IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.11.2007 13:51

Aamulla menin taksilla keskus-sairaalaan. No eka pientä seikkailua että löyty oikee paikka... Mutta sitten mukava kiva kiltti lääkärisetä sano että kyllä se on tuo leikattava, mutta tänään ei ehdi. Jonossa 7 mua ennen ja kun koko ajan sattuu ja tapahtuu niin ei voi tietää... Akuutimmat tietty eka. Tää nyt ei oo mikään henkihieverihomma ni joudanhan mä ootteleen.

Sain aamupalaa ja ihanan ystävällistä kohtelua. Nykyään vissiin tuollakin alalla puhutaan asiakaspalvelusta..sain siis hyvää palvelua. Kiitos +++++

Sainpa älyttömän paljon paremman mitellanki eli tuen tuohon käteen. On vaan sellanen niinku kaukalo jossa käsi makaa ja siitä yks hihna vastakkaiselle olalle. Ei siis paina tuota töröttävää luunpäätä. Huh ihana helpotus!!! Ja ton saa iteki irti ja takas ja ei tarvi viritellä pehmusteita kaulan ympärille ku ei hierrä.

Sormia pitää kuulema jumppailla ja kyynärvarttaki heilutella. Joo, kiva ni lähtis vähän nesteet kiertään...inhottavan turvonnu olo...naamassaki ku lymfat tukossa.

Ja helpotti ku sai tiedon että leikataan...huh. Hyvä. Ei meinaan oo ihan hirmukivaa ku luunpäät hiertää lihaksia ja nahkaa sisältä koko ajan...heh. Mut lääkärisetä lupas että ne ei tuu nahasta läpi =) Kiva. Mut sitä en muistanu vannottaa että eivät katko mitään hermoja tai suonia tai jänteitä tai jotain. Mut eeeei ne...

Jea. Nyt vois vähän mennä pötkötteleen taas. Ramasee....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.