IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 25.09.2009 13:43

Voi rakkaat ihmiset. Älkää juorutko. Se on se suurin ja pahin "synti" mitä ihminen voi tehdä. Tai ainakin yksi pahimmista. Ainakin siitä johtuu suurin osa kaikista riidoista ja harmeista. Niin se on.

Kovin monilla tuntuu olevan outo tarve ymmärtää ventovieraitten ihmisten sanomiset ihan väärin, ja repostella luulojaan ympäri kyliä. Ihan turhaa vaivaa ja harmia viattomille ihmisille sitten.

Onhan toki niin, että kirjoitettu sana on aina tulkinnanvarainen, mutta niinhän kaikki muukin tässä elämässä. Ehkä kirjoittaminenkin on "synti" sillä niin paljon on koitunut harmia siitä, että kirjoitetut sanat on vääristyneet lukijoiden kautta. Mutta jos ei mistään kirjoiteta, ei mistään puhuta....

Jos ei joku anna ääntä kaikille elämän kirjoille, niin mitä sitten? Yksi suuri "synti" on myös liiallinen vaikeneminen. Hyssytellään asiat piiloon, ei uskalleta kohdata huolia ja tunteita. Pelätään elämää kuin mörköä. Pelätään muiden reaktioita, koituvia konflikteja. Pelätään jopa omia reaktioita. Ja juuri konfliktithan ihmistä parhaiten opettavat..kunnes opitaan oppimaan ilman niitä.

Sitten kun joku jotain ääneen sanoo, hänet koitetaan vaientaa ilkeillä puheilla. Tukitaan suu, ettei vain joutuisi itse kohtaamaan mitään. Ja hän, joka puhuu antaakseen yhteisille huolille äänen, jotta heräisimme ymmärtämään.....hän saa vihan ylleen. Vihan niiltä joita rakastaa.

Eihän ole ihme, että me ihmiset olemme niin huonoja ymmärtämään toisiamme. Saati elämää.

Kaikki me kuitenkin painimme samojen peruspelkojemme kanssa. Ja pelosta kaikki vaikeutemme johtuvat. Pelosta tulla hylätyksi, väärinymmärretyksi, vihatuksi, petetyksi, naurunalaiseksi. Mutta miksi?

Koska emme tunne itseämme. Emme luota itseemme. Emme tunne ja ymmärrä omia tunteitamme ja reaktioitamme. Emme näe miten samanlaisia olemme kaikki. Pelkäämme olevamme huonompia muiden silmissä. Siis etsimme vikoja muista, jotta joku muu olisi puolestamme se huonompi.

Mutta kukaan ei ole toista huonompi. Kaikki ovat erilaisia, onneksi. Reagoimme erilaisin variaatioin samoista tunteista. Elämme kaikki ihan yhtä ja samaa elämää, mutta niin erilaisia versioita siitä. Elämäntilanteemme, ihmissuhteemme, tunteemme, kokemuksemme, kaikki vaikuttaa siihen miten reagoimme. Ja jokaisella meistä on siihen oikeus. Se vain kuuluu elämään.

Meillä on oikeus tulkita asiat juuri kuten tulkitsemme. Ja jotta ymmärtäisimme toisiamme paremmin, ja siten eläisimme pikkuisen paremmassa tasapainossa toistemme kanssa, jotta ymmärtäisimme itseämme paremmin... Jotta tunnistaisimme samat reaktiot muissa, kuin itsessämmekin, jotta hyväksyisimme toisemme paremmin, meidän on puhuttava.

Minä puhun. Minä en pelkää. En elämää, en itseäni, enkä muitakaan. En pelkää joutuvani hylätyksi, en naurunalaiseksi, en oudoksutuksi. Minä olen oudoksuttu, minulle nauretaan, minua inhotaan, halveksutaan ja vieroksutaan. Siihen on jokaisella oikeus. Mutta ei se ole minulta pois. Olen itseni kanssa sinut.

