IRC-Galleria

Project sixpack (K-18)Lauantai 05.04.2008 21:05

Nyt kun ekaa kertaa juon uudessa kämpässäni alkoholia ja se on aina juhlallinen tilaisuus, etenkin kun en koskaan kaupungin sisällä muuta, eli jokainen eka uusikämppäjuomiskerta on myös eka uusikaupunkijuomiskerta (no ok, kävin jo parilla viikko sit), niin... hetki, unohdin mitä piti sanoa. Aloitan alusta. Olen aina halunnut tehdä projektin, jossa juon reiluhkosti alkoholia ja jokaisen pullon jälkeen otan itsestäni kuvan, kerron tuntojani ja muita. Sit aamulla muiden on kiva katsella, miten ulkonäkö on illan aikana muuttunut ja miten jutut huonontuneet. En nyt jaksa kuvia ottaa, kun suihkussa on käymättä ja sixpäkistä nyt ei muutenkaan ehkä hirveän lennokkaita juttuja vielä saa aikaan, mutta kokeillaan ihan vain tekstillisesti.

***

Juotu: 0
Olotila: Hyvin janoinen
Mokat ja hauskuudet: Punastuin jostain syystä kaupassa kun kaljaa ostin
Muuta: Ei muuta, kthxbye!

***

Juotu: 1
Olotila: Oikeaa kättä kuumottaa
Mokat ja hauskuudet: -
Muuta: Kikattelen irkissä. Tekisi mieli piirtää joku kirra. Ehkä piirrän ja julkaisen seuraavan pullon aikana.

***

Juotu: 2
Olotila: Pissattaa! Jäklare, jag är kissnödig!
Mokat ja hauskuudet: Löin käteni tuoliin ja huusin "Voi vitjake" ja unohdin, että tämä kämppä kaikuu kuin joku kaikuvasydeemi jossain kaikulandiassa
Muuta: Piirsin kirran, mutta artpad on särki, eikä sitä voi tallentaa. Sittu. Piirrän uuden jollain toisella ohjelmalla. Päähän sattuu edelleen kovasti ja selkä räjähtää ihan kohta, mutta silti jo hymyilyttää. Tekisi mieli tanssia.

***

Juotu: 3
Olotila: Hihikik
Mokat ja hauskuudet: Sain paskahalvauksen kun uusi puhelimeni alkoi soimaan nokiatunnarilla, enkä tajunnut, että se on mun känny
Muuta: Piirsin kirran! Mutku psp on ihan kakka verrattuna mesen ja artpadin piirto-ominaisuuksiin. Voi pyllyinen, miksi artpadula on rikki.

Eikun hetkinen, moka ja hauskuus, tämähän on mun kolmas pullo. Mitä helvettiä? :D En mä ole juonut vasta kun kaksi. Olen ihan sekaisin laskuissa. Hääh?!

***

Juotu: 3 (nyt oikeasti)
Mokat ja hauskuudet: Menin suihkuun lasit päässä. Onneksi tajusin, ennenkuin kastelin ne. Kompastelin myös tietysti.
Muuta: Mun naama palaa! En tajua miksi, mutta se on ihan punainen ja tulessa. Punastelen jotain olematonta. Känni vähän hävisi suihkussa ja kello on jo kamalasti. Aargh. Toivottavasti ei käy perussetti, eli kello on 22 kun olen juonut, en ole vieläkään yhtään kännissä ja ei enää jaksa lähteä mihinkään. Onneksi edes "kujis" on tossa ulkona auki.

***

Juotu: 4
Mokat ja hauskuudet: ääsh
Muuta: Angst. Hei, osallistukaa. Kommatkaa. Heitelkää pikkupöksyjä. Tulkaa syömään mun kalapuikuloita :<

***

Juotu: 5
Ootte ihan kakkoja :< Tää on teiniangst nyte!

***

Juotu: 9
Mokat ja hauskuudet: Neij
Muuta: Ihanaa! Olin ihan ärripurr kuudennen jälkeen ja en yhtään tiennyt lähteäkö keskustaan vai jäädä lauttasaareen ja vitutti kaikki ja perkele! Sit ajattelin, että jään ja lähdin etsiin jotain baaria. Löysin Bar 52:n, joka näytti aika ankealta. Iso, mutta superäänekäs ja niin kaljakuppila. Ostin ison tuopin ja ajattelin, että lähden kotiin kun se loppuu. Jostain syystä kuitenkin ostin toisen ja lähdin kattoon vähän eri suuntaan ja oho, sit alkoi tapahtumaan. Mies nahkakypärässä kylpytakki päällä. Zorro! Jotain ihme musiikkia ja komiikkaa! Poncho-hemmo! Mitä vittua! Rakastan Helsinkiä! Olin ihan wtflolplz ja kikattelin kokoajan. Esitys vähän lässähti loppua kohden, muttei se kikattelua estänyt. Pakko oli sit lähteä kotio, kun en jaksanut enää yhtä ostaa, mutta ärrimurr olotila oli niin kadonnut. Ihanaa!

Täältä tähän. Krapulan odotteluun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.