IRC-Galleria

Heij! Jeij! Kika!

Uusi vuosi on vietetty ja uudet kujeet edessä. Olin viettämässä uv:ta Suomen Turussa (finska åbo) ex-exän kanssa. Meillä on samanlainen (typerä ;) huumorintaju ja me kikatetaan hirveästi kaikelle. Alkujännittelyiden ja ekan hieman epäonnistuneen kännäyskokeilun jälkeen tulikin itse aattopäivä ja juomingit onnistui ja kikatusta riitti. Jeij! Turku oli tosin aivan tyhjä. Jotenkin böndeläisenä oletin, että ihmisiä olisi keskustorilla, mutta siellä oli vain pari hassua parin ihmisen rypästä. Täh? Ilotulituksen piti olla sit jossain vuorella, mutta siellä ei ollut yhtäkään ihmistä, ennenkuin keskiyön aikaan sitten väkeä tuli. Se tulitus oli kyllä jossain ihan muualla, edes ääniä ei kuulunut, mitä nyt horistontissa jotain pamahteluja näkyi. Turku, minkä teit!

Onneksi tosiaan meillä oli kivaa kahdestaankin ja ei siis mennyt ilta pilalle sillä, että väkeä ei ollut. Kikatettiin ja höpsöteltiin ja tökkäsin häntä silmään ja yllytettynä toivotin jollekin hyvää uutta vuotta. Tuntuu kerrottuna tylsältä, mutta se oli kivaa. Harmi kun asutaan näin kaukana toisistamme, niin ei voi kikatella useammin. Nyt käytään liikaa sanaa kikatella. Mutkun kikattelu on ihanata! Ihanata!

En juonut eilen mitenkään hirveästi, joten olokaan ei ole ihan hirveä. Näin iltaa myöten tosin vähän sellainen pidempi krapula hiipii ja hengitys haisee pelottavalta. Kuitenkin on se perusolo joka on krapulassa ja etenkin reissusta palatessa krapulassa, eli kaikki himot ovat korostuneet. Himoilla tarkoitan niin seksuaalista, ruokaan liittyvää, laiskotteluun liittyvää, jne, himoa. Tekisi mieli vain piehtaroida omassa liassaan, ylensyödä, harrastaa perverssiä seksiä, roskata kämppää ja olla menemättä töihin. Tästä olosta pääsee usein eroon käymällä suihkussa ja siivoamalla, jolloin saa puhtausvaiheen päälle ja tuo likaisenhikinen ja itsetuhoisen perverssi dekadenssi menee ohi. Mutku ei kiinnosta :< Haluun vain muhia vielä omassa liemessäni, kun se onnistuu. Laihdutan sit huomenna.

Ylläripylläri on myös hirveä läheisyyskaipuu taas. En angstaa sitä, että olen sinkku, vaan sitä, että olen sinkku ja ei käy haliflaksi :D Tahtoisin siis paljon sellaisia ihmisiä, joiden kanssa voisi olla lähellä fyysisesti ilman parisuhdetta, eikä kyse olisi mistään seksisuhteista, muttei myöskään pelkästä kaveruudesta, kun en osaa vain kavereiden kanssa olla fyysisesti mitenkään. Olisi niin ihana soittaa jollekin, että mua halituttaa ja jos vastapuolta halituttaisi myös, sit makaisi päivän toistensa sylissä ja silittelisi kuin kissanpennut toisiaan. Tuntuukin niin naurettavalta, että saadakseen läheisyyttä pitää ensin harrastaa seksiä (tai ensin läheisyys ennen sitä), koska on jotenkin helpompi kertoa olevansa puutteessa kuin halauksen ja pusun tarpeessa :D No ei kyllä ole niitä seksikumppaneitakaan ainakaan tällä paikkakunnalla, joten sitäkään korttia ei voi pelata. Eikä ole lemmikeitäkään, joten heitä ei voi edes yksipuolisesti rapsutella. Gää. Tahtoo halin!

Tästä tulikin mieleeni, että kun on free hugs -kampanja, niin miksi ei maksullinen hugs? Pitäisi olla mäkkärin tyylisiä paikkoja, joista voisi ostaa läheisyyttä. Otanpa kolme halia, 5 minuutin päänsilittelyn ja pari ystävällistä ja rohkaisevaa kommenttia ulkonäöstäni, kiitos! 7.20, ai, mut mulla on tälläinen kuponki. Jepu, vitosen, pistä pankille. Kiitos. Sit seuraava jonoon vain. En usko, että halauksen ja paijauksen myyminen olisi laitonta, jos siihen ei liittyisi seksi. Taidan yhdistää tämän siihen halikampanjaani tai kun isona perustan raitasukkahousujen myymälän, myyn siellä myös halauksia ekotuotteiden lisäksi. Voikin olla kiva selittää kaupan toimialaa jonnekin yritysrekisteriin. Vaatteiden, ekotuotteiden ja fyysisen läsnäolon myynti?

Lisään tähän kuvan, mutten varmaan ihan nyt jaksa, kun pitäisi ensin veivata kännykkä kiinni koneeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.