Minun ei tarvitse vihata ketään, ei sitäkään joka minusta juoruaa. Ymmärrän, että hän ei vain ole ymmärtänyt vielä elämän hienoutta eikä ihmisten erilaisuuden rikkautta. Hän ei ymmärrä, että minä kerron tunteistani, pohdin elämää, ihmisten kärsimyksiä ja tilanteita. Hän ei ymmärrä että puhun yhteisistä asioista, hänenkin suunsa puolesta.

Hän ei tiedä, että minä en puhu pahaa selän takana. Että minä en syyttele, odota pahinta muista, tunne tarvetta mustamaalata tuntemattomia.

Ehkä hän ei ymmärrä että niinkin voi elää. Ehkä hän ei huomaa mitä tekee. Paljon on minullakin vielä opittavaa. Huomaamattani teen asioita joita en haluaisi tehdä. Olen pahoillani siitä. En ole vielä oppinut =)

Minä en pelkää myöntää virheitäni. Tiedän että teen niitä. En halua torjua palautetta toiminnastani. Minä haluan saada sitä. Haluan oppia. Toivon vain, että saisin sen suoraan itselleni. Ja mieluummin suhtkoht harkittuna ystävällisenä pakettina, kuin polttopullopostina takaraivooni.

Ei minun reaktioitani tarvitse pelätä. En minä pure. Minä kiitän ja hymyilen =)

Se, miten sinä tämän tulkitset, on sinun asiasi. Se, koetko tämän itseesi kohdistuvana piikkinä, on sinun asiasi. Se, keneen luulet minun tämän kohdistaneen on sinun asiasi. Mutta se, miten toimit tulkintasi kanssa...miten monen ihmisen asiaksi ja harmiksi se muodostuu....

Voin kertoa, että kohdistin tämän vain sinuun, joka tästä itsesi tunnistat. Mutta en kohdistanut sinuun piikkiä. Kohdistin sinuun ymmärtävän, sallivan, anteeksiantavan, ja harkintakykyysi luottavan ystävällisen palautteen.

Toivon sinulle kaikkea hyvää, iloa, rakkautta, sopivasti kompastuskiviä oppiaksesi, viisautta, kärsivällisyyttä ja anteeksiantokykyä. Ja mitä ikinä tarvitsetkaan =)

Toivon myös sinulta ymmärrystä minua kohtaan. Tulkitsin sinun toimintasi yleisten käsitysteni mukaan, ja taatusti ainakin osittain erehdyin. Olen siitä pahoillani. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi, sillä eihän kukaan muu kuin sinä itse tiedä, keneen tämä kohdistui. Enhän minäkään tiedä kuka sinä olet. Enkä välitäkään tietää. Sillä ei ole minulle merkitystä.

Anteeksi annettavaa minulla ei ole, joten anteeksikaan sinun ei tarvitse minulta pyytää. Itseasiassa, kuten kaikesta, niin tästäkin koitunee pelkkää hyvää =)

Siis kiitos <3
Nyt kaikki silmät tarkkana...... Loistavaa toimintaa uhrilta!!!!!!!!!!!!!


http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nuori+nainen+yritettiin+raiskata+%C3%84%C3%A4nekoskella/1135249295919

[Ei aihetta]Tiistai 08.09.2009 18:25

Nonni! Nyt ne julkas tänään vikatki mun jutut Sisiksessä. Nyt ei sit muuta ku työoppimisraporttia vääntään ja valmisteleen siitä vielä esitystä tulevaan työelämäseminaariin. Tää on yhtä raportin tekoa ja raportista raportointia, mut sitähän se sitte lienee se työelämäkin.

