IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 21:13

Vähän on orpo olo.

Pimeetäki. Ja kauhee nälkä.

Mä haluun saunaan vaikka. Tai jotain. Haluun hoivata ja helliä.

Hmph. Ihan sellanen tyhmä olo. Niinku ettei tajuis mitään =O Hassua.

Nii...ja oishan seki kivaa ku joku hellis mua. Sellanen ihana rakas mies. Silleen että sais käpertyä ihan pieneks kainaloon ja olla turvassa. Ja sit se mies silittäis vaan mun hiuksia ja vartiois mua että kaikki on hyvin. Ja tietäsin ettei mikään paha yletä muhun niin kauan ku vaan se mies on mun elämässä. Että se vetäis vaikka kaikkia turpaan jotka mua ees kattoo pahasti. Tai no ei nyt ehkä sentäs kaikkia vetäis turpaan...mut kummiski. Ois vaan mun turvana ja suojana.

Ja rakastais mua vaan niin mielettömästi. Ja että se ei ikinä hylkäis mua, vaikka mitä tapahtuis. Vaikka maailma räjähtäis sirpaleiks ja kaikki menis riks poks.

Höh. Ehkä niitä kainaloita ei vaan riitä kaikille. Ja ku se ois vielä sellanen jota ite rakastaa. Sellanen että oksat pois. Että tietäis että siinä on mun ikioma paikka. Se johon mä kuulun. Ihan ikuisesti.

Nii. Höh. En mä oikeesti niin hirveen vahva oo. Tai siis oon. Mut välillä vaan ois kiva ku ei tarttis olla. Sais olla vaan sellanen heikko ja avuton nainen.

Mutta sitä odotellessa.... Alettava taas kokkaileen ni jaksaa huomenna reenata...ni että pärjää sitte ku joku iso mies tulee taas retuuttamaan ja ahisteleen.... Ja silleen. Tai vielä parempi jos ne ei uskaltas tulla ollenkaan. Pitää alkaa käymään taas salillaki vähän ahkerammin. Alkaa noi lihakset ja voimat surkastua jo pahasti.

Onneks on taekwondoki. Siitä saa paljon apua. Jep.

Hohhoh. Huhhahhei ja rommia pullo!

Morjes!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.