IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 05:08

Horoskoopit tukkiutunutta viemäriä korjaamassa https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/39

Jousimies lorisuttaa koko altaan täyteen kuumaa vettä ja lähtee hakemaan lapiota. Hana jää auki ja lattia tulvii jo vedestä. Hän koettaa vielä ravistella lavuaaria, mutta ei rupea rööri vetämään, tosin lavuaari jää hänen käteensä ja sotku yltyy. No, eipä tässä muukaan auta, hän viheltelee, vetää jalkaansa kumisaappaat ja soittaa palokunnan.


?????? Ai mää vai..... en kai mä ny sentäs tollanen oo...? =D Hmm..loistava tilaisuus tutustua komeisiin palomiehiin... ;)Lisää näitä https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/34
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/36
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/35
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/32
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/33
https://www.astro.fi/etusivu/artikkeli/id/55


Hehee en ehkä kestä näitä =DDDD

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.12.2007 03:58

Jipii. Ylihuomenna laskee mitella mäkeä. Istutan sen steariinilla kiillotettuun pulkkaan ja paiskaan niin hipsulan moiset vauhit perään. Ja sit alkaa passiivinen etuelevaatio ja abduktio 90 asteen kulmaan. Jiihaa !!! Ja sit yön pimeydessä hiippailen nöyränä tyttönä tonkimaan mitellan hangesta, putsailen ja kuivailen ja kauniisti hellitellen suostuttelen yöksi kainaloon.

Aktiiviseen elevaatioon kun ei ole vielä lupaa ja sitä ei tämä tänne uniin loikattuani jäävä kehoni taatusti älyttömyydessään tule ottaneeksi huomioon. Vielä kolme viikkoa.

Huhuh. Noku en uskalla ite mäkeen. Toivottavasti on mitellalla hauska lasku. Paree ymmärtää ottaa ilo irti.

Eiku on se kyllä hieno vekotin.

Öhm. Hiukan kiehtovia ajatuksia virtaileepi. Lumisateen ja horoskooppiseinälipun tai mikä huivi toi on tuijottaminen on kyllä hyväksi ihmiselle. Niin. Ihminen. Ihmeellinen ihminen. Mihin hemmettiin me tarvitsemme tätä kaikkea? Ihmeiden ihme.

Ah. Ihana ihmeellinen unien maailma houkuttaa.

Hejdå <3

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 18:28

Jousimiehen sairaudet:

Halu urheilla ja ottaa riskejä johtaa onnettomuuksiin, joissa etenkin raajat ovat vaaravyöhykkeellä.???? =D

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 18:27

Onks mun pakko olla niin jousimies? Onko?Jousimies 23.11.-22.12.

Oletko menettänyt sydämesi iloiselle, optimistiselle ja kaikkien kanssa toimeentulevalle Jousimiestytölle. Mietit ehkä mitä hän mahtaa ajatella sinusta. Älä murehdi turhia, vaan kysy suoraan ja tulet saamaan sataprosenttisesti rehellisen vastauksen. Oli vastaus mikä hyvänsä, sinun ei ole syytä rynnätä papin luo tilaamaan hääseremoniaa tai päinvastaisessa tapauksessa hypätä sillalta. Hän on nimittäin rehellinen kaikille muille paitsi itselleen. Idealistisempaa naista saat hakea ja tästä syystä on parempi teidän molempien kannalta antaa ajan kulua ja näyttää mikä on homman nimi. Jos todella haluat tulla onnelliseksi hänen kanssaan, sinun on hyvä tietää hänestä hiukan enemmän.

Jousimiestyttö oppii jo aivan pienenä lapsena kunnioittamaan isäänsä jopa jonkinlaisena jumalhahmona ja yhtä varmasti hän myöhemmin tulee katkerasti pettymään, koska isä aivan käsittämättömällä tavalla jättää hänet vaille rakkauttaan. Tämä muisto saa hänet etsimään tarunhohtoista ritaria, joka on yhtä voimakas kuin hänen isänsä, mutta joka ei kuitenkaan jättäisi häntä. Jos saat häneltä myönteisen vastauksen olet jo voittanut ritarin roolin, mutta sillä ei pitkälle pötkitä. Toinen näytös vaatii jo paljon enemmän. Lähes kuumeisesti hän etsii varmuutta siitä, että saa pitää sinut ja on siksi valmis uhraamaan kaikkensa, jopa ihanteensa, että sinä olisit tyytyväinen. Tämä tuntuu varmaan ihan hyvältä, mutta juuri nyt pitäisi hälytyskellojen alkaa soida päässäsi. Hän on Jupiterin, yltäkylläisyyden lapsi ja tekee kovasti töitä saadakseen elämän näyttämään jatkuvalta juhlalta. Kuitenkin hän pyrkii pitämään sinut onnellisena sen sijaan, että juhlisi itse. Tässä pyrkimyksessään hän tulee surkeasti epäonnistumaan, sillä sinun todelliset toiveesi ovat erilaisia, kuin hänen sinulle asettamansa ja näin jätät tahtomattasi hänen suuren uhrauksensa käyttämättä hyväksesi. Älä siis ihmettele, jos hän alkaa suhtautua sinuun kyynisesti ja kylmäkiskoisesti, lopulta jopa vihamielisesti. Tietämättäsi olet nyt alkanut käyttää häntä hyväksesi ja sitä oikeudentuntoinen Jousimies ei voi sisällään hyväksyä, koska alat muistuttaa isää, jolle lopulta mitkään rakkaudenosoitukset eivät riittäneet, vaan lapsi jäi yksin.

