IRC-Galleria

Eka työviikko ohi!Perjantai 04.04.2008 23:02

Puh-huijaa (nasu ei)! Uu! Pileet!

Eka viikko ohi ja fiilikset vieläkin aika ristiriitaiset. Rahaa on palanut ihan helvetisti. 300 euroa mennyt viidessä päivässä, eikä tuo sisällä vielä oikeastaan mitään, mitä minun oli tarkoitus ostaa (digiboksi, tietokone, hirveästi huonekaluja). Toivottavasti valtio on maksanut lisää rahaa, etten ihan köyhdy ennen ekaa palkkaa.

Ainiin, sain kevättakinkin! Kiitti shoppailuseuralle. Kaupoissa on kyllä paljon hienoja takkeja, mutta ne hinnatkin ovat vähän liian hienoja kukkarolleni, ainakin vielä näin ennen palkkaa. H&M pelasti kuitenkin ja onhan se kauppa ihana, etenkin kun nyt mukana oli joku kertomassa, mitkä ovat miesten ja mitkä naisten vaatteita. Itse kun en sitä yksinkertaisesti vain tajua ja siksi en tykkääkään oikein shopata missään unisex-kaupoissa, jossa ei selvästi selvästi ole kerroksilla tai muilla tavoin erotettu naisten ja miesten puolia. Se takki on hyvin "hesalainen" ja ostinpa vielä palestiinalaistyylisen kaulahuivinkin päälle. Niin ja ohuen raitakaulahuivin! Jeij! Otan kuvaa huomenna varmaan freesimpänä.

Tänään joutuu varmaan nukkumaan, mutta huomenna maistuisi kuppi. Aamulla pitää käydä tutustumassa joko kuntokeskukseen tai uimahallin kuntosaliin ja sitten onkin hyvä rueta maistelemaan juomasia. Jos olisi rikas (tai leikkisi rikasta), voisi suoraan mennä jo iltapäivällä keskustaan juomaan terassille, mutta kun on köyhä, joutuu ehkä juomaan kotona vähän pohjia ja lähtemään vasta illalla johonkin. Ei vain ole mitään hajua mistään baareista ja niiden hintatasoista ja siitä, onko niihin järkeä yksin mennä. Mikään bilehilepaikka ei kyllä yksin nappaa, mutta alkuillasta joku istumabaari voisi olla jees.

Ainiin, kuvassa on jännittävä tietokoneratkaisuni, kun en jaksa ostaa tietokonepöytää ja tuolia. Kone on sohvapöydällä ja koska sohvapöytä on tosi matala, istun lattialla tyynyjen päällä. Toisaalta ihanaa ja hassua, toisaalta selkä huutaa hoosiannaa (niin se huutaa penkilläkin istuessa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.