Mutta kamerallekin ois työtä. Ihanaa kun huomaa löytäneensä vihdoin tässä iässä sen oman juttunsa, ja kunhan se vielä ajan kanssa hioutuu kohilleen ni sitte. Ja onneks se tulee aina olemaan jatkuvassa muutoksessa =D \o/

Huuuuuu ois ihan hirveetä jos tekis vuodesta toiseen yhtä ja samaa. Vaikka kuinka ois kuinka kivaa ni ei silleen vaan pysty tää ihminen. Muutetta pitää olla jotta kasvaa iteki =)

Ja ihanaa on musta sekin kun me ei vieläkään tiedetä yhtään mihin me tästä muutetaan =D Tai siis oikeesti sais tapahtua jo pian mutta ihanaa kun ei tiiä =D Kunhan raksu saa jäsenneltyä itelleen mitä se haluu ja mihin ni sit mäki nään mihin maailma tytön vie =D Ouuujea =)

Mun puuhissa on kuitenki se onni, että voin helposti soveltaa missä opiskelen, ja miten, ja silleen. Ja oon tottunu oleen ihan tuuliajolla ja irtolainen ni oon helppo lähtemään ihan vaikka mihin =) Ja kun vielä tiedän etten enää ikinä joudu olemaan holtittomasti tuuliajolla enkä irtoNainen, kun mulla on tuo rakas jonka kanssa ollaan aina. Se pitää musta kiinni jos meinaa tuuli liikaa nostaa, ja tyrkkii liikkeelle jos meinaan liikaa jämähtää <3

Eikä se mua koskaan hylkää, vaikka toisinaan vähän ärähtää <3 Ihanaa kun on jotain kiinteää munkin elämässä. Ja silti on mulla myös se vapaus! Ooooo <3

Ja tuli vielä postista mulle lisää muistia! Saan kuvat ja raportit ja jutut talteen ihan erilliselle kannettavalle kovalevylle vai mikä toi on =)

Jeeeeeeee =) Kiitos <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.08.2009 22:33

Ohhoh, miten on jääny galtsu iha hunningolle =( Mut ehkä tää pärjää jos en joka päivä kirjottaskaa.

Mut edelleen elo on sitä yhtä ja samaa. Rakkautta, onnea, iloa ja valoa. Ja kaikki on niiiiiiiiiiiiiiiiin hyvin. On koti, ruokaa, perhe, auto(ja), terveydet, rakkaudet, harrastusmahikset hulppeet, vaatteita liikaa, ja kaikkee.

Niiiiiiiii ja töissäki ollu nyt tosi kivaa tuolla Sisiksellä. Etenki nää kaks vikaa viikkoo. Vikaa...nii.... Mut pyysivät tekemään juttuja jatkossaki friilänserinä niinku, ja aika monta on jo sovittunaki. Ja oon saanu hirmusti paljon kehuja kuvaajan ominaisuuksistani =) Mun pitää ehdottomasti kuulema opiskella sitä lisää ku musta tulis ihan kymppikuvaaja...tsihi....

Paaaaaaaaaaaaaljon oiski vielä opiskeltavaa siinä. Nythän mä oon vaan tuurilla räpsiny. Mut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tykkään <333333333333

Joululahjalistalla onkin jo jos nyt ei ihan koko kamera, ni ainaski pikkulisäys kamerarahastoon ;)

Jee. Mut nyt ei kerkiä enempiä. Pitää lähtee taas puuhailee raksun kaa =) \o/

Lovee kaikille <3

Oho...sorruin tälläseen =OPerjantai 14.08.2009 13:39

Tämä kysely on tarkoitettu tytöille. Nyt saamme hyvällä omallatunnolla tuoda esille kaikki turhamaisimmat piirteemme ja jakaa vielä ne keskenämme.

1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
- kylhä siin nykysi vartti on tiukka...riippuu mitä laskee laittautumiseks?

2. Tyttömäisin tapasi?
- tirskuminen ja kiherrys, kai..tsih....ja se etten aina iha tajuu kaikkee =O

3. Lempihajuvesi?
- Yves Rocherin Natures Plaisirs-tuoksut ku ainuit mist ei tuu piä kipiäks

4. Monetko kengät omistat?
- joku vois saanoo et liian monet, mut eihä naisel voi olla.... ;)

5. Käytkö kirpputoreilla?
- no sielthä melkeistä kaikki mun kamppeet on...paitsi mitä raksu on mulle ostellu <3

6. Nauhoitatko Salatut Elämät?
- mikä se on? En kai mä ny todisteita haali omista salaisuuksistani...? ^^

7. Päivittäiset kauneus -rutiinisi?
- no pitää naamaa ja kaikkee pestä ja rasvata, tukkaa laittaa (nykysin jopa), vähä silmiin viivaa ja ripsarii...ja helyjä rapistella ja vaihella vaatteita joku viis kertaa....lasketaaks kasvojumppaki tähä?

8. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
- se on kelejä pidelly....? ^^ No kirpparilta, eihä siin korkeelt putoo kato jos eurolla sillon tällön...?

9. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
- Keski-Suomalainen, Sisä-Suomenlehti ja Tieteen kuvalehti? Ei juorulaitoksia kiitos!

10. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
- no sillon ku raksu kurkkii peiliin <3

11. Millainen on vaatekaappisi?
- nii ai vaateHUONE...? ...liian pieni... ^^

12. Entä karkkihyllysi?
- pähkinää, keksii ja joskus vähä suklaata...hamdidamdam.... =)

13. Panostatko sisustukseen?
- noooo tavallaan....ei oikein tarvii ku se on jo =O

14. Montako peiliä huoneessasi on?
- nooo meil on täs koton viis siel sun tääl ja tietty salil iiiiiso seinän kokonen <3 vähäkö ehana siel liikuskella =)

15. Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
- no eeeeeei ku ehä mä....? =) Ostelen vaan mitä perhe tarvii ;)

16. Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
- Taisin mä sitä joskus taannoin pari kertaa kattoo ku olin viel orpo sinkku =D

17. Millainen on ystäväpiirisi?
- hyvin pyörii <3

18. Vietättekö tyttöjeniltoja?
- hih...itseasias tänään ekan kerran täs kodis. Sillon tällön <3

19. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
- .....nelostie...................

20. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
- jos se on auringonottoa kun nauttii auringosta rannal, ni sit otan. Rusketus tulee siin myötä =P

21. Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään ?
- pyyyyystyn pystyn mut ei oo vaa mun juttu.

22. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana
- no jos sais ite tuoda vaiks Intiasta rätei ja lumpui ja tavaroi siihe muun huuhaahömpän ja kukkasten sekä yrttien sekaan ni mikä ettei =)

23. Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
- pystyshä sitä elämään mut harja ja joku tukkalenkki on kyl aika tärkeitä

24. Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
- osittain

25. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa hallitsevista räppäreistä?
- tykkään kaikista maailman ihmisistä, mut miesmakuun sopii tollane karskinhellä, raavas kultakutri viikinki niinku mun oma raksuni mun...awwwwwwww <3

26. Kuinka paljon omistat vaatteita?
- noooooo...ai pitääks ne laskee..? Ei pysty =O

27. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
- jos oisin rrrrrrikas ni ehkä joo mut ite pitää kynnet terottaa...sillon ku niitä on.. =/

28. Käytätkö koruja?
- juuuuuuu lähinnä taikakivikoruja ja muita taikahelyjä...ja sellasii raksulta rakkaudel saatui.. ;)

29. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
- Jep!!!!!!! Mut ei pelastus ;)

30. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
- En paitsi jos se on mun raksu...?

31. Teetkö heräteostoksia?
- Eiks nyt voitas jo puhuu jostain muusta..? Tuli kuuma.

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.08.2009 22:47

Jonain kauniina päivänä, se on jo varmaa, sillä kaikki päiväthän ovat omalla tavallaan kauniita.

Ihan niin varmaa vain ei vielä ole se, että missä tai mihin, milloin ja millainen. Ja että ostetaanko me se valmiina vai että tontti ja sille sitten se talo. Ja että millainen talo, tai tavallaan se jo tiedetään. Eri asia vain on että piisaako rahkeet. Ja miten ne rahkeet määriteltäs ja minkä varaan laskettas.

Edistystä asiassa siis on se, että yksi asia on varmistunut. Että se päivä on kaunis kun se meillä vihdoin on. Paistoi tahi satoi. Ja toisaalta ainahan se paistaa, joskus vaan on pilviä välissä. Ja että mitä sataa, se nyt on sivuseikka.

