IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 18:45

No vvvvvvvvoooooooeeeeee vvvvvvvvvvvvfffffffffffffffffff...........

vvvvvvvvvvvfffffdddddddddddhgnäh

stn

grgggggkkkkknäh

AAAAAAAAAAAAAAAAAAARRH!!!!!!!!!!!!!!!

...stn..grrrrrrrrkele

No nyt on pakko sanoa että no voi helevetin perkele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Putosi just postiluukusta lappu!!!!!

ASUKASTIEDOTE

Parvekkeiden takuukorjaukset alkavat huomenna torstaina 27.9.2007

Korjausmiehet käyttävät yleisavainta.


NO VVVOOOOOOOE.......dddddssssffffgggghh....!!!!!!!!!!!!

Tää on just tätä. Että hyvissä ajoin ilmotellaan. Onneks en ehtiny rahaa sijottaa parvekekanerviin ja muuhun sälään. VVVVVVVoooooooeeeeee helevetti!!!!

Se siitä kauan kaivatusta rauhasta. Jee jee. Ja ne ei sitten sotke täällä.

No, onneks tää on b-rappu ni ei ne kai ekana tänne ryntää. Mitenhän iso remppa se sitte on. Oi voi. Ja mulla on parveke täynnä rompetta...on pöytää ja tuolia ja kaiken maailman kukkapöytää.... =( höh. Urakoitsijalle soitin eikä tuo osannu sanoa onko tää asunto korjauslistassa... eli en voi muuta kun ihmetellä ja oottaa soiko ovikello vai ei. On tää... Keskity siinä sitten meditoimaan...vaikka eihän ulkopuolinen maailma tietenkään siihen vaikuta..joo... En tiiä.

Jänskättää vaan... pitääkö sitä laittaa ton takia oikein herätyskello aikaseen soimaan...kun kiva jos kun oon tällänen sikinukkuja ni jos en herää ovikelloon ja sit ne tulee avaimella sisään...ja oon nukkumassa...hui...kauheeta.... =O

Vois tuo informointi kulkea vähän paremmin. Murh.

Sama homma oli kerran kun vielä Helsingissä asuin. Olin just ollu leikkauksessa sairaalassa ja menetänyt kivasti verta jne. Seuraavana päivänä kun kotiuduin soi aamulla ovikello. Ihmeissäni avasin. Siellä oli työmiehiä jotak ihmetteli kun en ollut tyhjentänyt eteistäni. Olin aivan äimänä. Miehet hämillään että kun hyö tulis tekeen kylppäriremonttia....

Noh. Ei auttanu ku kalmankalpeena siirrellä tavarat eestä ja pesukone piti raahata pois kylppäristä. Enhän mä ois saanu tehä siis yhtään mitään muuta ku olla vaakatasossa ja syödä.

Kissat riehu paniikissa ja ihmeissään ja uteliaana... Kauhea meteli kun piikkasivat laatat ja kaikki.....oli het ihan perusteellinen rermontti.... Niiin mun tuuria. Oli siinä kiva toipua.... Mutta eihän se niitten miesten vika ollut. Mukavia ukkoja ne oli. Ja hieno kylppäri tuli. Mutta ois voinu tuo informaatioki pelata vähän paremmin...

Joo. No. Minkäs teet.

Pikku juttuhan tää on. Mut ärh silti.

Ah...heha...mietin tässä erään ystäväni oloja..heh...hyvinhän täällä taitaa asiat sujua ja hommat kuitenkin hoituu...jotenki =) että enpäs viiti valittaa =)

Sähkötki pelaa ja kaikki. Hih. Oi voi. Ollaan sitä nyt niin.... jospa sais vaikka aamukahville juttuseuraa työmiehistä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.