IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 04:42

Tää on jo huolestuttavaa taas.....

Olin taas herätessäni ihan pihalla. Heti ekana ennen ku ees tajusin heränneeni ja oli silmät auki tms niin mieleen het oikein jysähti että onkos taas reenipäivä..... JA ku hetken aikaa rähmittyä silmiäni tajusin että on sunnuntai, ei maanantai, ni alko ihan ahistaa että voe helevata...ei oo reenipäivä....

Mut no hätä. Sitten soikin jo puhelimen muistutus...olin sen laittanu herättään...nii...ja kyllä sitä nyt herätään ennenku ees herätys piippaílee...ku töissä olin ni kyllä oli vaikee herätä...en aina ees kuullu koko herätystä... Nii. Ni siis muistutuksena oli että "Jipii...Sunnuntai =) Painimatolla nujuamaan... Ja kaikkee kivaa =) Ehkä uimahalliin..?"

Siis voi kiesus mua.... Joo. Heti helpotti ku tajusin että pääseehän sitä reenaamaan. Noh. Syöpöttelin ja kahvittelin. Sit vaan liikkarille painimatolle itekseni nujuamaan. Kaatumistekniikkaa ja kärrynpyörää ja potkuja...laitoin patjan seinää vasten ja siihen potkin. Ja sellaen kivan hien pidin jonkun tunnin siinä. Ja sit venyttelin oikein antaumuksella. Siellä on hyvä venytellä ku on tilaa. Saa pyöriä. Ja tietty alku- ja loppumeditaatiot ja muut rutiinit ihan niinku reeneissä kuuluu. Niistähän ei luisteta.

Siittä sitte suoraan salille. Selkä-haukkarireeni. Aika jumppaahan tää vielä on mutta eiköhän nuo lihat kipeeks tuu huomenna... Hoppas. Piti oikein repiä itteni pois salilta...olin siinä vaiheessa jo yli kolme tuntia liikkarilla viettäny...mut en malttanu vielä lähte...piti vatsajumppaa tehä ja selkäjumppaa ku en pysty polven takia penkissä tekeen selänojennuksia. Ja venyttelin taas.

Jep. Kotona taas ruokaa. Ja niiiiiiin teki mieli vielä lähtee lenkille mut onneks en.... Jotain rajaa.

Aaah. Jee. Ja huomenna on sitte oikeet reenit =) Ja päivällä vois käydä lenkillä. Jep.

Heh. on kyllä hauskoja muistutuksia mulla olllu herätyksinä...joka aamu jotain...noh, esim tää: "No ni..jotain kivaa jo=)" tai "Jipii reenit 13.00 =D " tai "Jiihaa!!!!! Ihana pitkä päivä eessä =D Kaikkee kivaa =D" tai "Kiva kiva kiva jee jee jee :-D" tai " jeepä jee taas :-D" tai " Ihkua aamua jee jipii :-)" Ja nää kaikki siis vaan tältä viikkoo.....

Ei oo ainakaan asennevammaa mulla.....????

Jep. Nyt koitan vähän hiljentää mieltä ennenku meen taas näkeen unia reenaamisesta... mrh... Huokaus.

Levollista yötä koko maailmankaikkeudelle <3 Siunausta ja valoa jokaiselle kautta universumin <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.