IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 19.06.2009 12:32

Ai niiiiii......tittidiiiiiiii..... =)

Meille tulee tänään vuos täyteen...... =) IIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!

=DDDDDDDD

<<<<33333333333333333

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrakkautta =)

Kiitos Pupu viime vuotisista Juhannuskemuista. Oli kivaa, mut niin vaan jouduin lähtemään kesken kaiken kun tuli vaan tuo noutaja =D Ei voinu mitään. Hiiiih.....

*kuplii*

[Ei aihetta]Perjantai 19.06.2009 12:29

Oikeesti jos joku vaan tietää jonkun keittiöalan ihmisen niin pistäkää vinkkiä etiäppäin:

Mämmensalmen Nesteelle tarvitaan näpsäkkä työntekijä keittiöön. Ei yhtään haittais jos ois kassataitonenkin. Ei tarttis Akin olla yhtäaikaa kassalla ja hallissa jotta Seija voi kokkailla. Vois sitten Seija olla rauhassa kassalla, Aki hallissa, ja Joku Muu siellä keittiössä. Nii. Ni sitte vois Aki ottaa joskus ehkä sitä lomaakin. Ja ehkä jopa joskus Seijakin, kerran elämässään. Ja Jouko.

Eihän tää homma näin vetele. Eivät saa työkkäristä hommattua ketään, ihmiset ei vissiin halua töitä. Huokaus.

Kiitos =)

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 15:49

Jåå-å. Eilen oli kyllä ihan enkkaimelää. Piirretyissä kun tulee tyypeistä sellasia kuplia ja pärskeitä kun ne on ihan ällönä tai imelänä tai tiltissä tai on vaan jotenki överinä. Ni meistä tais tulla sellasia sydämen muotosia kuplia =)

Yhhyh. Mut eeeeei haittaa =D Tänne vaan kaikki rakkaus =D

Mut kyllä muuten kannattaa olla rohkea. Eli tehdä juuri ne asiat jotka ihan eniten pelottavat. Ni poks: ei pelota enää. Eikä se ollu edes pelkäämisen väärti. Hih. Oiiiih miten imelää olikin =)

En mee kuulema vaihtoon, en sitten niin millään =)

Ja me käydään ehkä Tallinnassa ens kuussa!!!!!!!! OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!

Toivokaa että rakas voi pitää ens kuussa lomaa taas ni päästään ja että me voidaan sovittaa meidän lomat yhteen. Ku mullahan ei tuol Sisiksessä oo ees ku pari vkoa per kuukaus ni voinen sovitella. Apua iik =) Liian ihanaa =)

Toisin sanoen: TYÖNTEKIJÄ MÄMMEN NESTEEN KEITTIÖÖN JA ÄKKIÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiitos.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 17:34

Kävin sitten osteopaatilla eli nikaman popsauttajalla. OMG miten se taas jänskätti se pään nykäsy mutta OMG miten helpotti!!!!!! Ei menny 40e tälläkään kertaa hukkaan.

Kiitos rakas. Kiitos kiitos kiitos. Vaan kylläpä se vaan sulle takasin tulee tuokin, saatpa nähdä.....hih... Hierontapöytä odottaa sängyn alla........ =)

Aionkin tässä piakkoin yllättää rakkaani. Hihiii. Yhellä pitkään harkitsemallani jutulla. Mutta sen voin vannoa, että kukaan ei teistä sitä arvaa. Se on ihan vissi. Aivan sama mitä arvelette. Ei mitään tavanomaista diipadaapaa. Se vaatii valtavasti uskallusta multa mutta sellasista asioista seuraa parhaat opit. Hih. Iiiiiiik =)

Kyllä elämä on vaan niin ihanaa =) Kaikessa jännittävyydessään ja myllerryksessään. Auts =)

Voimia mulle =D

<3

[Ei aihetta]Tiistai 16.06.2009 12:59

Ihanuus överit =)

<333333333

Mutta nytpä on mulla lomaa kunnes alkaa 30.6. työt Sisiksessä. Huhhuh. Onneks on kaikkee puuhaa. Ja on aikaa ajeluttaa Bemskua ja pyörää =) Ja lukea iiiiiiihania kirjoja. Ja haaveilla ja suunnitella talojuttuja. Iiiiiiiiih =)

Ja Juhannus on kohta =)

<3Btw. Tämä kuva on talonhankinta suunnitelmiemme keskellä hyvä muistutus meille siitä miten uskomattoman hyvin meillä on nyt kaikki. Ja että Onni löytyy Itsestä. Omaa Sydäntä kuuntelemalla. Ja Koti on siellä missä Sydänkin, olipa koti sitten missä hyvänsä. Eli ei meidän Onni ole kiinni siitä missä me ollaan tai asutaan. Se on meissä, ihan meissä itsessämme.