Jännä sitten nähdä mitä sanomme kun pohdimme että miksi kesti niin kauan, ja miksi mitäkin piti tapahtua sitä ennen.

Hih. Jännää =)

Ei vaan malttais enää oottaa........

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 12:45

On se vaan mahtavaa kun ei ole ainut joka osaa tehdä kotitöitä =) Mulla on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvä mies <3

Kaikin puolin. Miten voi rakastunut olotila säilyä vaan, aina vaan.....

Vaaleanpunaisia piirrettyjä sydämenmuotoisia saippuakuplia kohoilee vaan..aina vaan....

<3

[Ei aihetta]Tiistai 28.07.2009 00:47

Rakas Talo,

auta meitä löytämään sut. Tai ainakin hokaamaan että mihin sut rakennetaan. Ja että mitä meidän nyt oikein pitäis vielä tehä tai oppia tai hokata tai oottaa että me sut saatas.

Kun me ei oikein tiietä enää. Alkaa tuntuu jo niin epätoivoselta kun ei selviä mitään. Kaikenlaisia taloja tulee ja menee, mut mikään ei sit kuitenkaan oo se Meidän Talo. Tai tontti. Mutkia vaan.

Rakas alkaa olla jo iha loppu tän asian kans. Ja kohta tulee talvi eikä sillon voi oikein enää rakentaa.

Ni pyydän. Rakas Jumala, Korkein, Kollektiivi, Ykseys, Maailmansielu, auta. Ja Minä, Sielu ja Enkelit. Anna meille tietoa, onnenkantamoisia, vinkkejä, jotain sellaista mikä veisi tätä asiaa pian oikeasti eteenpäin. Tai ainakin antaisi voimia ja uskoa.

Tiedänhän että kaikki tapahtuu aikanaan ja juuri niinkuin pitää. Kuitenkin kunkin meistä on tietyt asiat opittava ja kuitattava tässä elämässä, ja sen myötä on kaikenlaisia haasteita yms. Niinhän sen täytyy ollakin.

Mutta anna meille vinkkiä vaikka jos ei vielä ole varsinaisen toteutumisen aika. Mitä on esteenä talomme tai talonpaikkamme löytymiselle? Mistä sen löydämme?

Kiitos kaikesta <3

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 03:51

Born to live a Life ;D

Monestikohan vielä synnynkään uudelleen? Elän vahvasti ja koko kirjolla. Avoimena ja heittäytyen. Hajoilen eheytyäkseni. Erehdyn oppiakseni. Hukkailen itseäni löytääkseni Oman Voimani. Kadotan Yhteyden saavuttaakseni seuraavan tason.

Oi miten Rakastankaan tätä Elämää!

Ja Doro kuulostaa edelleenkin hyvältä \,,/

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.07.2009 12:29

Olipa huisketta. Perjantaista lähtien oli pojat meillä, eilen isompi kotiutui, ja just äsken pienempi. Välillä sitä mietti että miten sitä jaksaa, mutta nyt....

On kuin ois lapset riistetty pesästä. Voi rakas miten sulla on ollu raskasta kun oot vuosikausia tätä vuoristorataa ajellut. Tiesin että sulla on ollut raskasta, mutta nyt kun ehdin paremmin vielä tottua että ovat täällä, niin ymmärrän taas astetta paremmin sua.

Hatunnosto kaikille yksinhuoltajille jaksamisesta. Hatunnosto kaikille vanhemmille. Hatunnosto kaikille kasvatusalan ihmisille.

Hatunnosto myös unohdetuille ja huomiotta jääneille viikonloppuvanhemmille. Ensinnäkin niille vanhemmille jotka eron myötä näkevät lapsiaan vain harvoin. Ja sitten vielä meille jotka saavat elämäänsä puolisonsa lapset.

Kenenkään osa ei ole helppo eikä tuskaton. Mutta jokainen hetki jonka saa lasten(sa) kanssa olla, on siunaus. Myös jokainen hetki jonka joutuu lapsista(an) erossa olemaan, on siunaus.

Kaikilla ei ole lasta jonka kanssa olla, tai jota kaivata.

Kiitos!