IRC-Galleria

Uu, pileet, uu!Keskiviikko 06.02.2008 20:02

"En juo enää koskaan... ennen synttäreitä" lupaus pitää nyt rikkoa, koska tänään on bileet! Jeij! Ekaa kertaa sitten muuton tänne kesäkuussa on siis täällä jotain tapahtumaa, jossa näkee ulkopuolisia ihmisiä. Olenhan minä baarissa ravannut ja kavereiden kanssa kupitellut, mutta nyt on siis isommat häppeningit. AMK:n (?) pippaloissa kierretään kasa baareja ja juodaan jokaisessa lisää ja lisää. Lappeenrannassa nämä olivat nimeltään "Lötköt" ja ehdottomasti vuoden hauskimmat bileet. Osin siksi, että koskaan muulloin ei tullut mentyä selvinpäin baariin, kun ei ollut rahaa. Nytkin jo hirvittää ajatus rahanmenosta, sellainen 50 euroa mennee varmaan heittämällä, mutta ihan sama. Olkoon tämä synttärilahja itselleni. Pohjia ottamalla säästäisi, mutta se vie koko idean tältä hauskuudelta, jossa se nousukänni sataprosenttisesti koetaan sadan (noh, en tiedä varkaudesta) muun nousukänniläisen keskellä. Euforia!

Koko aamupäivän ja päivän on jotenkin laiskottanut, eikä ole saanut mitään järkevää tai edes epäjärkevää aikaan. Ei ollut bilefiilis, eikä oikein osannut tajuta, että tänään juomaan. Tänäänkö? Nyt kun näin ulkona pari tyttöä ilman takkeja (eivät varmaan liity asiaan mitenkään), yhtäkkiä alkoi mahassa lepattaa perhoset. Tänään juomaan! Bileet! Uu! Nyt jo jännittää, kiirehdityttää, oksettaa (ei hyvä) ja kaikki odotuksen ja jännityksen elementit ovat ilmassa. Sain jo pari JEIJ, JEIJ, JEIJ!!!JJJJ!! kohtausta äsken. JEIJ! Ihanata!

Pidätän oikeuden huomenna valittaa, miten oli paskaa, en juo enää koskaan ja vittu.

****************************************

Mutku, byäää :'( Nojoo, oli kivaa, olin kännissä, jne, mutta väkeä oli vähän ja he olivat ihan eri porukoissa, eikä heihin saanut mitään yhteyttä. Kiva oli katsella, mutta siinäpä se. Eli siis kiva ilta, muttei millään tavalla porukkasosiaalinen, sama kuin olisi neljästään muutenkin baarissa luuhannut.

Voitin vielä jonkun kanta-asiakaskortin, mutten osannut/uskaltanut lunastaa sitä.

Ainiin. Nyt on känni/krapula ja ehkä maailman suurin halipula. Gäää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.