IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 04.10.2007 19:17

Kävinpäs eilen vielä yöllä siis rannalla vähän huitomassa ja hengittelemässä =) Hihi =) Ja kynä sai kyytiä..... Tuli taas parhaillaan kolmea eri pohdintaa paperille...

Raapusti raapusti...hmm...ahaa... ..kääntää äkkiä sivua toiseen tekstiin, raapustaa tohinalla...hei daa ahaa... kääntää sivua takas...raapustaa... ei mutta hei joo niinpä onki... kääntää sivua kolmanteen tekstiin...raapustaa... ahaa joo...äkkiä pieni muistiinpano toiseen tekstiin... raapustaa... jep... palaa taas ekaan tekstiin...

Heh. Ihanaa. Heh. Ja ne aiheet.... kaikkea sitä ihminen pohtii....

Mutta tämä ei millään tavalla liity noihin eilisiin teksteihin. Tuli vaan yks päivä aiemmin aateltua...niin oleellista taas =DD

Joo. Kun huterasti asettamani sampoopullo heilahti hanan päällä niin salamannopeasti hiuksiani möyhimässä ollut käteni meinasi lähteä ottamaan sitä kiinni, mutta vielä ennen kuin pullon liike pysähtyikään edes, sen siis sittenkään putoamatta, ehdin tajuamaan ettei se tipukaan ja käteni jatkoi tukan pesua. Tuo kiinniottoliike ei ehtinyt olemaan kovin suuri.

Niin. Pling surrrrrrrrrrrrrr alko päässä raksuttaa =)

Hmmm... Kumpi reaktio oli nopeampi? Se kun reagoin putoamismeinaamiseen vai siihen ettei se putoakaan?

Voisi ajatella niin, että jos olisin ollut tarpeeksi nopea, olisin heti tajunnut ettei se putoa, jolloin en olisi tehnyt turhaa kiinniottoelettä.

Siis tällöin se että tajusin lopettaa yrityksen alkuunsa olisi nopeampi. Vai olisiko?

Ratkaiseeko tässä se aikaero joka on sen ajan, joka kului pullon liikkeen alkamisesta käteni liikkeen alkamiseen, ja sen ajan, joka kului sen tajuamiseen ettei pullo putoakaan ja sen että liikkeeni pysähtyi, välillä? Kumpi väli oli pitempi?

Mutta toisaalta enhän voinut pullon liikkeen alkaessa tietää vielä putoaako se vai ei. Joten toisaalta sen tajuamiseen, että se ei putoakaan, käytin myös tätä ekaa aikaväliä. Joten tajuamisessa kesti siis sekä sekä se aika, kun reagoin ekan kerran, ja vielä se aika joka oli reaktioideni välillä.

Eka reaktio oli täysin automaattinen, toiseen tarvittiin huomioimista ja päättelyä. Tämänkin perusteella voisi olettaa että eka reaktio oli nopeampi kun se ei tarvinnut hidastavaa ajattelua.

Hmmm......

Niin. Ihminen ajattelee liikaa joskus. Mutta on siitä paljon hyötyäkin.

Jaha. Ja taas meinaa lähteä uusi ajatusvirta liikkeelle......

Eih!!!

Nyt lähden kyllä kävelylle. Piti mennä jo ajat sitten. Mutta kun tää pää...

Aargh!

Nyt muutakin liikettä kuin ajatusten surraamista =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.