Seuraa liittonne kannalta elintärkeä kysymys: Mitä sinä sitten voisit tehdä? Tämä kuulostaa kroteskilta, mutta on lopulta ainoa tie todella valloittaa Jousimiesnainen. Pidä hänet alusta alkaen riittävän etäällä itsestäsi, jotta hänelle jää ikäänkuin väkisin tilaa toteuttaa omia ihanteitaan ja mielihalujaan. Ole riittävän lähellä, jotta hän tuntee olonsa turvalliseksi, mutta älä suostu sitomaan häntä itseesi. Hän etsii universumin tarkoitusta ja tässä etsinnässä hän tarvitsee täydellisen vapauden. Antamalla sen hänelle tulet saamaan omasi moninkertaisesti takaisin, sillä ihastuksesi kohde on onnettaren jatkuvassa suosiossa. Muista kuitenkin, että onnetar suosii häntä vain hänen omilla ehdoillaan, sinun ehdoillasi ei onni ole saavutettavissa.

PAITSI; iskä ei kyllä oo mua hylänny. Tänäänki tuli aivan ihku synttärikortti <3

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 01:59

Eikö perskeles sentäs Jyväskylässä oo yhtä ainutta kauppaa jossa ois kaikkee ihkuu goottirääsyä myynnissä? Voih helevata. Hermot mennee!!!

APUA! Kertokaa vinkkejä!

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 00:21

Lahjatoivelista yleisön pyynnöstä:


- Absinttia!!!!!
- nuntsakut
- sait
- katana
- body shopista jotain kivaa
- musta raamattu
- kirja Enkelin siipien kosketus
- Tarot kortit
- Absinttia!!!!!
- uus reenipaita solisluun takia aukileikatun tilalle
- rintapanssari
- matsikypärä
- tappeluhanskat
- säärisuojat (auauau)
- Absinttia!!!!!!!!!
- taikakiviä
- enkelitaikajuttuja
- taikatomua
- heppa + ylläpito
- prätkä
- kissanaisninjapuku
- Bruce Leen videoita tai muita mahtavia mättöpätkiä
- pähkinöitä! Paaaljon erilaisia pähkinöitä!!!!!!!!
- manteleita!!!
- Havin tuikkuja ( ei mitään kissoista keitettyjä!!!! )
- ekologisesti aatellen hyvää FLUORITONTA hammastahnaa
- lisää pähkinöitä!!!!!!!!
- ruokaaaaaaaaaa!!!!!!!
- kommandopipo
- jotain ihanaa ihkua ekoluomunamia
- raamattu
- joku cool puukko tai veitsi
- ensiapupakkaus...heh
- moottorisaha
- metsurin turvakamppeet
- hoitoainetta hiuksiin
- joku ihku sulonen keijusatukirja
- niittiranneke tai jotain muuta coolia asustetta
- pähkinöitä!!!!!!
- öljyvärejä ja siveltimiä
- toisen sohvani hävitys
- lahjakortti johki hoitoon tai nätteyshemmotteluun
- lahjakortti kampaajalle (pitäs saada ostamani lisäkejutskat kii)
- et joku veis mut syömään ja antais kukkia ja kaikkee sellasta ihkua
- serenaadi tietty
- jotain ihkuu
- Ultima Thulen levy \,,/
- ruokasoodaa

......hmm...lisää tulee kuhan keksin =)


Ja ihan mielettömän hyvä idea ois jos laittaa sen rahan jonka mun lahjaan ois halukas sijottaan ni johonki hyväntekeväisyyteen. Ku en mä silleen oikeesti mitään niin tarvii.

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 18:31

Niin lähti niitit nahasta. Höh ku ei ees tuntunu millekään. Pöh. Ei saakaan vielä saunoa tänään. Mut enpä mä ois saunaan mihinkään päässykään.

Vuorokaus annettava olla, ei saa mennä suihkuun nyt. Yh.

