IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 02:42

Ihana viikonloppu =)

Lauantaina tkd-reenit ja kevyttä jumppailua salilla. Sain siellä vielä pika-apuhoitoa hermoratahierojalta =) Helpotti vähän =) Jo sekin että joku vähän hoivaa lohdutti.

Ei vaan meinannut kyetä tekemään siellä oikein mitään. Mutta tangolla kävelin ja seisoskelin, kivaa tasapainoilua ja vyöhyketerapiaa jalkapohjille =)

Illalla taas mesessä tuli istuttua ja höpistyä. Kiva. En pariin päivään sitä oikein tehnytkään.

Leivoin niitä sämpylöitäkin =) Laitoin auringonkukan-, seesamin-, unikon- ja kuminan siemeniä, porkkanaa ja hmmm..... niin kaurahiutaleita. Sokerin tilalle ripaus fruktoosia. Mmmmmm..... nam...... Eikä ole montaa jäljellä enää...hehe.... tosin tein aika pienen satsin...

Katsoin romanttisen nyyhkyleffan. New world. Oi intiaaneja, kauniita maisemia, rakkautta, menetystä ja uutta toivoa... ...huokaus... =)

Ja kaksi ihanaa puhelua kultani kanssa =)

Tänään aamupäivällä hartaushetki ja käynti hautausmaalla. Oli kaunis lämmin auringonpaiste. Ihanaa. Teki mieli hakea kukkakaupasta jotain ihanaa, mutta ei raaskinut.

Ystävän kanssa kävin retkellä metsässä. Piti etsiä yksi kiva kalliopaikka mutta tuli vähän erimielisyyttä mihin suuntaan mennä niin ei sitten menty. Heh. Poimin jonkun litran puolukoita ja jonkun verran niitä meni suuhunkin. Nam. Kauniita värejä luonto tulvillaan... Ja kultani soitti =) ihanaa =)

Nähtiin kyykäärme lähtiessä tiellä. En meinannut huomata, muuta viime tipassa väistin ja pysäytin sitten, kävimme katsomassa otusta. Tarkistin samalla ettei vain jäänyt alle. Sihisi hirveästi =OOO En tiennyt että ne sellaista ääntä pitää oikeesti =OOO Reppana ihan paniikissa... mutta ehjältä näytti =) Jätettiin poloinen rauhoittumaan.

Sitten kävin vähän käppäilemässä. Soitin iskälle siinä tepastellessa. Sitä tapahtuu liian harvoin. Oli ihana höpistä. Tulee ehkä kylään pian. Ihanaa =) Ja siskokin tulee =) Ihanaa ihanaa =)

Kävelin hautausmaalle. Vähän ensin kiersin siellä jotta mieli tyyntyy. Sitten sytytin kynttilän sellaiseen telineeseen johon voi jättää jos on muualle haudattuja omaisia. Äidille pieni tuikku pimeään. Äiti tykkää kovasti kynttilöistä. Ja minä =)

Hetken mietin ja kuuntelin sisintäni. Tullut näköjään tavaksi käydä siinä patsaan juurella järjestelemässä mieleni myllerryksiä. Siellä on niin kivan rauhallista ja levollista, ja lohduttavaa. Tulee niin hyvä olo. Kaukana tämän maailman vaivoista ja turhuuksista.

Yksinäisyys kuitenkin pääsi iskemään. Halasin puuta ja viivyin hetken. Unohdin paikan ja ajan....halasin vain. Ikäväkseni havahduin...oli niin hyvä olla. Teki mieli jäädä. Mutta kylmä vähän ikävältä tuntui nivelissä.

Kotiin kokkaamaan ja syömään.

Sitten puhelu taas kultani kanssa. Kaipaan. Pianhan taas nähdään. Monta yötä vielä. Kohta....

Mietin että mitä mä nyt oikein teen kun jotain työtä pitäs kehittää mutta kun en pysty mitään tekemään... pohti kovasti kanssani ja mietti olisiko siellä töitä..... Kuulema pitää silmällä... hih..... =) Sanoi että kyllä me jotain keksitään.... hihi..... niin sanoi... hih.... "me"......

=)

Nyt jalkakylpy, teetä, ihanaa kaunista musiikkia joka nostaa mieleni lopullisesti taivaisiin. Tanssimaan tuulessa, leudossa hellässä lämpimässä tuulessa...

...taidan laittaa kynttilöitä pianon päälle, sinne missä ovat pyhät patsaani ja muut taikaesineeni...ja pyhä basilika suitsukkeen palamaan...

...ja taidan vähän käydä lumotussa metsässä tanssahtelemassa.... ja ehkä ihan omassa salaisessa paikassani... =)

Hihi.... ihana elämä =) oi ihana elämä =)

...laalalaa...... kiitos =) Kiitos maailma, universumi, jumalat ja jumalten lapset =) Kiitos ykseys =) Kiitos ihanat ihmiset =)

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.