IRC-Galleria

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea vaan Käp, paljon onnea-vaa-vaa-vaa! Mä vanhenen kuin juusto pakastimessa! Jeij ja neij!

Tänään oli oikein kunnon synttäripäivä, kun töihin mennessä paistoi aurinko! Aah! Aurinko! Sitä näkee niin älyttömän harvoin, kun yleensä töihin mennessä on pimeää ja sieltä tullessa on pimeää ja viikonloppuna on krapula ja verhot kii, jolloin voi mennä viikkojakin ilman aurinkoa. Mutta nyt se mollotti taivalla ja mikä parasta, vesisateen ja yöpakkasen takia oli ihan älyttömän keväinen olo. Kaikki oli jäässä, mutta lunta oli sulanut paljon. Just sellainen keli mitä maaliskuun lopulla pohjoisemmassa on. Onneksi lähdin kunnon pakkastakissa ja jyräkengillä, koska siellä oli ihan helvetin liukasta ja ihan tappokylmä tuuli, mutta siitä huolimatta ihailin töihin kävellessä merta ja sitä miten näin merellä kauas saaria. Oih!

Työpäivä meni jotenkin, onneksi se oli lyhyt kun piti karata noutamaan ostamani synttärilahja Mulletoi:n varastolta ja se oli auki vain viiteen. Onneksi lähdin ajoissa, enhän mä ole tajunnutkaan, että neljältä bussit ei kulje. Lähemmäs puoli tuntia piti istua bussissa, joka normaalisti menee 10 minuuttiin perille. Aikaa oli onneksi runsaasti ja sain ihailla taas kevättä kun kävelin halki Lauttasaren kohti varastoa katsellen peilijäätä ja verilammikoita jään alla. Lämmittää mukavasti nähdä niitä veriä jäällä, jotenkin oma askel muuttuu aika varovaiseksi sen jälkeen. Etenkin kun ne verilammikot olivat aika pelottavan isoja.

Lopulta kun pääsin varastolle, löysin oikean oven ja oikean kerroksen, vastassa oli joku murretta puhuva nuorehko nainen, joka oli ihan ylisosiaalinen. Aivan hurmaava persoona, vaikka olinkin ihan vaikeana ja yritin takellella jotain vastauksia hänen ihan ihmeellisiin juttuihin. Suupielet kuitenkin helmusi korvissa ja vielä enemmän sen jälkeen kun kävin Lidlissä ja kassaneiti minut nähdessään otti sellainen "Oho, *hymy*" ilmeen. Huonon itsetunnon päivänä olisin kuvitellut minussa olevan jotain vikaa, nyt olin vain ;) vaikka olinkin hikinen talvitakissani. Aivan ihana uusi naisten/miesten/entiedäkumman puna-puna-raitainen huppari, valkopunainen hieno t-paita ja punainen huivi aiheuttivat sen, että vaatteit tuntuivat stamlaavan ja ei tarvinnut häpeillä vaan olla vain grrrriu.

Ei lasketa nyt sitä, että olen neljä päivää putkeen mässännyt kuin eläin. Tein ihan typerän mokan siinä, kun kuvittelin juhlivani synttäreitä jo perjantaina. Ei olisi pitänyt. Nyt söin koko viikonlopun mässyä krapulassa ja ylläripylläri, tänään sitten saman verran mitä viikonloppuna yhteensä. Olisi pitänyt ostaa viikonlopulla pelkästään joku jätskipaketti ja tälle päivälle vasta ne herkut. Vaaka näytti aamulla jo 77.3, kun normipaino on 74. Uskon huomenna vaa'an menevän jo yli 79 kilon. Uurf. Noh, onneksi kun suoli alkaa taas toimimaan ruokavalion parantuessa aika monta kiloa tippuu pönttöön.

Synttärinviettotapani vaihtelevat niin paljon. En ole koskaan oikein osannut niitä isolla kädellä juhlia, mutten myöskään enää jaksa ikäkriiseillä niitä tai vaikka ikäkriiseilisinkin, niin en minä nuorennu sillä, etten synttäreitäni juhli. Olen myös jännän säälittävän epäsäälittävä synttärieni suhteen. Minulla ei ole hirveästi sukulaisia, eikä niitä samalla paikkakunnalla olevia kavereitakaan ole hirveästi ollut, joten lahjasaldoni on yleensä jäänyt aika laihaksi, vaikka muuta onnittelua tuleekin. Tykkään lahjoista, joten ratkaisu tähän on ostaa lahjat itse. En minä koe mitään surullisuutta, että ostan itse itselleni lahjoja, päinvastoin, sehän on helvetin kivaa JA saan aina just tismalleen mitä tahdon! Tänäkin vuonna ostin itselleni, muunmuassa, LOTR-MMORPG-pelin, hierontapallon, kämmenlihastreenerit, alaselänlämmittimen, jumppapallon, binäärikellon, geelipurkissa elävän Aloe Vera -kasvin, nahkaisen kaulapannan, rannekorun, kankaisen ranteenlämmittimen, maailman ihanimman ja pehmeimmän sydäntyynyn, joka on varmasti tehty kaikkein pehmoisimpien enkeleiden pyllyistä ja untuvista ja t-paidan. Jäi vielä olo, että unohdin nyt jotain listalta. Jeij :D

Jeij, jeij, jeij, neij, jeij, jeij!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.