Mut kylläpä oli kivoja unia =) Ihihi =) Joo jee. Nälkä on joo ja illalla reenit. JJJJIPIIIIII =) Hyvä ku nyt on vähän helpompi olla, ei oo silleen liian ihkuolo. Heh. Kamalaa. Hurmostelu on ihanaa =)

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 04:18

Mut mitä jos elämä onki yhtäkkii niin ihanaa ettei sitä ehkä kestä? Ni mitä sitte tapahtuu? Voiks sit enää niinku olla?

Ku mua vähän pelottaa että mulle saattaa ehkä vielä käydä niin tässä joskus. Voi ei. Apua.

Ni mitä mä sitte teen? Voiks siihen kuolla? Hui =O

Noku välillä on niiin järkyttävän ihanaa =O Ihan meinaa tulla hulluks. Menee ihan hurmokseen =O Onks se vaarallista =O

Ihihi. Ihhihihhi. Hihi <3 <3 <3 <3 <3 <3

O-ou. Joo. Jos menis nukkuun ja näkeen jotain aivan ihkuja unia =) Apua =) Iik <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 22:28

Hip hei kun oli kivaa =) Oli Nightlifen synttärit. Ja paaaaaaaaljon kivoja ihmisiä =)

Hyi kamala miten on jotenki niin ihana olo. Ihanaa vaan kaikki. Ihanaa seki ku imuroin eilen. Paaaaaaaaljon viihtysämpää.

Ja mailiini tuli eilen postia. Sellanen tiiätteks taikahomma että tee niin ja näin niin toiveesi toteutuu... Noh, tein siinä olleen testin. Tai sellasen jutun. Wohouu miten osu oikeaan. Sellanen kiinalainen ennustus tai vastaava. En osaa selittää. Ja tein kaiken tarkasti ohjeitten mukaan...ja vau...

Toteutuihan se toiveeni sitten =) Oi ihanaa =) Tosin kirjoitin vielä Jumalalle kirjeen. Hihi. Pyysin tuon toiveeni toteuttamaan. Hihi. JA kirjoitin vieläpä kahteen kertaan. Jotta niin tiiä sitten mikä toiveeni toteutti...heh..

Joka tapauksessa yksi ja sama, ainut jumaluus joka olemassa on. Oi kiitos =)

Amen ja om <3

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2007 02:08

Ai kun ois flowta kirjotella välillä. Hitsin höh ku ei voi maata mahallaan. Tottunu nukkumaan mennessä kirjotteleen sängyllä loikoillen mitä virta kynään tuo. Mutta kohta....muutama viikko niin sitten saan taas.

Vinkeetä ku kaikki kyselee koko ajan että joko on kivut hellittäny. Haha. Mitkä kivut???? "Suhun kuulema vähän sattu tos pari viikkoo sitte?" "Hah mua mitään sattunu oo, mut luu meni kyllä rikki jos sitä tarkotat =D"

Ohan siinä tietty jotain särkyä ollu ja sellasta kaikkee. Mut ku ei se oo kipua =O Niinku.

Musta kyllä vähän tuntuu että huomenna otan ja imuroin tän kämpän. Alkaa palaa käpy tähän. Tuntuu vähän pöljälle tälleen kerrostalon ylimmässä kerroksessa että ois maapohjanen lattia. Haha =DD Hitto, ohan mulla yks toimiva käsi.

Jees. Siirty tikin eli niitin poisto maanantaille. Mut eeeei se mitään. Pääsen silti sit sen jälkeen saunaan \o/ Aattelin vähän että jos kokeilis otattaa ne ilman puudutusta. Kun jos ei se pahemmin kirpase ni hyi ku mä en tykkää yhtään siitä olosta mikä tulee puudutusaineista. Aina sellanen hutera olo ja vapisuttaa. Ehkä jotain yhteyttä tohon mun insuliinihommaan. Ei kai se nyt paljoo kirpase. Saas nähä. Saavat kyllä vähintään kokeilla eka ilman. Ja jos ny vähän kirpelis ni so? Reeniähän se vaan on. Hihi. Kivakiva =)

Jep. Nyt tää menis niinku nukkumaan. Jaksais ehkä aamulla mennä kattoon voimanostokisoja ja sitte reeneihin =) Jiiihaa jipii jippi jippi jeejee !!!!!!

Woohouuu ku jotenki on aina niin hirmu kivaa kaikki. Ihihi. Ooo lalaa ihkuihku ihanaa!!!!! Elämä on niin... =) Oooooooooooooooikein ihanaa ja levollista yötä kaikille ja iiiihania onnellistuttavia unia! Ja te jotka mesoatte ja rellestätte sielä yöelämässä, elekee piätelkö, ilo irti vaan =) Mutta sydämenviisautta älkää unohtako.

Hali <3