IRC-Galleria

Jeijeti, jeijPerjantai 25.04.2008 00:38

Mä olin eilen kännissä vähän ja mulla oli ihqukivaa, kun ensin shoppailin yhden kivan ihmisen kanssa ja sit join toisen kivan ihmisen kanssa. Uu, kafrui. Piti vain ihquttaa. Sori. Jatkakaa.

Aini, olen ihan legendaarisen huono ottamaan kauppalistoja mukaan. Normaalisti kauppalista jää jääkaapin oveen (magneettilistat). Yhtä tyypillistä on kyllä irroittaa lista, mutta jättää se sit johonkin pöydälle. Teen myös sitä, että laitan sen taskuun, mutta sitten vaihdan housut tai laitan reppuun ja otankin eri repun. Sitäkin käy, että olen ihan varma laittaneeni sen taskuun, enkä kaupassa sitä löydä mistään ja sit kotona se löytyy jostain ihan väärästä taskusta tai repun perukoilta kirjan välistä.

Tänään oli kuitenkin niin huvittavaa, kun ajattelin VARMISTAA, että se lappu on mukana, kun kerta sen aina unohdan. Laitoin kauppalistan jo illalla farkkujeni taskuun ja muistutin itseäni, että _EN_ vaihda housuja. Aamulla muistin asian, enkä vaihtanut. Päivä meni nopsaan töissä, sit kauppaan ja äää, missä vitussa se kauppalista on! Ei voi käydä näin! Etsin kaikki taskut ja repun ja sit punastelin, kun näytin ihan myymälävarkaalta, kun seison hämyisästi hyllyjen välissä ja pengon reppuani.

Missä se lista sitten oli? Sängyllä. Vähän aikaa olin W_T_F, kunnes muistin, että mulla oli eilisillan baarikuitit ja muut roskat aamulla farkuissa ja viskasin ne just ennen lähtöä pois. Siinä samalla tuli viskattua se kauppalistakin. Do'h! Ei voi olla totta :D

Tyypilliseen tapaan silloin kun kauppalistaa ei ole, ostan paljon, mutta ihan vääriä asioita. Listalla oli ehkä 20 asiaa, muistin ostaa luomuteen, juuston ja makkaran. Jee. Paljon turhaa tietty ostin. Karkkiakin ja nyt musta tulee pläski, etenkin kun olen koko viikon syönyt ihan päin prinkkalaa ja mahakin on taas surkeassa kunnossa hiilareiden takia. Ei hyvä. Töissä kyllä saisi vähähiilihydraattisen aterian, mutta se maksaa enemmän ja se sitä pitää erikseen odottaa. Ei ole kiva, jos 30 minuutin ruokatunnista menee 25 minsaa siihen, kun odottaa lautasta pöytään. Hävettää, tympii ja sit tulee kiire.

Huomenna kotiokotio, lauantaina Varkauteen, sunnuntaina muuttokuorman kanssa takaisin Helsinkiin omalla autolla. IIIK! Jos musta ei kuulu enää tämän jälkeen, niin tuokaa haudalle kukkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.