Mut kyl me silti..... =)

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 02:29

Tidiiiiii!

Nyt on mulla uus Bemsku =) Vihree ddjiiszel, on kattoluukut ja kaikki =) Ai että miten on parempi ajaa. Sori vaan, armas Compactini. Enkä vielä kerinny ees täysin uskomaan että se on oikeesti ihan oikeesti mun. Enkä jotenkin osaa tuostakaan...voi raksu. Hemmottelet mut ihan pilalle, mut ei se haittaa. Mä kyl kaikkeni teen että voin sun elämästä tehdä ihanempaa. Hih...

Ja kiitos kun on niin hyvä kasvaa ja oppia sun kans yhdessä. Jaetaan sitten yhdessä oppejamme eteenpäin =)

Lukekaa ihmiset se James Redfieldin Yhdeksän oivalluksen tie ja jatko-osat jos ette vielä oo lukenu.

Rakkautta <3

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 02:50

Ja niin siinä kävi... =) Että päissäänhän sitä taas pyörittiin eilen. Kauheita juoppoja =O Ehkä joku kuudes kerta sitten viime kesän. Mut jospa tuo jo sitten riittikin taas....

Mut onneks krapulapäivät on ihania =) Hihiiih...pötkötellään ja pussaillaan vaan ja.... =) Nii ja käytiin taas talohaaveiluretkellä....

Voi Jumala ja Kaikkeus, auta että se yks paikka ois pian meidän tai sitten että saatais joku just niin meidän paikka ja halvalla. Ois niin ihanaa.

Kiitos vielä taas kun mulla on kaikki niin hyvin. On hyvä olla ja noi maalliset asiat kunnossa. Ja tuo mies.....kiitos. Kiitos kiitos kiitos kiitos. Kaikkea Hyvää sulle Jumala. Oot niin rakas sinäkin.

Rakastan niin Kaikkea <3 =)

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 00:40

Huhuh...olipa reissu. Kädet kipeet mutta tuli tehtyäkin. Monta heinää poikki ja silpuks ja paljon pölyä imuriin. Mutta kerty yrttejäkin matkaan.

Ja oli kyl kiva palata kullan tykö...vaikka ihmeen hyvin sitä osattiin olla erilläänkin. No kai ku on niin hyvä yhessä että kestää vähä ilmanki olla.

<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.06.2009 12:38

Yrtinkeruureissuun! Ouuuu jea =)

Eka yö erillään sitten joskus viime syksyn... =S Onneks se vaikuttaa vain positiivisesti =)

<3

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 12:41

Hihiiiiiiii =)

Taas sain eilen kehua miestäni kylillä. Iiih. Ihan ekaa kertaa tai no tokaa mut lapsena ku kerran kävin ni ei nyt lasketa. Siis kävin KAMPAAJALLA!! OMG! Vähänkö olin ihmeissäni =) Rakas kyllä sano jo jouluntienoilla jotta että ei muutaku varaat ajan vaan. Ni nyt sitte vasta rohkenin ja raaskin. Ja arvatkaa jännittikö!

Kolme tuntia siinä meni, ja kyllä teki hirveetä kattoo ku piiiiiiiiitkiä pätkiä lenti ja aina vaan kampaaja sano että eiks me nyt vielä vähän otettas.... =D No nyt on sitten vähä alle olkapäiden ja kerroksittainen ja kihara ja väriäki löytyy! =) Ohhoh.

Kyllä on helpompi olla. Voi istuaki nii ettei tarvii kiskoa tukkaa välistä, turvavyön voi ihan noin vaan laittaa vaan kiinni eikä taistella minuuttia hiuksia välistä. Ja voi noin vaan sutasta nipsulla puoliponnarille ku näyttääki kivalta. Ei se suoralla tukalla nii näyttäny. Ooooooh. Mitähän kaikkia etuja tästä vielä ilmeneekään =O On ainaki kevyempi pää =D ...ja raksuki tykkää...heh...eheh.... =P

Kiiiiiiiiitos Rakas <3 Ja nyt meen ulos aurinkoon nauttiin ja putsaan raksulle taas uutta myyntiautoo....jos vaiks oisin vähä hyödyks...sais noita permanenttirahoja vähä takasi päin...köh... =)