo =) Ei oikein osaa vielä sisäistää kaikkea reissulta... oli niin paljon kaikkia kivoja ihmisiä ja bändejä ja hulinaa ja Oulua ja ihania puistoja ja levyjä ja romanttisia hetkiä ja uusia paikkoja ja piti koittaa muistaa mistä piti minne kävellä ja kaikkee.

.....keppien kanssa könkkääminen vaan oli välillä aika tuskastuttavaa ja tuskallista.... On niin rajalla tuo polvi että tarviiko keppiä vai ei...onneksi pystyi olemaan keikoilla ja sisällä ilman, on niitten kanssa vaan turhauttavaa köpöttää ja könytä...ärh.... Mutta oli niistä sitten iloa kun alkoi kotimatka...tai siis matka yöpaikkaan... =D Ja heh....vähän käveltiin eestaas kun ei meinattu muistaa reittiä =DDDDDD Voi polvea.

Ja siskon poikaki sai nimen. Ihana nimi =) Vaan enpä kerro lälläslää =)

Oli ihanaa.

Ja veikkaanpa että aina tästä lähin kun tuolla teillä ajelen ja nään Oulu-kyltin niin tulee muistoja mieleen =) Ihania muistoja.

Joo. Joo-o. Hehe. Ei nyt oikein osaa sisäistää ja jäsennellä mitään. Nukuttua ei juurikaan tullut. Mutta on se Oulu kiva kaupunki noin muutenki. Hehee... "Oulu on paska kaupunni" Ainaki ne ihanat rantapaikat missä käytiin. Ja varsinki se tämän päivänen. Pikkusia siltoja ja puroja ja lampia ja sorsia ja kukkia ja kasvihuone ja oih.... =) Sinne mennään vielä retkelle. Ja se kirkkoki oli hieno. Ja oli kiva tutustua uusiin ihmisiin, tavata vanhoja ja sellaisia joita ei vielä ollut livenä tavannut =)

Mutta itse jalometallista. Candlemasshan oli loistava. Vaikka ei tuon ukkelin ääni oikein meinaa istua kaikkiin biiseihin. Sori vaan pojat, vaikka kuinka sitä suosittelitte mutta Holy Moseksesta en vaan voi tykätä. Ihan surkeeta örinää ja muutenkin aika heikkoa kamaa. Mutta hyvin tyttö pisti pojat humppaamaan =) ...."näytä tissit, näytä tissit...." "I´m sorry I don´t understand what you are saying.." hahaaa =DDDD

Eikä noita muita sitten tullut juuri katottuakaan. Eipä oikein iske.

Rotting Christ, Kreator, Testament, Candlemass...siinä oli meidän bändit. No niinno Urn ois tietty ollu kans mutta kun se oli niiiiiiiiiin aikasin.....ei jaksanu =D

Tai ei, ei nyt vielä pysty. Pitää sulatella ensin.

Nyt nukkumaan.

Kiitos. Kiitos kaikki kivat immeiset =)


....ja Juhani =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.