IRC-Galleria

%) Jeaaahh... Kissanpennut ne laulaa, joku kantaa kaulaa, shumlalaa.

Tein kandityötä sen minkä ennätin ja sit kiirehdin kaupungille katsomaan ilotulitusta. Tarkoitus oli tulituksen jälkeen käydä vielä kirjastossa korjaamassa kirjaviitteitä, mutta sepä oli tietenkin kiinni. Vitutti. Vitutti myös se, että miten ei voi mistään kaupasta löytyä pahvisia lehtikoteiloita? Olen löytänyt yhden (1) koko kaupungista ja se oli Tokmannilla. Harmi vain, ettei siellä ollut enempää kuin tuo yksi kappale ja sekin oli piilotettu hyllyjen taakse jemmaan. Etsinkö minä niitä ihan vääristä paikoista vai mikä helkkari on, kun ei myy normikaupat, ei Tokmanni, ei Tiimari, ei Suomalainen, ei krääsäkaupat.

Tulitus oli kiva, joskin siinä kävi ilotulitusten perusongelma: se muuttui tylsäksi. Joku laki varmaan rajoittaa käytetyn ruutimäärän, jonka takia on mahdotonta tehdä tärykalvot irtirepivää paukkua. Tästä syystä on myöskin mahdotonta kokoajan lisätä tehoa, jos siis haluaa tulituksen kestävän pitkään. Itse tosin enemmän tykkäisin lyhyestä, max 3 min tulituksesta, joka muuttuisi kokoajan paremmaksi ihan lineaarisesti. Lopussa sitten pamahtaisi niin iso pommi kuin laki ja rahat sallii. Lisäksi ilotulitus ei ole ilotulitus, jos taustalla ei soi isoista kaiuttimista klassinen musiikki. Muistakaa tämä, kunnat! Vihaan niitä ihmisiä, joiden takia ilotulitukset pitäisi kieltää, kun afrikka, vanhukset, köyhät, Jokelan ammuskelu ja ties mikä. Ääääh, tylsää! Kun tulitukset budjetoidaan järkevästi etukäteen, niin se budjetti myöskin sitten käytetään. Ei mitään vammaisia "no ei me ammutakaan" pyllyilyjä. Kaupunki tulittakoon ja siviilit jättäköön ne helkkarin papaatit ostamatta, niin luonto ja ne mummotkin kiittäisi. Jonkinlaista nykyaikaa myös kuvastanee se, että kaupungit jättävät kilvan uuden vuoden ammuskelut väliin, mutta joulukauden avajaiset saavat aina pomminsa. Eeeh? Noh, toisaalta hyvä, uutena vuotena jos joutuu baariin, niin ei enää tartte itkeä sitä, ettei näe tulituksia, kun niitä ei ole.

Tulitusten loputtua kyllästyin vinkumaan sitä, ettei ole koskaan kivaa ja yhyy ja jne ja menin baariin. Jeij! Eikun sisälle vain ja kaffe + iso olut mukaan. Alussa vähän pelotti, kun paikalla oli paljon tosi kännisiä urkkapoikia ja he voivat olla arvaamattomia, etenkin siinä tilassa. Onneksi vähitellen se juoma alkoi vaikuttamaan itseenkin ja oli kivempaa. Palelti ihan saatanasti, koska olin onnistunut kylmettämään itseni vähän ulkona ja kylmä kalja ei sisusta hirveästi kuumota, joten tärisin kuin haavanlehti koko parituntisen, mitä kahta olutta join. Niin, kahta, tilasin sitten toisen kun Simpsonitkin alkoi ja halusin kattoa.

Outoa oli se, miten kaksi isoa tuoppia eli normikaljoiksi muutettuna kolme annosta toi sellaisen olon. Vessassa silmät jo sirritti, kaikki hymyilytti, kauppakäynti oli aika vaikeaa, kun ei oikein osannut ajatella ja taisinpa kerran vähän horjahtaakin. Silmät olivat puolitangossa ja suu hymyili kuin vähämielisellä. IHANATA! Pitkästä aikaa oli sellainen olo, että kaikki oli kivaa ja turhat murheet olin heittänyt pois. Näin jopa baarissa eniten nuoria ihmisiä viikkokausiin, eli jopa 5! Tuntui ihan juhlalliselta.

Nopeasti nousee, nopeasti laskee ja tällä hetkellä onkin laskutylsyys menossaan. Harmi kun piti ennättää kauppaan ja tulla kotiin, koska tämä viilinkin nyt katoaa. Jääkaapissa on lisää juotavaa ja tänään voisi juoda, kun olen ollut taas jokusen viikon juomatta, mutta valitettavasti juomisesta tulee hyvin passiivista. Riehakkuuskännejä en ole saanut vuosiin, viimeisin oli varmaan joskus exän kanssa pikakännit, jolloin jopa tanssin baarissa. Yleensä känni on aina passiivinen, eli kaikki laiskottaa hirveästi. Ja mikäs siinä, kiva on vain juoda ja öllöttää käsi housuissa, mutta ei yksin. Passiivisuuskännit kotona ennen baaria onkin aika paha yhtälö, koska ei millään jaksaisi lähteä baariin ja kun lopulta jaksaa, siellä juo yhden ja tulee pois. Jos sen sijaan joisi ne kännit kokonaan siellä baarissa, niin passiivisuus ei haittaisi, kun olisi jo paikan päällä. Lisäksi menee vähän hukkaan tuhlata se hauskin nousukänni kotona, kun sen voisi myös pitää ihmisten ilmoilla. Rahapussi vain huutaa hoosiannaa juoda gänezit baarissa kokonaan :/


Jeij! Ruoka on valmista. Chilimakkaraa, pekonia, höyrytettyä parsakaalia ja miniporkkanoita. Täältä tähän, hetkeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.