IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Tästä tulee nyt nopea, kun nukuttaa ja unohdin koko jutun.

Piti vain sanomani, että McDonaldsin mainokset ovat ihan mahtavia. En muista, ovatko ne aina olleet, mutta ainakin brändi erottuu edukseen verrattuna oksettavan jenkkiläisiin mainostajiin, kuten coca-colaan (ja siten myös fantaan).

"Kolme rumaa teroa" mainokset ovat aivan uskomattoman nerokkaita. "Voi se olla mieskin" homoviittaus hekotuttaa vieläkin ja "Siellä oli jotain apinoita toppa..." juttu on niin uskomaton, ettei voi tajuta, että kyseessä on jäyhä ja iso mäkkäri, eikä mikään pieni ja nuorekkaampi firma. Osa noista mainoksista ei toki ole sit niin hauskoja, mutta ei kai niiden kaikkien tartekaan olla. Happy meal -mainos on sympaattinen ja se eka tätä sarjaa jonka muistan, jossa aterian lisukkeeksi sai itse valita mitä ottaa ja lopun pähkimisen jälkeen valintana oli ranskalaiset ja kokis oli jotenkin niin perussuomalaista.

Oli jotain muitakin hassuja mainoksia, mutta unohdin ne taas. Koko viikon ollut hirveästi asioita, joista on pitänyt aina kirjoittaa, mutta kun tässä istun, ei mitään muistikuvaa mitä ne oli. No okei, nämä kaksi muistin. Haluaisin olla nainen, jotta voisin käyttää säärystimiä. Jalkani eivät kestä jostain syystä oikein kylmää. Intissä tämä vaiva tuli ja siitä lähtien on ollut ongelmana etenkin kylmän lattian kanssa. Villasukat ovat ok kotona, mutta niitä ei voi käyttää kenkien kanssa. Ohuet/normaalit sukat ovat muuten kivat kävellessä, mutta kengän ulkopuolelle jäävä osa paleltuu kuin ankka. Jos taas laittaa jotkut paksut sukat, sitten jalat hikoilee koko päivän. Pitäisi siis pystyä käyttämään ohuita sukkia ja estämään nilkkojen paleltumisen ja kivut jollain muulla lämpimällä. Jos joku sanoo, että kuka niitä nyt näkee, jos käytän jotain yksivärisiä, niin ei se niin toimi :D En mä malttaisi mitään mustia käyttää farkkujan alla, vaan ostaisin tietty vaaleanpunamustaraidalliset ja pitäisit niitä housujen päällä :P

Toinen juttu on se, että mä alan vähitellen oikeasti kyrpiintyä tähän kylään. Normaalina päivänä näen 1-2 nuorta (nuori = alle 30-vuotias nainen, muttei lapsi). Työmatkalla tulee vastaan mummoja. Töissä on vain keski-ikäisiä ja pari kolmekymppistä insinööriä. Kotimatkalla vastaan tulee mummoja. Siinä se. Ei kotoa tule lähdettyä mihinkään kun ei ole kavereita täällä ja vaikka tulisikin, niin ei se kaljan kittaaminen yksin baarissa aja samaa asiaa kuin se, että KADULLA KULKISI PERKELE IHMISIÄ! En tiedä keskittyykö ihmismassa johonkin paikkaan johon en ole törmännyt vai eikö tässä kaupungissa uskota kävelyyn. Pyöriä ei ainakaan näy enää missään ylipäätään, joten kai kaikki kulkee autoilla. Hoah.

Osin myös tästä johtuen parin viikon hyvä putki alkaa rapista. SMG-Hölmö rakkaus -indikaattorilla mitattuna "masennukseni" on palaamassa. Tuo SMG-Hr mittari onkin varsin tehokas ja yksinkertainen. Siinä pistetään kyseinen biisi soimaan ja tarkastellaan itkutasoja. Jos koko biisin voi kuunnella itkemättä, ei ole yhtään masentunut. Jos taas tirahtaa pieni itku "...housun napit avataan..." kohdassa, kyseessä on perustila. Minun mittapuulla jeij, mutta oikealla mittapuulla ei niinkään. Tähän voi kuitenkin olla tyytyväinen. Jos biisissä itkettää edellisen lisäksi ne "muistatko miltä tuntuu" kohdat, kyseessä on lievä alakulo. Jos koko biisi itkettää alusta loppuun, kyseessä on minulle tyypillinen huon olo. Siinä vaiheessa kun ensimmäinen sekunti biisin alkua saa aikaan hillittömän "GÄÄÄÄÄ" kohtauksen tai kun pelkkä sanan Hölmö tai Rakkaus saa aikaan itkua silmistä, ollaankin kohtalaisen pohjalla. SMG-Hr -mittarilla olen "muistatko miltä tuntuu" kohdassa, eli lievä alakulo. Harmi, koska vielä pari päivää sitten olin tuossa täydellissä pisteessä :<

TAHDON! Tah-don. Tahdon:
- Kotibileet, jossa on minulle tuntemattomia ihmisiä (ja osa tuttuja). Järkätkää, kutsukaa!
- Ihmisten ilmoille ja helvettiin täältä amiautojen valtakunnasta
- Vapaaehtoistöihin ulkomaille
- Polttaa taas tupakkaa
- Juoda ja maata uima-altaassa
- Kavereita, IRL-kavereita, IRL-kavereita tältä paikkakunnalta
- Kandityön valmiiksi, ettei sen kanssa tartteisi helvetti enää tahkota.
- Tahdon mahdollisuuden säätää kämpän lämpötilan muuksi kuin "jäätävän kurkkuun koskevan kylmäksi" tai "tuskaisen pääkipumaisen kuumaksi"

Tahdon!

Oho, ei tästä tullukaan lyhyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.