IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Noniin, nyt alkaa vähitellen krapula helpottaa lauantain reissuilta. Hauskaa kyllä oli, vaikka näin vanhimmiten nämä krapulat ovat ihan taianomaisen karmeita. Ja vaikka krapula itsessään ehkä huomen aamuna on jo poissa 3 päivää juomisen jälkeen, krapulan aiheuttamat iho-oireet, turvotus ja lihominen eivät katoakaan hetkessä.

Lähdin siis lauantaina vielä baariloiseen illalla. Kello oli jo paljon ja en jaksanut kävellä, joten menin toiseksi lähimpään. Se on yleensä vähän vanhemman väen ja romanien kansoittama karaokebaari, jossa kanta-asiakkaat _eivät_ osaa laulaa. Kyseessä ei kuitenkaan missään nimessä ole räkälä, vaan päinvastoin, hieno ja kallis s-ketjun omistava paikka. Oikeastaan paikka onkin vähän väliinputoaja tuon takia. Liian kallista, että kehtaisi mennä juoman takia ja karaoke pilaa mahdollisuudet vain istua siellä. Silti aina käyn. En tiedä miksi. Kai tykkään kiduttaa itseäni. AIKUUIIINEEEN NAAAINNEEEN MÄÄ OOOONNNNN!

Tein tyypilliset, eli istuin yksin pöydässä ja join. Sit kävin lehden ja join toisen. Kolmatta hakiessa baaritiskillä oli jo vanhempi miekkonen ja juttelin sille jotain randomia ja sitten baari meneekin jo kiinni ja juttu luistaa ja yhtäkkiä tajuan olevani miehen kellarissa jatkoilla :D Ei ole ihan hirveästi illasta muistikuvia, paitsi että puhuttiin niitä näitä aika pitkään ja hän ei meinannut uskoa, että olen hetero. Lopulta heräsin ulkovaatteet päällä eteisestäni. Jeij! Nukkumaan!

Krapula oli sitten aika mourea. Oksensin ekaa kertaa tässä kämpässäni, joskin vain kerran. Olo oli oikeastaan niin paha, että kävin myös ekaa kertaa täällä asuessa lainaamassa leffan. Ei vain voinut olla koneella. Pick of destiny oli hieman plusu Jack Blackin leffaksi ja käytännössä pelkkä kokoelma vanhoja jo sarjassa tai musiikissa esitettyjä vitsejä, mutta silti höräytti. Ja onhan JB söpö kuin mikä, etenkin hänen huuliparta. Grau.

Liitän oheen oranssin pusukuvan. Shadappa your mouth and kiss me! Eat my weed! Come clean my livingstone!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.